Stel je eens voor: een week welverdiende rust voor je Body & Mind op een heerlijk zonnige locatie. Pure tijd voor jezelf. Om te detoxen en bij te komen van een druk en hectisch leven… en dat terwijl je van onder een palmboom kijkt naar een stralend blauwe lucht.

Hoe fantastisch zou dat zijn?!

Wil jij ook je Body & Mind een reboot geven

 • Zodat je meer energie krijgt

 • Je relaxt en ontspannen wordt

 • Je beter gaat slapen en beter uitgerust opstaat

 • Je een mooiere en zuiverdere huid krijgt

 • Je immuunsysteem een boost krijgt

 • Je je fysiek schoner en fitter voelt

 • Je emotioneel beter in balans komt

 • Je het afslanken een kickstart geeft

Dan is deze Detox-energieweek écht iets voor jou!

Je zorgt wel voor de reiniging van de buitenkant van je lichaam; je poetst je tanden, je wast je haren en je doucht. Maar waarom zorg je niet regelmatig voor een grondige reiniging van de binnenkant van je allerbelangrijkste bezit?

Dagelijks wordt ons lichaam flink belast door de ophoping van toxines (afvalstoffen). Oorzaken zijn onze eigen natuurlijke lichaamsprocessen maar ook de duizenden gifstoffen waarmee we dagelijks in contact komen.
Denk aan:

 • Alles wat we eten en drinken
  zoals conserveringsmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen, pesticiden, suikers, e-nummers, verzuring
 • De lucht die we inademen
  zoals uitlaatgassen, fijnstof, industriële chemicaliën
 • Stoffen waar we op een andere manier mee in aanraking komen
  zoals chemicaliën en parabenen in huidcosmetica, schoonmaakmiddelen, kunststoffen, medicijnen, tandheelkundige procedures, straling en insectenbeten.
 • Zelfs negatief denken, piekeren en stress geven toxines!

Dat in combinatie met te weinig slapen en rusten, een gebrek aan lichaamsbeweging en te weinig water drinken maakt dat de afvalstoffen zich sneller ophopen dan ons lichaam ze kan afvoeren en dat we dus toxisch overbelast raken.

Wat gebeurt er als je toxisch overbelast bent?

De toxines die we niet af kunnen voeren worden opgeslagen in onze weefsels en cellen zoals in vet, bindweefsel, darmen, gewrichten en ons brein (!). Dit kan jarenlang doorgaan zonder dat we er nadelen van ondervinden maar uiteindelijk krijgen we zo’n overload aan gifstoffen dat ons systeem gaat rebelleren.

Er ontstaan dan eerst vage klachten zoals

 • Vermoeidheid
 • Hoofdpijn en migraine
 • Slaapproblemen
 • Slechtere focus, concentratie en ‘brainfog’
 • Frequente hoest en verkoudheid (of griep)

Maar op den duur kan dit overgaan tot serieuze klachten of ziektes!

Studies tonen aan dat toxische overbelasting een rol speelt in:

 • Burn-out en uitputting
 • Ontstekingsziekten zoals astma, allergieën, reuma en artritis.
 • Stoornissen aan het bewegingsapparaat (spier- en gewrichtspijnen).
 • Problemen met darmen, longen en huid (zijn natuurlijk aan elkaar gelinkt).
 • Problemen met lever, galblaas en nieren.
 • Bloedsuikerproblemen en diabetes.
 • Overgewicht.
 • Hoge bloeddruk.
 • Hoog cholesterol (LDL).
 • Hormonale disbalans (overgang, PMS).
 • Gynaecologische problemen (vruchtbaarheid, vleesbomen, endometriose).
 • Auto-immuunziekten.
 • Fibromyalgie.
 • Problemen met het lymfatisch systeem.
 • Cellulitis, spataderen en rimpels.
 • Depressie.

“Een detoxweek is letterlijk en figuurlijk een nieuwe frisse start in je leven!”

Tijdens deze unieke week gaan we je helpen om op een veilige manier de opgeslagen toxines vrij te maken en te elimineren middels een uitgebalanceerd programma van voeding, beweging en vele extra’s die het ontgiften ondersteunen.

Detox your Body

Om optimaal te ontgiften gaan we je spijsverteringsorganen inclusief de darmen zoveel mogelijk rust geven. Dat betekent dat we alle essentiële vitamines, mineralen en voedingsstoffen aanbieden in de vorm van vers geperste groente- en fruitsappen aangevuld met mineraalwater, kruidenthee, en een versterkende bouillon. Zo heeft je spijsverteringssysteem weinig energie nodig en worden alle stoffen direct opgenomen door je lichaam. Je kunt ook kiezen voor de mildere detox-variant waarin je naast de sappen ook fruit, groenten en granen kunt eten. Dit zullen we in overleg bepalen en je kunt tijdens de week ook nog switchen als je dat wilt.

Het sapvasten is als een reboot van je systeem waardoor niet alleen je gezondheid een boost krijgt maar je ook zult merken dat je smaakpapillen veranderen zodat je meer behoefte krijgt aan gezond en voedzaam eten in plaats van suikers en snacks. Het is dus ook een ideaal startpunt wanneer je wilt afslanken of stoppen met roken. Door het sapvasten zul je ook gewicht verliezen, maar dat is niet het uitgangspunt van deze detoxweek. Het gaat zuiver om het ontgiften zodat je gezonder en energieker wordt.

Naast de sapkuur hebben we nog vele extra’s in het programma om het detox proces te voorspoedigen en het lichaam te helpen de afvalstoffen effectief en snel af te voeren.
Zoals:

 • Speciale kruidentheeën
 • Massage
 • Scrubs
 • Pakkingen
 • Voetenbaden
 • Acupunctuur
 • Beweging (Qi Gong, wandelingen, Aqua Fit, Body Move)

Waarbij voor alles natuurlijk ons basisprincipe geldt: ‘Niets moet, alles mag‘.

Mee gaan op detoxweek met Jeanine en Miranda betekent dat je onder begeleiding staat van twee ervaren toptrainers en therapeuten die inmiddels al duizenden mensen begeleid hebben dus no worries, alles is aan te passen op ieder niveau.

Detox your Mind

“If a man has a happy mind, he will have a healthy body” – Chinees spreekwoord.

Hoe gezond je ook eet, hoeveel sapkuren je ook doet, als je veel stress in je lichaam opslaat, veel piekert en constant een vol hoofd hebt, dan word je nog steeds moe en ongezond! Hoe dat komt? Het heeft allemaal te maken met energiefrequenties. Gevoelens als boosheid, irritatie, angst, verdriet, minderwaardigheid of een schuldgevoel zorgen voor een hele lage energiefrequentie in je lichaam en daardoor word je moe, krijg je allerlei (vage)klachten en trek je ook nog eens meer ellende aan. Echter gevoelens als blijheid, liefde en dankbaarheid zorgen juist voor een hele hoge energiefrequentie waardoor je fitter, blijer en gezonder wordt. Bovendien ga je hiermee moeiteloos al het goede naar je toe trekken zodat je jouw ideale leven kunt leiden!

Klinkt ongelooflijk? Het idee dat energie en frequenties de realiteit van iemand kunnen beïnvloeden is niet nieuw. In het verre oosten kennen ze de geheimen van een hoge energie frequentie al eeuwen en ze zijn meesters in de technieken nodig om deze te bereiken. Ook onze ‘eigen’ wetenschap ontdekt steeds meer bewijzen voor het feit dat iedereen een persoonlijke energie frequentie heeft, een vorm van energie die bepaalt welke omstandigheden en gebeurtenissen je zult aantrekken in je leven.

Wij gaan je leren hoe ook jij efficiënt Energie Management kunt gaan toepassen!

Wanneer je gaat detoxen dan zuiver je niet alleen je lichaam maar ook je geest. Het zal je dus naast de fysieke reiniging ook een mentale transformatie geven. Maar wij gaan nog een stapje verder!

Het effect van de detox is vele malen sterker als je naast het fysieke detoxen van een orgaan ook kijkt naar het niet-fysieke deel ervan.
Volgens de traditionele Chinese geneeswijze slaan de organen energiefrequenties van emoties op. Zo gaat boosheid zich vastzetten in je lever (‘wat heb je op je lever?’), verdriet in je longen en angst in de nieren. Lever, longen en nieren spelen alle drie een belangrijke rol in het ontgiften. Ga je nu fysiek detoxen maar doe je niets met de vastgezette emoties in die organen, dan doe je dus eigenlijk maar half werk…

Daarom besteden wij in deze unieke ‘detox your body & mind’ week besteden ook uitgebreid aandacht aan de niet-fysieke kant van het ontgiften. Iedere dag werken we in een workshop aan een ander orgaan, dus aan een ander element en aan andere emoties. We gaan oude en lage energiefrequenties losmaken, loslaten, opruimen en we maken plaats voor hoge energiefrequenties en nieuwe kansen en mogelijkheden!

En dat maakt ons zo anders dan de andere sapvastenkuren of retreats.

“Een detoxweek is het mooiste cadeau wat je je body en mind kunt geven!”

Jouw begeleiding tijdens de detoxweek

Jeanine Hofs is internationaal spreker, bestseller auteur, erkend therapeut in TCM (Traditional Chinese Medicine), erkend gediplomeerd trainer in fitness en voeding en mentor in persoonlijk energiemanagement. Met meer dan 27 jaar ervaring heeft ze reeds duizenden mensen geholpen naar ‘the next level’ in zowel persoonlijke als zakelijke groei. Jeanine begeleidt met name vrouwelijke ondernemers, leiders en professionals in verschillende trajecten; van exclusieve high level 1-op-1 programma’s tot groepstrainingen en retreats in Nederland, Spanje en Marokko.

Miranda van den Hurk-Hofs is erkend therapeut in de TCM (Traditional Chinese Medicine), hypnotherapeut (met als specialiteit de virtuele maagband), erkend gediplomeerd sportinstructrice en mental trainer. Ze heeft al bijna 30 jaar ervaring in het lesgeven, behandelen, begeleiden en coachen. Zo heeft ze al duizenden mensen kunnen helpen om hun mentale, emotionele en fysieke doel te behalen. Miranda heeft als missie vrouwen te helpen lekker in hun vel te zitten, zodat ze gelukkig in het leven staan, maar vooral gelukkig met zichzelf zijn. Ze doet dit door middel van 1 op 1 sessies, groepstrainingen en workshops in haar bedrijf Happy-Mi.

Wanneer is deze detox-week iets voor jou?

Eigenlijk zou iedereen één of twee keer per jaar moeten detoxen. Even op de reset-knop drukken zodat je body en mind de welverdiende rust krijgen en je kunt gaan loslaten en opruimen. Weg met het oude wat je niet meer dient en plaatsmaken voor het nieuwe wat je energie gaat geven.

Het is helemaal een goed plan wanneer je een druk en hectisch leven leidt waarbij je regelmatig stress ervaart. Wanneer je niet altijd toe komt aan gezond eten en voldoende bewegen en/of wanneer je regelmatig koffie of alcohol drinkt. Wanneer je niet altijd goed slaapt en wanneer je fysieke klachten ervaart. Verder is een ‘detox your body & mind’ week altijd een goed plan als je meer energie wilt hebben, meer focus en concentratie en meer helderheid in je hoofd.

Contra-indicaties

De ‘detox your body & mind’ week is bedoeld voor (redelijk) gezonde mensen. Er zijn een aantal contra-indicaties waarbij vasten wordt afgeraden zoals:

 • Als je jonger bent dan 18 jaar
 • Zwangerschap
 • Eetproblemen (anorexia nervosa, boulimia)
 • Ondergewicht
 • Diabetes
 • Stoornis van de schildklier, lever, hart, of pancreas
 • Psychische aandoeningen, persoonlijkheidsstoornissen
 • Verzwakking na ernstige ziekte of operatie
 • Tuberculose
 • Bij gebruik bepaalde zware medicijnen
 • Kanker, chemotherapie
 • Aids

Afhankelijk van de ernst en het verloop van bovenstaande contra-indicaties dien je vooraf met arts of specialist te overleggen of een sapvastenkuur wel geschikt is. Bij herstel na een ziekte kan een sapkuur weer juist heel heilzaam zijn. Graag overleggen wij met je om jouw specifieke situatie te bespreken.

“Meedoen aan deze detoxweek is een superervaring die je nog lang zal heugen!”

Een weekje helemaal voor jezelf.

Hoe heerlijk klinkt dat? Om te reinigen, te relaxen, bij te tanken en om het contact te herstellen met jezelf. Even de nodige pas op de plaats met alleen maar aandacht voor jezelf en jouw energie. Lekker je dagelijkse bezigheden en patronen loslaten en je over geven aan de zalige rust van Andalusië.

Dat heb je toch verdiend?!
Bovendien is thuis detoxen veel moeilijker! Thuis is er werk, het gezin, het huishouden en sociale aangelegenheden. Plus iedereen om je heen die je afleidt met eten en snacks.

Mee gaan op de ‘Detox your Body & Mind’ week in Andalusië is het beste cadeau wat je jezelf kunt geven!

Na een week zul je je als herboren voelen. Echt waar! Je zult meer energie hebben, je spieren en gewrichten zullen soepeler aanvoelen, je huid is mooier en je zult een fris en opgeruimd hoofd hebben. Je gaat stralend en energiek weer naar huis!

Deze DETOX-week is inclusief:

 • Een sapvasten-kuur of een mildvasten-kuur (in overleg).

 • Afbouw en opbouw met lichte vegetarische gerechten.

 • Opbouw en afbouw begeleiding/advies voor thuis.

 • Onbeperkt speciale kruidenthee.

 • Massage.

 • Acupunctuur.

 • Dagelijks beweging in onze Energie-Flow sessies (Qi Gong, wandelingen, stretchen, Aqua Fit, Body Move).

 • Dagelijks een Energie Management workshop.

 • Dagelijks een siësta met leverpakking, voetenbad en kruidenthee.

 • Dagelijks een avondprogramma (avondwandeling, nierpakking, zonsondergang trip, (maan)meditatie).

 • Overnachtingen in een fijne kamer met airco, eigen wc en douche.

 • Gezamenlijke transfer van- en naar de luchthaven Sevilla op de aankomst- en vertrekdag.

Reserveer hier jouw plek

Ervaringen

Meegaan op energieweek met Jeanine is één van de beste beslissingen geweest in mijn leven. Het heeft (en doet nog steeds) heel veel gedaan voor mijn lijf en voor mijzelf. Ik heb eerst wel getwijfeld en één en ander afgewogen maar uiteindelijk dacht ik “als ik het niet ga proberen dan weet ik het nooit” en toen heb ik echt mijn intuitie gevolgd. En ik ben zo blij dat ik gegaan ben want ik heb er enorm veel aan gehad en ik zal er mijn leven lang veel aan blijven hebben!
Greetje
Een vriendin maakte mij attent op de energieweek en het sprak me meteen heel erg aan. Wat extra energie kan je altijd gebruiken. Het leek me ook wel een ontspannen week om even lekker aan jezelf te werken. Niks om je heen, even lekker er alleen op uit zonder gezin. Een weekje echt voor mezelf. En zo is het ook echt geweest. Het was heerlijk!
Al met al is mijn ervaring met de energieweek en met Jeanine heel positief. Ik ging er blanco in, ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. Ik kende Jeanine helemaal niet maar ze is heel professioneel, ze heeft enorm veel kennis die ze met humor deelt, ze is meegaand, belangstellend, gewoon helemaal goed.
Niet veranderen hoor Jeanine! Gewoon zo blijven doen. Ik krijg heel veel energie van jou! Ik vond het superleuk en als ik de kans krijg ga ik weer mee!
Lenie
Tijdens de energieweek heb ik geleerd dat ik wel wat zelfverzekerder mag zijn in wat ik wil. Ik heb geleerd om te denken ‘wat wil ik?’ en daar ga ik dan echt voor staan, dat ben ik gewoon waard. Ik sluit tegenwoordig geen compromissen meer. Ik durf mijn keuzes te maken en ik durf voor mezelf te kiezen zonder te bedenken: wat zullen anderen daar dan van denken? Zo heb ik 2 jaar geworsteld met mijn voorwaarden en tarieven. Ik voelde mij hier niet goed bij, maar ik wilde geen klanten verliezen. Dat verlies is wél gebeurd na de energieweek, toen ik nieuwe voorwaarden introduceerde waar ik mij echt goed bij voel. Maar…. mét het verschil dat ik heel veel nieuwe klanten kreeg die meer vriendelijk en loyaal zijn. Door Jeanine én de aanmoediging van de groep durf ik nu op privé én zakelijk vlak keuzes te maken waar IK mij goed bij voel. Ik trek nu ‘vanzelf’ de juiste mensen aan doordat ik sta voor wie ik wil zijn.
Ook heb ik geleerd om de wet van de aantrekkingskracht op de juiste manier te gebruiken. Eerst dacht ik dat dat nooit zou werken, zo’n sinterklaaslijstje met wensen dat je indient 😉 Maar het werkt echt! Zo heb ik nu een veel succesvollere yoga praktijk. Ik heb het nu echt druk en de mensen zijn veel meer tevreden dan ooit. En het is ook nog eens veel lekkerder werken met klanten die je waarderen en daar iets voor over hebben, dat had ik eerder moeten weten!
Chantal Vogelzang, www.vogelzangyoga.com
De energieweek was voor mij een echte afsluiting van een hele nare periode. Ik heb heel veel daar achter gelaten en ook weer nieuwe dingen mee terug genomen. En dat werkt door in mijn hele leven, ik zit lekkerder in mijn vel, met mijn kinderen gaat het nu heel goed en het is me ook echt duidelijk geworden dat ik een heel andere richting op wil met mijn cariere. Ik wil niet meer bezig zijn met uitelijke verzorging maar met innerlijke. Inmiddels ben ik verschillende opleidingen aan het volgen en hard aan het werk aan mijn nieuwe bedrijf: ‘Miss Mindful’.”
Marie-Louise Billekens, Miss Mindful
Ik heb te maken gehad met zeer ernstige gezondheidsproblemen en voor de energieweek had ik al besloten dat ik er niet bij zou gaan zitten. Ik wilde hier weer bovenop komen en de energieweek heeft me daar absoluut bij geholpen. Ik doe nog regelmatig verschillende oefeningen uit die week maar waar ik vooral veel aan heb gehad is de bewustwording van de energie frequenties. Ik besef nu dat je zelf een keuze hebt, je kunt in een lage energiefrequentie blijven hangen maar je kan er ook voor kiezen om je energie frequentie te verhogen en dat werkt echt! Je kunt zelf je gedachten sturen en positief maken en dat heeft invloed op je hele leven.
Voor 2016 heb ik een moodboard gemaakt en daarmee mijn intentie uitgezet. En er is gewoon een knop om gegaan, er is echt iets in werking gezet! Ik ben inmiddels een coaching opleiding aan het doen. Het voelt geweldig om zelf in controle te zijn!
Yvonne

Wanneer, waar en wat is de investering?

Wanneer
De eerstvolgende ‘Detox your Body & Mind’ week in Andalusië zal plaatsvinden van vrijdag 7 t/m 14 september 2018.

Nieuwe data en nieuwe locaties (ook in NL/BE) worden snel bekend gemaakt.

Wat betreft de locatie in Andalusië:
Zoals je op de foto’s kunt zien verblijven we op een fantastische locatie. Mooi gelegen in de natuur, uitkijkend op de bergen en landerijen. Ver weg van alle hectiek van Nederland waar je heerlijk tot rust en tot jezelf kunt komen. De sappen, groenteschotels, salades en soepen worden iedere dag met veel zorg en aandacht voor ons vers bereid. De kamers zijn eenvoudig van opzet en hebben allen een eigen badkamer met toilet en airco. Onze locatie heeft bovendien een geweldig zwembad waar je heerlijk kunt relaxen. Na de workshop in de ochtend is er voldoende tijd en ruimte voor jezelf. Voor een lekkere duik, een goed boek boek of voor een wandeling in de prachtige natuur.

Programma
Op de dag van aankomst passen we ons meteen aan aan het ritme van Andalusië dat wil zeggen dat je heerlijk kunt relaxen en op je gemakje de anderen en de omgeving kunt leren kennen. Om je body en mind voor te bereiden op het sapvasten serveren we een lichte vegetarische maaltijd voor lunch en diner. De volgende dag beginnen we met een ‘interne douche’ zoals de Chinezen dat noemen, een glaasje water met citroen, waarna we je uitnodigen om te bewegen. Dat kan een wandeling zijn, stretchen of Qi Gong oefeningen om de energie in beweging te zetten en afvalstoffen af te voeren. Gevolgd door een ontbijt sapje waarna we beginnen met een workshop, lekker in de tuin onder de bomen. Tegen de middag is er een lunch sapje.
(Voor diegenen die kiezen voor mildvasten zijn er lichte vegetarische maaltijden, salades en soepen.)

Daarna is het tijd voor siësta. Je kunt dan lekker iets voor jezelf doen of heerlijk ontspannen aan het zwembad, in de tuin of op je kamer met airco. Ook bieden we iedere middag bij het zwembad een leverpakking aan met een kruiden-voetenbadje en een kruidenthee om de ontgifting te bevorderen. Later op de middag serveren we nog een sapje en is er ook nog Aqua-Fit, Body Move, of acupunctuur.

‘s Avonds is er het laatste sapje van de dag waarna er soms nog een avondprogramma is zoals een avondwandeling, een nier-pakking, een zonsondergang tripje of een (maan)meditatie.

Kortom deze detoxweek is een unieke combinatie van vakantie, detoxen en inspirerende workshops!
Even lekker helemaal tot jezelf komen, de stress van het dagelijkse leven van je af schudden, detoxen en lekker genieten.

Jouw investering
Meedoen aan deze fantastische energieweek kan al vanaf 1497,- euro en afhankelijk van je wensen kun je kiezen uit verschillende pakketten:Korting voor Yin-Power Members*

Gedeelde 2-persoonskamer**

1-persoonskamer

Sapvastenkuur of mildvastenkuur

Op- en afbouwschema voor thuis

Energie Management Workshops

Massage, acupunctuur, pakkingen

Transfers van- en naar de luchthaven***

1-op-1 sessie met Jeanine of Miranda

10 weken inspiratie na de energieweek

*** DELUXE ***

1697

Incl.btw

** BASIS **

1597

INCl.BTW

* SAMEN DELEN *

1497

INCL.BTW

*     De korting geldt op de hierboven genoemde bedragen.
**   Je kunt een gedeelde kamer alleen boeken met diegene waarmee je boekt.
*** De gezamenlijke transfer vindt plaats op de aankomst- en vertrekdag, aansluitend op de vlucht Eindhoven/Sevilla met Transavia.

Optioneel:

 • Verlenging van je kamer voor of na de energieweek.
 • Wil je graag met meer dan twee personen op een kamer? Dan kunnen we je een gereduceerd tarief aanbieden.

Exclusief:

 • Vlucht naar Andalusië (gemiddeld te boeken voor 150-200 euro).
 • Reis- en annuleringsverzekering.

– Bonuspakket t.w.v. meer dan 555 euro! –

Om het meeste uit deze Detox-energieweek te halen is het fijn om wat basiskennis te hebben van energie, energie frequenties en de vijf elementen. Daarom hebben we voor deze week een bonuspakket samengesteld zodat je goed voorbereid op reis kunt. Deze krijg je er – deze keer – volledig GRATIS bij!

Het boek “Blijvend meer energie volgens de vijf elementen” (t.w.v. 17,50 euro)
Natuurlijk persoonlijke gesigneerd door Jeanine. Voor jezelf of als cadeau om weg te geven.

Een jaar GRATIS toegang tot de Meer Energie Community (t.w.v. 197,- euro)
Een jaar lang extra inspiratie en motivatie. De community bevat een schat aan informatie waaronder verschillende thema’s met krachtige visualisaties, meditaties, schitterende affirmatiekaarten en unieke mandala’s in de bijbehorende energiefrequentie. En nog veel meer!

De online masterclass ‘Energie en de vijf elementen’ (t.w.v. 47,- euro)
Energie bekeken vanuit de Chinese Geneeswijze en Filosofie. Je leert alles over energie en de vijf elementen Vuur, Aarde, Metaal, Water en Hout en wat dat voor jou betekent.

De online masterclass ‘Energie Frequenties’ (t.w.v. 47,- euro)
Wat zijn energiefrequenties, hoe kan je ze beïnvloeden en hoe kun je zelf een zodanige gemiddelde energiefrequentie dat je magisch en moeiteloos gaat leven, werken en creëren. Dat leer je in deze masterclass.

Jouw Persoonlijke SuccesCode (t.w.v. 247,- euro)
Hét instrument dat, op basis van eeuwenoude succesvolle en bewezen kennis uit de Chinese geneeskunde, je zal helpen ‘the next level’ te bereiken in zowel jouw persoonlijke als zakelijke ontwikkeling.

Jouw Persoonlijke SuccesCode is vergelijkbaar met een persoonlijkheidsanalyse en is volledig gebaseerd op jouw energetische blauwdruk. Het zal je diepgaande inzichten geven in jezelf, in je kwaliteiten en je valkuilen maar ook in je energielekkages. De manier waarop je reageert op situaties en op anderen wordt namelijk volledig bepaald door de invloed van jouw energie.

Jouw Persoonlijke SuccesCode maakt duidelijk welke van de vijf elementen jouw primaire en secundaire elementen zijn en wat hun invloed is op hoe je reageert op omstandigheden, welke keuzes je maakt, hoe je je gedraagt in conflictsituaties en welke mensen of gebeurtenissen je energie geven of juist kosten.

Jouw Persoonlijke SuccesCode bestaat uit een test en een profiel en daarna krijg je iedere week, voor vijf opeenvolgende weken, een mail waarin je tools aangereikt krijgt – helemaal toegespitst op jouw persoonlijke profiel – om aan de slag te gaan met verschillende aspecten van jouw code. Zodat het niet ophoudt bij bewustzijn maar je het geleerde ook echt gaat toepassen en gaat implementeren in jouw leven en in je bedrijf of werk.

Twijfel je nog of dit de juiste stap is voor jou?

Bedenk dan dat zowel je body als je mind er enorm veel profijt van zullen hebben. Gun jezelf een detox-week en je zult als herboren terugkomen. Denk nog maar eens aan wat het je kan opleveren:

 • Je krijgt meer energie

 • Je wordt meer relaxt en ontspannen

 • Je gaat beter slapen en staat beter uitgerust op

 • Je krijgt een mooiere en zuiverdere huid

 • Je immuunsysteem krijgt een boost

 • Je voelt je fysiek schoner en fitter

 • Je komt emotioneel beter in balans

 • En het afslanken krijgt een kickstart

Reserveer nu jouw plaats!

Of laten we even bellen zodat ik je alles over de energieweek kan vertellen en we samen kunnen kijken of het iets voor jou is.

Ik wil gebeld worden
Kijk hier de facebook-live terug over deze detoxweek

Veel gestelde vragen

De minimale leeftijdsgrens om mee te gaan op detox-energieweek is 18 jaar. Verder is er eigenlijk geen ideale leeftijd om te detoxen. Het is wel zo dat naarmate je ouder wordt er meer afvalstoffen en verzuring ophopen in je lichaam dit leidt dan vaak tot stijve en pijnlijke spieren en gewrichten. Regelmatig detoxen is dan aan te raden.

We zullen samen in overleg bepalen wat het beste voor je is. Als er geen contra-indicaties zijn maar het sapvasten toch teveel van het goede is dan is mildvasten een hele goede manier om te detoxen. Het is een wat mildere manier van ontgiften waarbij je ook kleine porties fruit, groenten en granen eet.

Wat zijn redenen om te kiezen voor mildvasten:

 • Je wilt zo min mogelijk gewicht verliezen
 • Je bent herstellend van een ziekte
 • Je bent fysiek of geestelijk behoorlijk uitgeput

Sowieso bieden we het mild- en sapvasten tegelijkertijd aan dus als je tussendoor wilt switchen dan kan dat altijd. Op de aankomstdag bouwen we op met lichte vegetarische gerechten en op de dag voor vertrek bouwen we ook weer op. Wil je echter de laatste dag ook nog sapvasten en wil je thuis opbouwen dan kan dat natuurlijk ook.

Het loskomen en afvoeren van de afvalstoffen kan gepaard gaan met lichamelijke en soms emotionele ongemakken. Hoofdpijn en spierpijn zijn veel gehoorde klachten tijdens de eerste dagen maar daarna zul je merken dat je je in een snel tempo helderder, fitter en energieker gaat voelen.

Om de afvalstoffen sneller af te voeren en dus de ongemakken te verminderen zorgen wij voor:

 • Voldoende aanvoer van mineraalwater en verschillende soorten kruidenthee.
 • Voldoende beweging op verschillende momenten iedere dag.
 • Acupunctuursessies
 • Massage
 • Scrubs, pakkingen en voetenbaden

Nee hoor, je hoeft geen ervaring te hebben. Het enige wat we van je vragen is dat je open staat voor de ervaring, naar jezelf durft te kijken en bereid bent om positief te veranderen.

We organiseren ook energieweken speciaal voor vrouwen maar op deze Detox-energieweek kunnen ook mannen inschrijven. 

We hebben inmiddels al 11 energieweken georganiseerd en in iedere groep waren er meer alleen reizenden dan samen reizenden. Bovendien gaan er alleen leuke mensen mee! Ja, echt! Dus in no-time heb je er een groep vrienden bij ;-)
Daarbij komt dat je heerlijk je eigen kamer kunt boeken dus je hebt voldoende ruimte om jezelf terug te trekken.

Deze energieweek gaat definitief door dus je kunt je vlucht meteen gaan boeken.

Je boekt zelf je vliegreis.
Tijdens het samenstellen van deze reis (en uit de ervaring van de vorige keer) ben ik uitgegaan van een (budget) vlucht met Transavia vanaf Eindhoven. Die is vaak te boeken voor ca 150 – 200 euro. Het is niet helemaal te voorspellen wat de prijzen doen, het is dus slim om de site van Transavia regelmatig te checken.
Voor de transfer naar het hotel heb ik het vervoer geregeld.

Maar let op; je boekt dus zelf je vlucht.

Vlieg je liever met een andere maatschappij? Of op een andere dag of vanaf een andere luchthaven? Geen probleem natuurlijk. Laat me dan je schema en je wensen weten, dan kan ik – tegen bijbetaling – aangepast vervoer voor je regelen. 

Onze locatie ligt net buiten Villamartin, op 85 km van Sevilla en 55 km van Jerez de la Frontera. Wanneer je mee vliegt vanaf Eindhoven met Transavia op bovengenoemde data dan is je transfer naar en van het hotel geregeld. Vlieg je op een andere dag of tijd, laat me dan je schema en je wensen weten, dan kan ik – tegen bijbetaling – aangepast vervoer voor je regelen. 

Jazeker, het is mogelijk om je verblijf te verlengen (voor en/of na de workshops). De extra kosten voor deze overnachtingen zijn 70,- euro voor eenpersoonskamer, inclusief ontbijt. De kosten voor de extra overnachtingen betaal je dan ter plaatse aan het hotel.

Ja dat kan. Sowieso zijn er verschillende pakketten en kan je al kiezen voor een één- of tweepersoonskamer maar boek je met meer dan 2 personen dan kan er ook een grotere kamer voor jullie geregeld worden, mail me dan even voor de mogelijkheden.

Wat je normaal ook meeneemt als je naar de zon gaat :-) Houd er rekening mee dat het goed warm kan zijn in Andalusie maar dat de weergoden ook wel eens onvoorspelbaar kunnen zijn. Dus neem zonnebrandcreme mee en iets om eventueel je hoofd te bedekken, maar voor de zekerheid ook een paar sokken en een fleece of trui. En vergeet je badkleding niet!
Kussentjes, matjes en schrijfmateriaal daar zorgen wij voor.

Tijdens een week detox voor body en mind is het misschien ook wel een idee om een digitale detox mee te pakken. Maar onze locatie heeft WIFI waar je gratis gebruik van kunt maken.

Zodra je het aanmeldformulier hebt ingevuld krijg je binnen 2 werkdagen een officiele aanmeldmail met daarin meer informatie. Binnen zeven dagen na ontvangst van deze mail dien je een aanbetaling van 300,- euro voldaan te hebben. Pas dan is je boeking definitief. Je bent dan ook gegarandeerd van de prijs zoals die nu op de site staat.
Het restantbedrag dien je uiterlijk acht weken voor de eerste workshopdag te betalen.
Boek je binnen acht weken voor aanvang dan dient het totale bedrag ineens voldaan te worden.

Bij annulering tot 12 weken voor de eerste workshopdag zal het overgemaakte bedrag min 150,- euro teruggestort worden. Bij annulering tot 9 weken voor de eerste workshopdag zal het overgemaakte bedrag min 300,- euro teruggestort worden. Bij annulering tot 4 weken voor de eerste workshopdag zal het overgemaakte bedrag min 500,- euro teruggestort worden. Bij annulering binnen 4 weken voor de eerste workshopdag is het volledige totaalbedrag verschuldigd. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats laten deelnemen, in overleg met Jeanine Hofs.

Zeg jij nu ook: JAAAAAA, ik wil mee!

Meld je dan nu meteen aan!