Energieweek-20172017-12-16T16:05:00+00:00

Stel je eens voor: energie opdoen op een heerlijk zonnige locatie. Geen haast, alleen maar rust. Pure tijd voor jezelf. Om bij te komen en om meer grip op je energie te krijgen. En dat terwijl je van onder een olijfboom naar de stralend blauwe lucht kijkt.

Hoe fantastisch zou dat zijn?!

Wil jij ook:

 • Meer grip op je energie
 • Meer focus en productiviteit
 • Beter stress het hoofd kunnen bieden
 • Beter kunnen loslaten
 • Meer ontspanning en rust in je lijf én in je hoofd
 • Meer eigenwaarde en meer ‘in je kracht’ staan
 • Minder hard werken en minder lang werken maar toch meer bereiken
 • Meer tijd en energie overhouden, voor jezelf en voor meer plezier in je leven?

Dan moet je beginnen bij de basis

Vergelijk het met een plant vol prachtige bloemen: als de wortels geen voeding krijgen zal de plant nooit gaan bloeien. Of een pizza: met een taaie bodem krijg je nooit een lekkere pizza, hoe veel paprika, champignons, ananas, ham en kaas je ook toevoegt. En wat dacht je van een verfklus? Als je de ondergrond niet eerst goed voorbereidt, bladdert de verf er naderhand gewoon weer af. Toch best zonde van al dat geld en vooral die tijd en energie die je erin hebt gestoken!

Zonder goede basis zul jij nooit volop kunnen bloeien.

Zonder goede basis zul jij nooit je volledige potentieel kunnen gebruiken.

Wil jij ook je basis versterken? Dan is Energie Management de sleutel.

Door efficiënt energiemanagement krijg je grip op je energie en daarmee op je hele leven. Want hoe meer grip jij hebt op jouw energie hoe meer plezier en succes je zult hebben, op persoonlijk vlak, in je relaties, in je eigen ontwikkeling maar ook op professioneel vlak, in je werk of je bedrijf. Jouw energie staat centraal tijdens deze unieke energieweek. Een week lang ga ik je inzichten en tools geven om jouw energie en jouw energie frequentie te verhogen. We kijken waar je nu staat, waar je naar toe wilt en wat je (onbewuste) belemmeringen zijn om daar te komen. Die blokkades, die belemmeringen, die gaan we bovendien oplossen. Met elkaar, in de groep maar ook – als je wilt – in een 1-op-1 sessie met mij.

Sommige mensen schijnen moeiteloos al het goede naar zich toe te trekken. Hebben een goedlopend bedrijf, krijgen op hun werk altijd de beste kansen, hebben een fantastische relatie, een heerlijk sociaal leven, hebben veel tijd om plezier te maken en hebben nooit geldzorgen.

Vraag jij je ook wel eens af hoe ze dat doen?
Heb jij ook stapels boeken gekocht (en de helft gelezen), ben je ook ingeschreven voor tig nieuwsbrieven en heb je misschien zelfs al verschillende workshops gevolgd? Dan ben je niet de enige! Veel mensen worstelen met (onbewuste) belemmeringen waardoor ze niet voluit het leven van hun dromen kunnen leiden. Het voelt niet fijn, niet compleet en ze weten dat er meer uit het leven te halen is, ze weten alleen niet hoe ze dit moeten oplossen.

Maar vanaf nu wordt het anders!
Want geloof me, zodra je efficiënt energiemanagement gaat toepassen zul je moeiteloos bereiken wat jij wilt! Klinkt ongelooflijk? Het idee dat energie en frequenties de realiteit van iemand kunnen beïnvloeden is niet nieuw. In het verre oosten kennen ze de geheimen van een hoge energie frequentie al eeuwen en ze zijn meesters in de technieken nodig om deze te bereiken. Een ook onze ‘eigen’ wetenschap ontdekt steeds meer bewijzen voor het feit dat iedereen een persoonlijke energie frequentie heeft, een vorm van energie die bepaalt welke omstandigheden en gebeurtenissen je zult aantrekken in je leven.

Wil jij ook leren hoe je efficiënt Energie Management toepast? 
Ga dan mee naar de energieweek in Andalusië
Een weekje helemaal voor jezelf. Hoe heerlijk klinkt dat? Om je dagelijkse bezigheden en patronen los te laten en je over te geven aan de zalige rust van Andalusië. Even de nodige pas op de plaats met alleen maar aandacht voor jezelf en jouw energie. Om bij te tanken, om het contact te herstellen met jezelf en om te leren hoe je meer grip krijgt op jouw energie zodat je jouw leven kunt leiden op jouw voorwaarden.

Deze energieweek is een goed idee wanneer je:
Een ondernemende vrouw bent die

 • persoonlijke ontwikkeling niet uit de weg gaat;
 • open staat om zichzelf en haar denkpatronen te onderzoeken;
 • bereid is (positief) te veranderen.

Het thema van de energieweek in Andalusië in september 2018 wordt binnenkort bekend gemaakt

Jeanine Hofs is specialist in Energie Management
Jeanine Hofs is erkend gediplomeerd therapeut in TCM (Traditional Chinese Medicine). Ze heeft inmiddels al duizenden mensen geholpen grip te krijgen op hun energie in 1-op-1 sessies en trainingen. Verder deelt ze haar ervaringen, kennis en inzichten in artikelen en haar boek “Blijvend meer energie volgens de vijf elementen”.

Relaxen, bijtanken en loslaten
Dat gaan we doen in deze unieke energieweek. Tijdens deze week neem ik je mee in een actief maar tegelijkertijd heel ontspannen proces waardoor je inzicht krijgt in jouw persoonlijke energiebalans, je valkuilen, je (onbewuste) belemmeringen en je kansen.

Alhoewel we met een groep zijn is het geheel een individueel proces, volledig gericht op jouw persoonlijke energie. Je zult veel inzichten krijgen maar ook aan de slag gaan met praktische oefeningen. We gebruiken daarbij verschillende werkvormen zoals meditatie, ademhalingsoefeningen, visualisaties, schrijfopdrachten, en allerlei andere oefeningen.

Een unieke combinatie van vakantie en inspirerende workshops
Even lekker helemaal tot jezelf komen, de stress van het dagelijkse leven van je af schudden, lekker eten en genieten. De workshops zelf zijn al ontspannend maar er is tussendoor ook voldoende tijd om tot jezelf te komen en lichaam en geest volledig te relaxen!

Wat neem je mee naar huis?
Tijdens deze unieke energieweek ga je leren hoe je meer grip krijgt op je energie door efficiënt energiemanagement waardoor je de teugels (weer) in handen krijgt van jouw leven. In een aantal eenvoudige maar doeltreffende stappen werken we aan een duidelijk actieplan voor jezelf. Daarnaast gaan we – als je daarvoor kiest – in de 1-op-1 sessie je onbewuste belemmeringen vinden en weghalen zodat niks je meer in de weg staat. Je zult opgeladen en geïnspireerd terugkeren naar huis met meer energie en minder bagage!

Efficiënt energiemanagement geeft je:

 • Meer grip op je energie
 • Meer focus en productiviteit
 • Minder last van stress
 • Het vermogen om los te kunnen laten
 • Meer ontspanning en rust in je lijf én in je hoofd
 • Meer eigenwaarde en meer ‘in je kracht’ staan
 • Minder hard werken en minder lang werken maar toch meer bereiken
 • Meer tijd en energie overhouden, voor jezelf en voor meer plezier in je leven!

De energieweek is inclusief:

 • Dagelijks een Energie Management workshop.
 • Overnachtingen in een fijne kamer met airco, eigen wc en douche.
 • Onbeperkt koffie, thee, water en fruit.
 • Iedere dag drie compleet verzorgde maaltijden inclusief drankjes zoals fris of wijn.
 • Gezamenlijke transfer van en naar de luchthaven Sevilla op de aankomst- en vertrekdag.

Reserveer hier jouw plek

Ervaringen

Meegaan op energieweek met Jeanine is één van de beste beslissingen geweest in mijn leven. Het heeft (en doet nog steeds) heel veel gedaan voor mijn lijf en voor mijzelf. Ik heb eerst wel getwijfeld en één en ander afgewogen maar uiteindelijk dacht ik “als ik het niet ga proberen dan weet ik het nooit” en toen heb ik echt mijn intuitie gevolgd. En ik ben zo blij dat ik gegaan ben want ik heb er enorm veel aan gehad en ik zal er mijn leven lang veel aan blijven hebben!
Greetje
Een vriendin maakte mij attent op de energieweek en het sprak me meteen heel erg aan. Wat extra energie kan je altijd gebruiken. Het leek me ook wel een ontspannen week om even lekker aan jezelf te werken. Niks om je heen, even lekker er alleen op uit zonder gezin. Een weekje echt voor mezelf. En zo is het ook echt geweest. Het was heerlijk!
Al met al is mijn ervaring met de energieweek en met Jeanine heel positief. Ik ging er blanco in, ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. Ik kende Jeanine helemaal niet maar ze is heel professioneel, ze heeft enorm veel kennis die ze met humor deelt, ze is meegaand, belangstellend, gewoon helemaal goed.
Niet veranderen hoor Jeanine! Gewoon zo blijven doen. Ik krijg heel veel energie van jou! Ik vond het superleuk en als ik de kans krijg ga ik weer mee!
Lenie
Tijdens de energieweek heb ik geleerd dat ik wel wat zelfverzekerder mag zijn in wat ik wil. Ik heb geleerd om te denken ‘wat wil ik?’ en daar ga ik dan echt voor staan, dat ben ik gewoon waard. Ik sluit tegenwoordig geen compromissen meer. Ik durf mijn keuzes te maken en ik durf voor mezelf te kiezen zonder te bedenken: wat zullen anderen daar dan van denken? Zo heb ik 2 jaar geworsteld met mijn voorwaarden en tarieven. Ik voelde mij hier niet goed bij, maar ik wilde geen klanten verliezen. Dat verlies is wél gebeurd na de energieweek, toen ik nieuwe voorwaarden introduceerde waar ik mij echt goed bij voel. Maar…. mét het verschil dat ik heel veel nieuwe klanten kreeg die meer vriendelijk en loyaal zijn. Door Jeanine én de aanmoediging van de groep durf ik nu op privé én zakelijk vlak keuzes te maken waar IK mij goed bij voel. Ik trek nu ‘vanzelf’ de juiste mensen aan doordat ik sta voor wie ik wil zijn.
Ook heb ik geleerd om de wet van de aantrekkingskracht op de juiste manier te gebruiken. Eerst dacht ik dat dat nooit zou werken, zo’n sinterklaaslijstje met wensen dat je indient 😉 Maar het werkt echt! Zo heb ik nu een veel succesvollere yoga praktijk. Ik heb het nu echt druk en de mensen zijn veel meer tevreden dan ooit. En het is ook nog eens veel lekkerder werken met klanten die je waarderen en daar iets voor over hebben, dat had ik eerder moeten weten!
Chantal Vogelzang, www.vogelzangyoga.com
De energieweek was voor mij een echte afsluiting van een hele nare periode. Ik heb heel veel daar achter gelaten en ook weer nieuwe dingen mee terug genomen. En dat werkt door in mijn hele leven, ik zit lekkerder in mijn vel, met mijn kinderen gaat het nu heel goed en het is me ook echt duidelijk geworden dat ik een heel andere richting op wil met mijn cariere. Ik wil niet meer bezig zijn met uitelijke verzorging maar met innerlijke. Inmiddels ben ik verschillende opleidingen aan het volgen en hard aan het werk aan mijn nieuwe bedrijf: ‘Miss Mindful’.”
Marie-Louise Billekens, Miss Mindful
Ik heb te maken gehad met zeer ernstige gezondheidsproblemen en voor de energieweek had ik al besloten dat ik er niet bij zou gaan zitten. Ik wilde hier weer bovenop komen en de energieweek heeft me daar absoluut bij geholpen. Ik doe nog regelmatig verschillende oefeningen uit die week maar waar ik vooral veel aan heb gehad is de bewustwording van de energie frequenties. Ik besef nu dat je zelf een keuze hebt, je kunt in een lage energiefrequentie blijven hangen maar je kan er ook voor kiezen om je energie frequentie te verhogen en dat werkt echt! Je kunt zelf je gedachten sturen en positief maken en dat heeft invloed op je hele leven.
Voor 2016 heb ik een moodboard gemaakt en daarmee mijn intentie uitgezet. En er is gewoon een knop om gegaan, er is echt iets in werking gezet! Ik ben inmiddels een coaching opleiding aan het doen. Het voelt geweldig om zelf in controle te zijn!
Yvonne

Een week verblijven op een heerlijke locatie in Andalusië. Genietend van de rust en de zon terwijl je je energie verhoogt en leert hoe je dit blijvend vast kunt houden!

Wat is de energieweek niet:

 • Een week vol emotionele en diepgaande zielsanalyses. Je gaat wel aan de slag met jezelf, je valkuilen en je (onbewuste) belemmeringen maar de workshops zitten zo in elkaar dat je er met meer energie uitkomt. Je zult de dagen ervaren als verfrissend en ontspannen.

 • Een week waarin je je ziel en zaligheden moet delen met de groep en ook urenlang die van hen moet aanhoren. Alhoewel we met een groep zijn is het geheel een individueel proces. Je mag ervaringen delen met de groep als je dat wilt maar daar ligt zeker geen nadruk op.

 • Een vermoeiende week waarin je alleen maar naar Jeanine luistert. De workshops bevatten natuurlijk wel uitleg maar vooral veel doe-oefeningen, bovendien schakelen we meteen na aankomst over op het ritme van Andalusie dus er is genoeg siesta en eigen invulling van tijd. Lekker vakantie dus!

Wanneer, waar en wat is de investering?

Wanneer
De eerstvolgende energieweek in Andalusië zal plaatsvinden van vrijdag 7 t/m 14 september 2018.

Waar
Op een heerlijke locatie in 
Andalusië
Zoals je op de foto’s kunt zien verblijven we op een fantastische locatie. Mooi gelegen in de natuur, uitkijkend op de bergen en landerijen. Ver weg van alle hectiek van Nederland waar je heerlijk tot rust en tot jezelf kunt komen. De energieweek is volledig verzorgd met maaltijden en overnachtingen. De heerlijke Spaanse maaltijden worden iedere dag met veel zorg en aandacht voor ons vers bereid. De kamers zijn eenvoudig van opzet en hebben allen een eigen badkamer met toilet en airco. Onze locatie heeft bovendien een geweldig zwembad waar je heerlijk kunt relaxen. Na de workshop in de ochtend is er voldoende tijd en ruimte voor jezelf. Voor een lekkere duik, een goed boek boek of voor een wandeling in de prachtige natuur.

Programma
Na het ontbijt beginnen we met een workshop. In de tuin onder de bomen, aan het zwembad of in het lokaal wat voor ons klaar staat. We passen ons aan aan het ritme van Andalusië dat wil zeggen dat we ‘s middags uitgebreid lunchen en dat het daarna tijd is voor siësta. Je kunt dan lekker iets voor jezelf doen of heerlijk ontspannen aan het zwembad, in de tuin of op je kamer met airco. Ook bieden we optioneel allerlei activiteiten waar je aan deel kunt nemen op de middag of avond. In de avond volgt er nog een lichte maaltijd.

Jouw investering
Meedoen aan deze fantastische energieweek kan al vanaf 1397,- euro en afhankelijk van je wensen kun je kiezen uit verschillende pakketten:Korting voor Yin-Power Members*

Gedeelde 2-persoonskamer**

1-persoonskamer

Sapvastenkuur of mildvastenkuur

Op- en afbouwschema voor thuis

Energie Management Workshops

Massage, acupunctuur, pakkingen

Transfers van- en naar de luchthaven***

1-op-1 sessie met Jeanine of Miranda

10 weken inspiratie na de energieweek

*** DELUXE ***

1697

Incl.btw

** BASIS **

1597

INCl.BTW

* SAMEN DELEN *

1497

INCL.BTW

* De gezamenlijke transfer vindt plaats op de aankomst- en vertrekdag, aansluitend op de vlucht Eindhoven/Sevilla.

Optioneel:

 • Verlenging van je kamer voor of na de energieweek.
 • Wil je graag met meer dan twee personen op een kamer? Dan kan ik een gereduceerd tarief aanbieden.

Exclusief:

 • Vlucht naar Andalusie (gemiddeld te boeken voor 150-200 euro).
 • Reis- en annuleringsverzekering.

– Bonuspakket t.w.v. meer dan 555 euro! –

Om het meeste uit deze energieweek te halen is het fijn om wat basiskennis te hebben van energie, energie frequenties en de vijf elementen. Daarom heb ik voor deze week een bonuspakket samengesteld zodat je goed voorbereid op reis kunt. Deze krijg je er – deze keer – volledig GRATIS bij!

Het boek “Blijvend meer energie volgens de vijf elementen” (t.w.v. 17,50 euro)
Natuurlijk persoonlijke gesigneerd door Jeanine. Voor jezelf of als cadeau om weg te geven.

Een jaar GRATIS toegang tot de Meer Energie Community (t.w.v. 197,- euro)
Een jaar lang extra inspiratie en motivatie. De community bevat een schat aan informatie waaronder verschillende thema’s met krachtige visualisaties, meditaties, schitterende affirmatiekaarten en unieke mandala’s in de bijbehorende energiefrequentie. En nog veel meer!

De online masterclass ‘Energie en de vijf elementen’ (t.w.v. 47,- euro)
Energie bekeken vanuit de Chinese Geneeswijze en Filosofie. Je leert alles over energie en de vijf elementen Vuur, Aarde, Metaal, Water en Hout en wat dat voor jou betekent.

De online masterclass ‘Energie Frequenties’ (t.w.v. 47,- euro)
Wat zijn energiefrequenties, hoe kan je ze beïnvloeden en hoe kun je zelf een zodanige gemiddelde energiefrequentie dat je magisch en moeiteloos gaat leven, werken en creëren. Dat leer je in deze masterclass.

Jouw Persoonlijke SuccesCode (t.w.v. 247,- euro)
Hét instrument dat, op basis van eeuwenoude succesvolle en bewezen kennis uit de Chinese geneeskunde, je zal helpen ‘the next level’ te bereiken in zowel jouw persoonlijke als zakelijke ontwikkeling.

Jouw Persoonlijke SuccesCode is vergelijkbaar met een persoonlijkheidsanalyse en is volledig gebaseerd op jouw energetische blauwdruk. Het zal je diepgaande inzichten geven in jezelf, in je kwaliteiten en je valkuilen maar ook in je energielekkages. De manier waarop je reageert op situaties en op anderen wordt namelijk volledig bepaald door de invloed van jouw energie.

Jouw Persoonlijke SuccesCode maakt duidelijk welke van de vijf elementen jouw primaire en secundaire elementen zijn en wat hun invloed is op hoe je reageert op omstandigheden, welke keuzes je maakt, hoe je je gedraagt in conflictsituaties en welke mensen of gebeurtenissen je energie geven of juist kosten.

Jouw Persoonlijke SuccesCode bestaat uit een test en een profiel en daarna krijg je iedere week, voor vijf opeenvolgende weken, een mail waarin je tools aangereikt krijgt – helemaal toegespitst op jouw persoonlijke profiel – om aan de slag te gaan met verschillende aspecten van jouw code. Zodat het niet ophoudt bij bewustzijn maar je het geleerde ook echt gaat toepassen en gaat implementeren in jouw leven en in je bedrijf of werk.

Twijfel je nog of dit de juiste stap is voor jou?

Bedenk dan dat je er voor heel je leven profijt van zult hebben! Gun jezelf een energieweek en je zult als herboren terugkomen. Denk nog maar eens aan wat het je kan opleveren:

 • Meer grip op je energie.
 • Meer focus en productiviteit.
 • Minder last van stress.
 • Het vermogen om los te kunnen laten.
 • Meer ontspanning en rust in je lijf én in je hoofd.
 • Meer eigenwaarde en meer ‘in je kracht’ staan.
 • Minder hard werken en minder lang werken maar toch meer bereiken.
 • Meer tijd en energie overhouden, voor jezelf en voor meer plezier in je leven!
Reserveer nu jouw plaats

Of laten we even bellen zodat ik je alles over de energieweek kan vertellen
en we samen kunnen kijken of het iets voor jou is.

Bel mij 🙂

Veel gestelde vragen

Nee hoor, je hoeft geen ervaring te hebben. Het enige wat ik van je vraag is dat je open staat voor de ervaring, naar jezelf durft te kijken en bereid bent om positief te veranderen.

Dat was in eerste instantie de opzet maar tot nu toe schreven er steeds alleen vrouwen in. Mede daardoor heb ik besloten dat dit een week voor alleen vrouwen blijft (sorry mannen).

Vrijdag is de aankomstdag. Tijd om te acclimatiseren en met elkaar kennis te maken.
Op zaterdag begint de eerste workshop. We schakelen meteen over op het relaxte levensritme van Andalusie. Dat wil zeggen dat de workshops plaatsvinden na het ontbijt en later op de dag wanneer het wat koeler begint te worden. ‘s Middags genieten we van een uitgebreide lunch en verder houden we siesta voor de broodnodige rust ;-).

Ik ben nu al een paar keer met een groep naar Andalusië gegaan en in iedere groep waren er meer alleen reizende dames dan samen reizenden. Bovendien gaan er alleen leuke vrouwen mee! Ja, echt! Dus in no-time heb je er een groep vriendinnen bij ;-)
Daarbij komt dat je heerlijk je eigen kamer kunt boeken dus je hebt voldoende ruimte om jezelf terug te trekken.

De reis gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. Dus wacht nog even met het boeken van een vlucht. Natuurlijk houd ik je op de hoogte van het aantal deelnemers.

Je boekt zelf je vliegreis.
Tijdens het samenstellen van deze reis (en uit de ervaring van de vorige keer) ben ik uitgegaan van een (budget) vlucht met Ryanair vanaf Eindhoven. Die is vaak te boeken voor ca 150 – 200 euro. Het is niet helemaal te voorspellen wat de prijzen doen, het is dus slim om de site van Ryanair regelmatig te checken.
Voor de transfer naar het hotel heb ik het vervoer geregeld.

Maar let op; je boekt dus zelf je vlucht.

Vlieg je liever met een andere maatschappij? Of op een andere dag of vanaf een andere luchthaven? Geen probleem natuurlijk. Laat me dan je schema en je wensen weten, dan kan ik – tegen bijbetaling – aangepast vervoer voor je regelen. 

Onze locatie ligt net buiten Villamartin, op 85 km van Sevilla en 55 km van Jerez de la Frontera. Wanneer je mee vliegt vanaf Eindhoven op bovengenoemde data dan is je transfer naar en van het hotel geregeld. Vlieg je op een andere dag of tijd, laat me dan je schema en je wensen weten, dan kan ik – tegen bijbetaling – aangepast vervoer voor je regelen. 

Jazeker, het is mogelijk om je verblijf te verlengen (voor en/of na de workshops). De extra kosten voor deze overnachtingen zijn 70,- euro voor eenpersoonskamer, inclusief ontbijt. De kosten voor de extra overnachtingen betaal je dan ter plaatse aan het hotel.

Ja dat kan. Sowieso zijn er verschillende pakketten en kan je al kiezen voor een één- of tweepersoonskamer maar boek je met meer dan 2 personen dan kan er ook een grotere kamer voor jullie geregeld worden, mail me dan even voor de mogelijkheden.

Wat je normaal ook meeneemt als je naar de zon gaat :-) Houd er rekening mee dat het goed warm kan zijn in Andalusie maar dat de weergoden ook wel eens onvoorspelbaar kunnen zijn. Dus neem zonnebrandcreme mee en iets om eventueel je hoofd te bedekken, maar voor de zekerheid ook een paar sokken en een fleece of trui. En vergeet je badkleding niet!
Kussentjes, matjes en schrijfmateriaal daar zorgen wij voor.

Zodra je het aanmeldformulier hebt ingevuld krijg je binnen 2 werkdagen een officiele aanmeldmail met daarin meer informatie. Binnen zeven dagen na ontvangst van deze mail dien je een aanbetaling van 300,- euro voldaan te hebben. Pas dan is je boeking definitief. Je bent dan ook gegarandeerd van de prijs zoals die nu op de site staat.
Het restantbedrag dien je uiterlijk zes weken voor de eerste workshopdag te betalen.
Boek je binnen zes weken voor aanvang dan dient het totale bedrag ineens voldaan te worden.

Bij annulering tot 12 weken voor de eerste workshopdag zal het overgemaakte bedrag min 150,- euro teruggestort worden. Bij annulering tot 8 weken voor de eerste workshopdag zal het overgemaakte bedrag min 300,- euro teruggestort worden. Bij annulering tot 4 weken voor de eerste workshopdag zal het overgemaakte bedrag min 500,- euro teruggestort worden. Bij annulering binnen 4 weken voor de eerste workshopdag is het volledige totaalbedrag verschuldigd. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats laten deelnemen, in overleg met Jeanine Hofs.

Reserveer nu jouw plaats
[i]
[i]
[i]
[i]
[i]
[i]
[i]
[i]