Stel je eens voor: energie opdoen op een heerlijk zonnige locatie. Geen haast, alleen maar rust. Pure tijd voor jezelf. Om bij te komen en om meer grip op je energie te krijgen … terwijl je kijkt naar een stralend blauwe lucht.

Hoe fantastisch zou dat zijn?!

Wil jij ook:

 • Meer grip op je energie
 • Meer focus en productiviteit
 • Beter stress het hoofd kunnen bieden
 • Beter kunnen loslaten
 • Meer ontspanning en rust in je lijf én in je hoofd
 • Meer eigenwaarde en meer ‘in je kracht’ staan
 • Minder hard werken en minder lang werken maar toch meer bereiken
 • Meer tijd en energie overhouden, voor jezelf en voor meer plezier in je leven?

Dan moet je beginnen bij de basis

Vergelijk het met een plant vol prachtige bloemen: als de wortels geen voeding krijgen zal de plant nooit gaan bloeien. Of een pizza: met een taaie bodem krijg je nooit een lekkere pizza, hoe veel paprika, champignons, ananas, ham en kaas je ook toevoegt. En wat dacht je van een verfklus? Als je de ondergrond niet eerst goed voorbereidt, bladdert de verf er naderhand gewoon weer af. Toch best zonde van al dat geld en vooral die tijd en energie die je erin hebt gestoken!

Zonder goede basis zul jij nooit volop kunnen bloeien.

Zonder goede basis zul jij nooit je volledige potentieel kunnen gebruiken.

Wil jij ook je basis versterken? Dan is Energie Management de sleutel.

Door efficiënt energiemanagement krijg je grip op je energie en daarmee op je hele leven. Want hoe meer grip jij hebt op jouw energie hoe meer plezier en succes je zult hebben, op persoonlijk vlak, in je relaties, in je eigen ontwikkeling maar ook op professioneel vlak, in je werk of je bedrijf. Jouw energie staat centraal tijdens deze unieke energieweek. Een week lang ga ik je inzichten en tools geven om jouw energie en jouw energie frequentie te verhogen. We kijken waar je nu staat, waar je naar toe wilt en wat je (onbewuste) belemmeringen zijn om daar te komen. Die blokkades, die belemmeringen, die gaan we bovendien oplossen. Met elkaar, in de groep maar ook – als je wilt – in een 1-op-1 sessie met mij.

“Meegaan op energieweek met Jeanine is één van de beste beslissingen geweest in mijn leven!”!

Sommige mensen schijnen moeiteloos al het goede naar zich toe te trekken. Hebben een goedlopend bedrijf, krijgen op hun werk altijd de beste kansen, hebben een fantastische relatie, een heerlijk sociaal leven, hebben veel tijd om plezier te maken en hebben nooit geldzorgen.

Vraag jij je ook wel eens af hoe ze dat doen?
Heb jij ook stapels boeken gekocht (en de helft gelezen), ben je ook ingeschreven voor tig nieuwsbrieven en heb je misschien zelfs al verschillende workshops gevolgd? Dan ben je niet de enige! Veel mensen worstelen met (onbewuste) belemmeringen waardoor ze niet voluit het leven van hun dromen kunnen leiden. Het voelt niet fijn, niet compleet en ze weten dat er meer uit het leven te halen is, ze weten alleen niet hoe ze dit moeten oplossen.

Maar vanaf nu wordt het anders!
Want geloof me, zodra je efficiënt energiemanagement gaat toepassen zul je moeiteloos bereiken wat jij wilt! Klinkt ongelooflijk? Het idee dat energie en frequenties de realiteit van iemand kunnen beïnvloeden is niet nieuw. In het verre oosten kennen ze de geheimen van een hoge energie frequentie al eeuwen en ze zijn meesters in de technieken nodig om deze te bereiken. Ook onze ‘eigen’ wetenschap ontdekt steeds meer bewijzen voor het feit dat iedereen een persoonlijke energie frequentie heeft, een vorm van energie die bepaalt welke omstandigheden en gebeurtenissen je zult aantrekken in je leven.

Wil jij ook leren hoe je efficiënt Energie Management toepast? 
Ga dan mee op energieweek!
Een weekje helemaal voor jezelf. Hoe heerlijk klinkt dat? Om je dagelijkse bezigheden en patronen los te laten en je over te geven aan de zalige rust van de energieweek. Even de nodige pas op de plaats met alleen maar aandacht voor jezelf en jouw energie. Om bij te tanken, om het contact te herstellen met jezelf en om te leren hoe je meer grip krijgt op jouw energie zodat je jouw leven kunt leiden op jouw voorwaarden.

Deze energieweek is een goed idee wanneer je:
Een ondernemende vrouw bent die

 • persoonlijke ontwikkeling niet uit de weg gaat;
 • open staat om zichzelf en haar denkpatronen te onderzoeken;
 • bereid is (positief) te veranderen.

“Ik heb in de energieweek heel veel over mezelf geleerd en er waren een aantal hele mooie eye-openers”!

Jouw mentor tijdens de energieweek

Specialist in Energie Management

Jeanine Hofs is internationaal spreker, bestseller auteur, erkend therapeut in TCM (Traditional Chinese Medicine) en mentor in persoonlijk energiemanagement. Met meer dan 27 jaar ervaring heeft ze reeds duizenden mensen geholpen naar ‘the next level’ in zowel persoonlijke als zakelijke groei. Jeanine begeleidt met name vrouwelijke ondernemers, leiders en professionals in verschillende trajecten; van exclusieve high level 1-op-1 programma’s tot groepstrainingen en retreats in Nederland, Spanje en Marokko.

Relaxen, bijtanken en loslaten
Dat gaan we doen in deze unieke energieweek. Tijdens deze week neem ik je mee in een actief maar tegelijkertijd heel ontspannen proces waardoor je inzicht krijgt in jouw persoonlijke energiebalans, je valkuilen, je (onbewuste) belemmeringen en je kansen.

Alhoewel we met een groep zijn is het geheel een individueel proces, volledig gericht op jouw persoonlijke energie. Je zult veel inzichten krijgen maar ook aan de slag gaan met praktische oefeningen. We gebruiken daarbij verschillende werkvormen zoals meditatie, ademhalingsoefeningen, visualisaties, schrijfopdrachten, en allerlei andere oefeningen.

Een unieke combinatie van vakantie en inspirerende workshops
Even lekker helemaal tot jezelf komen, de stress van het dagelijkse leven van je af schudden, lekker eten en genieten. De workshops zelf zijn al ontspannend maar er is tussendoor ook voldoende tijd om tot jezelf te komen en lichaam en geest volledig te relaxen!

Wat neem je mee naar huis?
Tijdens deze unieke energieweek ga je leren hoe je meer grip krijgt op je energie door efficiënt energiemanagement waardoor je de teugels (weer) in handen krijgt van jouw leven. In een aantal eenvoudige maar doeltreffende stappen werken we aan een duidelijk actieplan voor jezelf. Daarnaast gaan we – als je daarvoor kiest – in de 1-op-1 sessie je onbewuste belemmeringen vinden en weghalen zodat niks je meer in de weg staat. Je zult opgeladen en geïnspireerd terugkeren naar huis met meer energie en minder bagage!

Efficiënt energiemanagement geeft je:

 • Meer grip op je energie
 • Meer focus en productiviteit
 • Minder last van stress
 • Het vermogen om los te kunnen laten
 • Meer ontspanning en rust in je lijf én in je hoofd
 • Meer eigenwaarde en meer ‘in je kracht’ staan
 • Minder hard werken en minder lang werken maar toch meer bereiken
 • Meer tijd en energie overhouden, voor jezelf en voor meer plezier in je leven!

Wat is de energieweek niet:

 • Een week vol emotionele en diepgaande zielsanalyses. Je gaat wel aan de slag met jezelf, je valkuilen en je (onbewuste) belemmeringen maar de workshops zitten zo in elkaar dat je er met meer energie uitkomt. Je zult de dagen ervaren als verfrissend en ontspannen.

 • Een week waarin je je ziel en zaligheden moet delen met de groep en ook urenlang die van hen moet aanhoren. Alhoewel we met een groep zijn is het geheel een individueel proces. Je mag ervaringen delen met de groep als je dat wilt maar daar ligt zeker geen nadruk op.

 • Een vermoeiende week waarin je alleen maar naar Jeanine luistert. De workshops bevatten natuurlijk wel uitleg maar vooral veel doe-oefeningen, bovendien schakelen we meteen na aankomst over op het ritme van Andalusie dus er is genoeg siesta en eigen invulling van tijd. Lekker vakantie dus!

Zeg jij nu: JAAAAAA Jeanine, ik wil mee!

Dan heb ik twee fantastische locaties voor je:

Andalusië

Nieuwe data komen snel

Nieuwe data komen snel

Een heerlijke plek om tot rust te komen. Energie-workshops doen terwijl je vanonder een olijfboom naar de strak blauwe lucht kijkt. Om daarna te genieten van ME-time, de stilte, de vogeltjes en het zwembad…

Klik hier voor meer informatie

Marokko

in mei 2019

14 t/m 22 mei 2019

We verblijven 5 nachten in een heerlijk resort(je) aan de voet van het Atlasgebergte vlakbij Marrakesh én 3 nachten in de Sahara. Een magische reis die je nooit meer zult vergeten!

Klik hier voor meer informatie

Neem contact op met Jeanine