Doe je mee met de Energie & Bubbels Show?

Wanneer: Dinsdag 16 maart 2021 om 20.00 uur.
Waar: Online dus lekker vanuit je luie stoel 🙂
Jouw investering: Noppes, je kunt gratis deelnemen!

Thema = de Wet van de Aantrekkingskracht.

Onlangs deed ik een onderzoekje onder mijn trouwe volgers en daaruit kwam het onderwerp ‘de Wet van de Aantrekkingskracht’ duidelijk als belangrijkste thema naar voren. Dus: U vraagt; wij draaien! Deze aflevering gaat helemaal over dit mystieke onderwerp.

  • Wat houdt die Law of Attraction nou in?
  • Wanneer doe ik het goed en wanneer doe ik het fout?
  • Waar gaan de meeste mensen de mist in?

Dat en meer, gaan we allemaal aanpakken in deze aflevering én ik neem je mee in een krachtige activatie waarin je meteen in de juiste energiefrequentie gaat aantrekken waar jij van droomt…

Op naar een totaal vervuld en 1st class leven!

Dus wacht niet langer en schrijf je hieronder meteen in!

Kun je er op die dag niet live bij zijn? Geen probleem! De opname blijft 48 uur beschikbaar maar dan moet je je wel even voor de uitzend datum aanmelden.

Uhm Jeanine, hoezo bubbels?

Bubbels zijn mijn synoniem voor energie.

Als ik goed in mijn energie zit dan voel ik me als champagne. Nou ja, misschien Spa Rood dan want ik kan helemaal niet tegen alcohol 😉 maar in ieder geval lekker bruisend en bubbelend. Dan voel ik me heerlijk, zowel fysiek als mentaal. Dan ben ik super gefocust en mega productief. Dan heb ik de beste ideeën en neem ik de juiste beslissingen. Dan ben volledig in ‘alignement’ met wie ik ben en wat ik wil bereiken, zowel privé als zakelijk. 

Kortom; dan ben ik niet te stoppen en dan is het alsof alles vanzelf gaat. Heerlijk!
Dat is het resultaat van leven en werken in een hoge energiefreqentie, in mijn geval dus BUBBELS 🙂

En ben ik geboren met superpowers?

Welnee! Ik ben heel normaal 😉
Dit is gewoon wat er gebeurt als je goede energiemanagement technieken toepast en veel, heel veel oefent. 

En dat gun ik jou ook!

Ik gun jou ook een leven vol energie & bubbels!

Daarom nodig ik jou uit voor de Energie & Bubbels Show

Een heerlijk moment voor jezelf, een uurtje ME-TIME, om te relaxen en om aan je energie en bubbels te ‘werken’.
Lekker vanuit jouw luie stoel, dus volledig online (en 100% Covid-proof).

Lukt het niet om er live bij zijn?

Ik maak een opname die je voor 48 uur nog kunt terugkijken. Het geeft natuurlijk een heel andere ervaring wanneer je direct en live met mij werkt (je kunt me dan bijvoorbeeld al jouw vragen stellen) maar je zult de transformatie zeker voelen! 

Het is wel belangrijk dat je je aanmeldt voordat de uitzending start want alleen zo krijg je de opname toegestuurd.

Master your energy, master your life & business!