Energieweek in Marokko

14 t/m 22 mei 2019

De energieweek is inclusief:

 • Dagelijks een Energie Management workshop.
 • 5 Overnachtingen in een heerlijk resort(je) nabij Marrakesh.

 • 3 Overnachtingen in een nomadentent in de magische Sahara.

 • Een onvergetelijke kamelenrit (moet niet, mag wel 😉 )

 • Onbeperkt koffie, thee, water en fruitsapjes.

 • Iedere dag drie compleet verzorgde maaltijden inclusief water, thee of koffie.

 • Gezamenlijke transfer van- en naar de luchthaven Marrakesh op de aankomst- en vertrekdag.

 • En nog een paar heerlijke verrassingen die ik nu nog niet verklap…

Ervaringen

Clara – www.claraschoice.nl Cruisespecialist

Enna – ennavoetreflex.nl

Caroline – Andalusian Guides

Deze magische energieweek zul je nooit meer vergeten…

Wanneer, waar en wat is de investering?

Wanneer
De laatste energieweek in Marokko van 2018 zal plaatsvinden van dinsdag 14 t/m woensdag 22 mei 2019.
Dat is dus 9 dagen / 8 nachten.

Waar
Nabij Marrakesh en in de Sahara

Tijdens deze unieke energieweek verblijven we op twee locaties.

Allereerst gaan we naar een kleinschalig resort aan de voet van het Atlasgebergte, 45 km buiten Marrakesh. Dit pareltje, gelegen in het Toubkal National Park, ligt aan een rivier en in een schitterend groene vallei waardoor je overal de mooiste uitzichten hebt. Het hele complex is een oase van rust met fijne hoekjes en terrasjes in de tuinen waar je lekker kunt relaxen en tot jezelf kunt komen. In de keuken bereidt het team drie keer per dag een heerlijke en gezonde maaltijd voor ons met verse en lokale ingrediënten. De kleurrijke kamers in Marokkaanse berbertraditie zijn eenvoudig van opzet en hebben allen een eigen douche en toilet. Bovendien heeft het resort ook een zwembad waar je heerlijk kunt relaxen. Na de workshops in de ochtend is er voldoende tijd en ruimte voor jezelf. Voor een lekkere duik, een goed boek boek of voor een wandeling in de prachtige natuur.

Op de derde dag gaan we vroeg op pad, voor ons avontuur in de Sahara. We rijden door een verbluffend mooi landschap waardoor je je nog geen minuut zult vervelen. Onderweg stoppen we regelmatig voor een traditioneel kopje thee, een heerlijke lunch en natuurlijk voor de nodige selfies en foto-stops 😉 Tegen zonsondergang komen we aan aan de rand van de woestijn waar de dromedarissen* op ons liggen te wachten en in een uurtje hobbelen en stommelen we naar onze bivak. Net als je billen beginnen te protesteren komen we aan in het tentenkamp alwaar we hartelijk ontvangen worden met een kopje thee en koekjes.

* Wil je liever niet op een kameel naar het tentenkamp rijden? Dan brengen we je er met de auto naar toe, geen probleem!

Terwijl wij genieten van een geweldige zonsondergang creëert het team weer een heerlijke maaltijd voor ons die wordt geserveerd in de ‘restauranttent’. En als de zon verdwenen is komt er een overweldigende sterrenhemel te voorschijn … magisch … er is gewoon geen ander woord voor.

Deze bivak is ons thuis voor drie nachten. Je slaapt lekker in een bed in gedeelde nomadententen of als je wilt, onder de sterrenhemel. Verder zijn er toiletten en douches met warm water en ook verlichting in het kamp en in de tenten. Ook hier verzorgt het team weer drie keer per dag een heerlijke en gezonde maaltijd voor ons.

En wat doen wij?
Wij genieten. Van de rust en de stilte. Van die ongelofelijke zandduinen en vergezichten. Van het onbeschrijfelijke gevoel wat je krijgt als je in dat zand ligt. Van de sterrenhemel. Nou ja, het is teveel om op te noemen en ook moeilijk te beschrijven…
En we werken aan onze energie. We leren, we doen inzichten op, we nemen mee en we laten achter …

MAGISCH …
Ik kan het niet anders omschrijven…

Na drie nachten in de woestijn keren we weer terug naar de bewoonde wereld, naar ons heerlijke resort waar we nog twee hele dagen kunnen genieten en relaxen in de groene vallei. 

Jouw investering
Meedoen aan deze magische en onvergetelijke energieweek kan al vanaf 1697,- euro en afhankelijk van je wensen kun je kiezen uit verschillende pakketten:Gedeelde 2-persoonskamer*
(in het resort: 5 nachten)

1-persoonskamer
(in het resort: 5 nachten)

3 nachten in de woestijn 
in een gedeelde tent

Energie Management Workshops

Onbeperkt koffie, thee, en water

Dagelijks 3 maaltijden

BONUS: een voetenbadmassage, een rugmassage en een keer hammam!

Transfers van- en naar de luchthaven**

1-op-1 sessie met Jeanine

10 weken inspiratie na de energieweek

*** DELUXE ***

1897

INCLUSIEF BTW

** BASIS **

1797

INCLUSIEF BTW

* SAMEN DELEN *

1747

INCLUSIEF BTW

* Wanneer je met twee personen boekt en samen een kamer deelt.
** Luchthaven Marrakesh.

Optioneel:

 • Verlenging van je kamer voor of na de energieweek.
 • Wil je graag met meer dan twee personen op een kamer? Dan kan ik een gereduceerd tarief aanbieden.

Exclusief:

 • Vlucht naar Marrakesh (gemiddeld te boeken voor 150-200 euro).
 • Reis- en annuleringsverzekering.

Twijfel je nog of dit de juiste stap is voor jou?

Bedenk dan dat je er voor heel je leven profijt van zult hebben! Gun jezelf een energieweek en je zult als herboren terugkomen. Denk nog maar eens aan wat het je kan opleveren:

 • Meer grip op je energie.
 • Meer focus en productiviteit.
 • Minder last van stress.
 • Het vermogen om los te kunnen laten.
 • Meer ontspanning en rust in je lijf én in je hoofd.
 • Meer eigenwaarde en meer ‘in je kracht’ staan.
 • Minder hard werken en minder lang werken maar toch meer bereiken.
 • Meer tijd en energie overhouden, voor jezelf en voor meer plezier in je leven!

Of laten we even bellen zodat ik je alles over de energieweek kan vertellen
en we samen kunnen kijken of het iets voor jou is.

Veel gestelde vragen

Nee hoor, je hoeft geen ervaring te hebben. Het enige wat ik van je vraag is dat je open staat voor de ervaring, naar jezelf durft te kijken en bereid bent om positief te veranderen.

Ik heb nu al elf keer een energieweek verzorgd en steeds waren er in iedere groep meer alleen reizenden dan samen reizenden. Bovendien gaan er alleen leuke mensen mee! Ja, echt! Dus in no-time heb je er een groep vriendinnen bij ;-)
Daarbij komt dat je in het resort heerlijk je eigen kamer kunt boeken en er is altijd voldoende ruimte in het programma om jezelf terug te trekken.

Ik heb 9 kamers ter beschikking in het resort dus bij een 1-persoonsbezetting hebben we een groep van 9 en anders houd ik een maximum van 12 aan.

De reis gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. Dus wacht nog even met het boeken van een vlucht. Natuurlijk houd ik je op de hoogte van het aantal deelnemers.

Deze reis gaat definitief door.

Je boekt zelf je vliegreis.
Zowel Amsterdam als Eindhoven vliegen meerdere keren per week naar Marrakesh. Een (budget) vlucht met Ryanair of Transavia naar Marrakesh is vaak te boeken voor ca 150 – 200 euro. Het is niet helemaal te voorspellen wat de prijzen doen, het is dus slim om de site van beide maatschappijen regelmatig te checken.
De transfer naar het hotel wordt voor je geregeld.

Maar let op; je boekt dus zelf je vlucht.

Het resort ligt op 45 km van Marrakesh dus daar rijden we in een klein uurtje naar toe.
Transfer van- en naar de luchthaven van Marrakesh is inbegrepen in het programma

Jazeker, het is mogelijk om je verblijf te verlengen (voor en/of na de workshops). Je kunt dan tegen betaling van extra nachten in het resort blijven of je kunt een verblijf in Marrakesh boeken bijvoorbeeld.

Ja dat kan. Sowieso zijn er verschillende pakketten en kan je al kiezen voor een één- of tweepersoonskamer maar boek je met meer dan 2 personen dan kan er ook een grotere kamer voor jullie geregeld worden, mail me dan even voor de mogelijkheden.

In het resort zijn ze gewend aan westerse gewoontes en kleding dus daar kun je gerust een korte broek en een topje dragen. Maar als we naar de woestijn gaan is het aan te raden om rekening te houden met de gebruiken van het land en dus iets te dragen wat je schouders en knieën bedekt.

Houd er ook rekening mee dat het overdag goed warm kan zijn maar dat het ’s avonds flink kan afkoelen. Dus neem zonnebrandcrème mee en iets om eventueel je hoofd te bedekken, maar zeker ook een paar sokken en een fleece of trui. En vergeet je badkleding niet!
Kussentjes, matjes en schrijfmateriaal daar zorgen wij voor.

Zodra je het aanmeldformulier hebt ingevuld krijg je binnen 2 werkdagen een officiele aanmeldmail met daarin meer informatie. Binnen zeven dagen na ontvangst van deze mail dien je een aanbetaling van 500,- euro voldaan te hebben. Pas dan is je boeking definitief. Je bent dan ook gegarandeerd van de prijs zoals die nu op de site staat.
Het restantbedrag dien je uiterlijk acht weken voor de eerste workshopdag te betalen.
Boek je binnen acht weken voor aanvang dan dient het totale bedrag ineens voldaan te worden.

Bij annulering tot 12 weken voor de eerste workshopdag zal het overgemaakte bedrag min 300,- euro teruggestort worden. Bij annulering tot 9 weken voor de eerste workshopdag zal het overgemaakte bedrag min 500,- euro teruggestort worden. Bij annulering binnen 9 weken voor de eerste workshopdag is het volledige totaalbedrag verschuldigd. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats laten deelnemen, in overleg met Jeanine Hofs.