Stel je eens voor: energie opdoen op een heerlijk zonnige locatie. Geen haast, alleen maar rust. Pure tijd voor jezelf. Om bij te komen en om je energie in balans te krijgen. En dat terwijl je van onder een olijfboom naar de stralend blauwe lucht kijkt.

Hoe fantastisch zou dat zijn?!

Wil jij ook:     

 • Meer grip krijgen op je energie,
 • Meer fysieke- en emotionele gezondheid,
 • Meer succes op je werk of in je bedrijf,
 • Meer en gemakkelijker geld verdienen,
 • Meer eigenwaarde en meer – in je kracht – staan,
 • Beter stress het hoofd kunnen bieden,
 • Meer sterke en gezonde relaties aantrekken,
 • Meer liefde in je leven,
 • Meer ontspanning en rust in je lijf en in je hoofd,
 • Meer tijd voor jezelf en meer plezier in je leven?

Dan moet je beginnen bij de basis.

Vergelijk het met een plant vol prachtige bloemen: als de wortels geen voeding krijgen zal de plant nooit gaan bloeien. Of een pizza: met een taaie bodem krijg je nooit een lekkere pizza, hoe veel paprika, champignons, ananas, ham en kaas je ook toevoegt. En wat dacht je van een verfklus? Als je de ondergrond niet eerst goed voorbereidt, bladdert de verf er naderhand gewoon weer af. Toch best zonde van al dat geld en vooral die tijd en energie die je erin hebt gestoken!

Zonder goede basis zul jij nooit volop kunnen bloeien.

Zonder goede basis zul jij nooit je volledige potentieel kunnen gebruiken.

Wil jij ook je basis versterken? Dan is je Energie Frequentie de sleutel.

De hoogte van jouw Energie Frequentie bepaalt namelijk hoeveel plezier en succes jij hebt in je leven. Op persoonlijk vlak, in je relaties, in je eigen ontwikkeling maar ook op professioneel vlak, in je werk of je bedrijf. Jouw Energie Frequentie staat centraal tijdens deze unieke energieweek. Een week lang ga ik je helpen jouw Energie Frequentie te verhogen. We kijken waar je nu staat, waar je naar toe wilt en wat je (onbewuste) belemmeringen zijn om daar te komen. Die blokkades, die belemmeringen, die gaan we bovendien oplossen. Met elkaar, in de groep maar – als je wilt – ook in een 1-op-1 sessie met mij.

Sommige mensen schijnen moeiteloos al het goede naar zich toe te trekken. Hebben een goedlopend bedrijf, krijgen op hun werk altijd de beste kansen, hebben een fantastische relatie, een heerlijk sociaal leven, hebben veel tijd om plezier te maken en hebben nooit geldzorgen.

Vraag jij je ook wel eens af hoe ze dat doen?
Heb jij ook stapels boeken gekocht (en de helft gelezen), ben je ook ingeschreven voor tig nieuwsbrieven en heb je misschien zelfs al verschillende workshops gevolgd? Dan ben je niet de enige! Veel mensen worstelen met (onbewuste) belemmeringen waardoor ze niet voluit het leven van hun dromen kunnen leiden. Het voelt niet fijn, niet compleet en ze weten dat er meer uit het leven te halen is, ze weten alleen niet hoe ze dit moeten oplossen.

Maar vanaf nu wordt het anders!
Want geloof me, zodra je je Energie Frequentie gaat verhogen zul je moeiteloos bereiken wat jij wilt! Klinkt ongelooflijk? Het idee dat energie en trillingen de realiteit van iemand kunnen beinvloeden is niet nieuw. In het verre oosten kennen ze de geheimen van een hoge Energie Frequentie al eeuwen en ze zijn meesters in de technieken nodig om deze te bereiken. Een ook onze ‘eigen’ wetenschap ontdekt steeds meer bewijzen voor het feit dat iedereen een persoonlijke Energie Frequentie heeft, een vorm van energie die bepaalt welke omstandigheden en gebeurtenissen je zult aantrekken in je leven.

Wil jij ook je Energie Frequentie verhogen?
Ga dan mee naar de energieweek in Andalusie
Een weekje helemaal voor jezelf. Hoe heerlijk klinkt dat? Om je dagelijkse bezigheden en patronen los te laten en je over te geven aan de zalige rust van Andalusie. Even de nodige pas op de plaats met alleen maar aandacht voor jezelf en jouw energie. Om bij te tanken, om het contact te herstellen met jezelf en om te leren hoe je meer grip krijgt op jouw energie zodat je jouw leven kunt leiden op jouw voorwaarden.

Deze energieweek is een goed idee wanneer je:
Een ondernemende vrouw bent die

 • persoonlijke ontwikkeling niet uit de weg gaat;
 • open staat om zichzelf en haar denkpatronen te onderzoeken;
 • bereid is (positief) te veranderen.

Jeanine Hofs is specialist in persoonlijke energie
Jeanine Hofs is erkend gediplomeerd therapeut in TCM (Traditional Chinese Medicine). Ze helpt mensen om meer grip te krijgen op hun energie door (onbewuste) belemmeringen op te sporen en weg te halen. Ze deelt haar ervaringen, kennis en inzichten door middel van het geven van trainingen en workshops, in artikelen, in 1-op-1 sessies en in haar boek “Blijvend meer energie volgens de vijf elementen”.

Tijdens de energieweek ga je o.a. het      
volgende ervaren en leren:      

Ik leer je alles over Energie Frequenties en wat dat voor jou betekent. Samen gaan we kijken naar waar je nu staat, waar je naar toe wilt en wat jou belemmert om daar te komen. Deze (onbewuste) belemmeringen gaan we bovendien verwijderen tijdens de workshops maar ook – als je wilt – in een 1-op-1 sessie met mij.
Ik leer je welk effect jouw mindset en jouw denken hebben op jouw energie. Je leert belemmerende overtuigingen, negatief denken en piekeren om te buigen naar energieversterkend denken. Hierdoor verhoogt je Energie Frequentie, krijg je meer rust in je hoofd en trek je betere omstandigheden aan.
We gaan opruimen, afscheid nemen en loslaten van dingen die je energie kosten. Daarvoor in de plaats komen nieuwe kansen en mogelijkheden om het leven waar je van droomt te leiden!
Ik leer je hoe je beter in contact komt met je kern, je intuitie en je hulpbronnen. Je gaat erachter komen wie je bent, wat je wilt en wat goed is voor jou. Wat maakt jou gelukkig en je leven vervuld? Wat wil je eigenlijk nou echt?
We gaan werken aan de liefde voor jezelf. Want dat geeft namelijk een hele hoge Energie Frequentie. Je leert hoe je jezelf centraal kunt stellen zonder anderen tekort te doen. Hoe je naar jezelf kunt luisteren en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen.
En last but not least, ga je genieten, relaxen, bijtanken, lachen, uitrusten en veel, heel veel goede energie opdoen!

Relaxen, bijtanken en je Energie Frequentie verhogen
Dat gaan we doen in deze unieke energieweek. Tijdens deze week neem ik je mee in een actief maar tegelijkertijd heel ontspannen proces waardoor je inzicht krijgt in jouw persoonlijke energiebalans, je valkuilen, je (onbewuste) belemmeringen en je kansen.

Aan het eind van de week zul je begrijpen hoe je jouw Energie Frequentie kunt verhogen en op peil kunt houden en heb je bovendien een duidelijk stappenplan ontwikkeld voor de komende maanden om je te helpen je doelen te bereiken.

Alhoewel we met een groep zijn is het geheel een individueel proces, volledig gericht op jouw persoonlijke energie. Je zult veel inzichten krijgen maar ook aan de slag gaan met praktische oefeningen. We gebruiken daarbij verschillende werkvormen zoals meditatie, ademhalingsoefeningen, visualisaties, schrijfopdrachten, en allerlei andere oefeningen. Hiervoor hoef je geen enkele ervaring te hebben, ik verwacht alleen dat je open staat voor nieuwe ervaringen en veranderingen.

Een unieke combinatie van vakantie en inspirerende workshops
Even lekker helemaal tot jezelf komen, de stress van het dagelijkse leven van je af schudden, lekker eten en genieten. De workshops zelf zijn al ontspannend maar er is tussendoor ook voldoende tijd om tot jezelf te komen en lichaam en geest volledig te relaxen!

Wat neem je mee naar huis?
Tijdens deze unieke energieweek ga je leren hoe je meer grip krijgt op je Energie Frequentie waardoor je de teugels in handen krijgt van jouw leven. In een aantal eenvoudige maar doeltreffende stappen werken we aan een duidelijk actieplan voor jezelf. Daarnaast gaan we – als je daarvoor kiest – in de 1-op-1 sessie je onbewuste belemmeringen vinden en weghalen zodat niks je meer in de weg staat. Je zult opgeladen en geinspireerd terugkeren naar huis met een beduidend hogere Energie Frequentie!

Een hogere Energie Frequentie betekent:        

 • Meer fysieke gezondheid en meer energie
 • Meer rust in je hoofd, betere emotionele balans.
 • Je voelt je blijer en gelukkiger.
 • Je studie, werk of bedrijf zal floreren.
 • Je zult makkelijker geld en goede kansen aantrekken.
 • Je relaties zullen beter zijn en meer voldoening geven.
 • Je zult betere mogelijkheden en kansen aantrekken op alle vlakken van je leven!

De energieweek is inclusief:      

 • Dagelijks een Energie Frequentie verhogende workshop.
 • overnachtingen in een fijne eenpersoonskamer met airco, eigen wc en douche.
 • Onbeperkt koffie, thee, water, fris, wijn en fruit.
 • Iedere dag drie compleet verzorgde maaltijden inclusief drankjes.
 • Gezamelijke transfer van en naar de luchthaven Sevilla op de aankomst- en vertrekdag.

Bonussen

Naast de ‘meer energie’ workshops boordevol inzichten en praktische oefeningen krijg je ook de volgende bonussen:

 

Een jaar GRATIS toegang tot de Meer Energie Community (t.w.v. 97,- euro)
Een jaar lang constant extra inspiratie en motivatie van mij. Iedere maand een thema met daarbij een krachtige geleide meditatie, een schitterend setje affirmatiekaarten, en een unieke mandala in de energiefrequentie van dat thema. En nog veel meer!

 

Het boek “Blijvend meer energie volgens de vijf elementen” (t.w.v. 17,50 euro)
Persoonlijke gesigneerd door Jeanine zodat je je alvast kunt inlezen ;-)

 

Werkboek en mp3’s (t.w.v. 99,- euro)
Bij de workshops krijg je een uitgebreid werkboek met samenvattingen van de workshops, ondersteunende teksten, schema’s, checklists en meer nuttige informatie. En mp3 bestanden van de verschillende oefeningen zodat je ze thuis kunt herhalen.

 

Workshop ‘Natuurlijke schoonheid’ (t.w.v. 49,50 euro)
In deze unieke workshop leer je de schoonheidsgeheimen van de Chinese keizerinnen. Door het stimuleren van speciale punten in het gezicht en het gebruik van natuurlijke schoonheidsproducten krijgt je huid een jonge en energieke uitstraling!

 

Uitstapje naar Jerez (t.w.v. 75,- euro)
Caroline Maas is Andalusie-expert en woont in Jerez. Zij neemt ons mee naar de mooiste plekjes in de stad en vertelt de verhalen erachter. Verder is er natuurlijk ook tijd om te shoppen.

 

Terugkomdag (t.w.v. 99,- euro)
Een paar maanden na de energieweek komen we in Eindhoven nog een keer samen op de terugkomdag.

Ervaringen   

Meegaan op energieweek met Jeanine is één van de beste beslissingen geweest in mijn leven. Het heeft (en doet nog steeds) heel veel gedaan voor mijn lijf en voor mijzelf. Ik heb eerst wel getwijfeld en één en ander afgewogen maar uiteindelijk dacht ik “als ik het niet ga proberen dan weet ik het nooit” en toen heb ik echt mijn intuitie gevolgd. En ik ben zo blij dat ik gegaan ben want ik heb er enorm veel aan gehad en ik zal er mijn leven lang veel aan blijven hebben!
Greetje
Een vriendin maakte mij attent op de energieweek en het sprak me meteen heel erg aan. Wat extra energie kan je altijd gebruiken. Het leek me ook wel een ontspannen week om even lekker aan jezelf te werken. Niks om je heen, even lekker er alleen op uit zonder gezin. Een weekje echt voor mezelf. En zo is het ook echt geweest. Het was heerlijk!
Al met al is mijn ervaring met de energieweek en met Jeanine heel positief. Ik ging er blanco in, ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. Ik kende Jeanine helemaal niet maar ze is heel professioneel, ze heeft enorm veel kennis die ze met humor deelt, ze is meegaand, belangstellend, gewoon helemaal goed.
Niet veranderen hoor Jeanine! Gewoon zo blijven doen. Ik krijg heel veel energie van jou! Ik vond het superleuk en als ik de kans krijg ga ik weer mee!
Lenie

Een week verblijf op een heerlijke locatie in Andalusië genietend van de rust en de zon. Terwijl je je Energie Frequentie verhoogt en leert hoe je dit blijvend vast kunt houden!

Wat is de energieweek NIET:      

 • Een week vol emotionele en diepgaande zielsanalyses. Je gaat wel aan de slag met jezelf, je valkuilen en je (onbewuste) belemmeringen maar de workshops zitten zo in elkaar dat je er met meer energie uitkomt. Je zult de dagen ervaren als verfrissend en ontspannen.

 • Een week waarin je je ziel en zaligheden moet delen met de groep en ook urenlang die van hen moet aanhoren. Alhoewel we met een groep zijn is het geheel een individueel proces. Je mag ervaringen delen met de groep als je dat wilt maar daar ligt zeker geen nadruk op.

 • Een vermoeiende week waarin je alleen maar naar Jeanine luistert. De workshops bevatten natuurlijk wel uitleg maar vooral veel doe-oefeningen, bovendien schakelen we meteen na aankomst over op het ritme van Andalusie dus er is genoeg siesta en eigen invulling van tijd. Lekker vakantie dus!

Wanneer, waar en wat is de investering?

Wanneer
Voor 2016 staan er verschillende energieweken gepland:

Level 1 energieweek
Voor ondernemende vrouwen die voor het eerst meegaan op energieweek.

 • 20 mei t/m 27 mei 2016
 • 9 september t/m 16 september 2016
 • 16 september t/m 23 september = VOL

Level 2 energieweek
Voor vrouwen die al een level 1 energieweek hebben gedaan.

 • 3 juni t/m 10 juni 2016 = VOL

 

Waar
Op een heerlijke locatie in Andalusie

Zoals je op de foto’s kunt zien verblijven we op een fantastische locatie. Mooi gelegen in de natuur, uitkijkend op de bergen en landerijen. Ver weg van alle hectiek van Nederland waar je heerlijk tot rust en tot jezelf kunt komen. De energieweek is volledig verzorgd met maaltijden en overnachtingen. De heerlijke Spaanse maaltijden worden iedere dag met veel zorg en aandacht voor ons vers bereid. De kamers zijn eenvoudig van opzet en hebben allen een eigen badkamer met toilet en airco. Onze locatie heeft bovendien een geweldig zwembad waar je heerlijk kunt relaxen. Na de workshop in de ochtend is er voldoende tijd en ruimte voor jezelf. Voor een lekkere duik, een goed boek boek of voor een wandeling in de prachtige natuur.

Programma
Na het ontbijt beginnen we met een workshop. In de tuin onder de bomen, aan het zwembad of in het lokaal wat voor ons klaar staat. We passen ons aan aan het ritme van Andalusie dat wil zeggen dat we ’s middags uitgebreid lunchen en dat het daarna tijd is voor siesta. Je kunt dan lekker iets voor jezelf doen of heerlijk ontspannen aan het zwembad, in de tuin of op je kamer met airco. Ook bieden we optioneel allerlei activiteiten waar je aan deel kunt nemen op de middag of avond. In de avond volgt er nog een lichte maaltijd.

Jouw investering
Wil jij ook meedoen aan deze fantastische energieweek dan kan je kiezen uit drie pakketten:

Optioneel:

 • Verlenging van je kamer voor of na de workshops.
 • Wil je graag met twee personen (of meer) op een kamer? Dan kan ik een gereduceerd tarief aanbieden.

Exclusief:

 • Vlucht naar Andalusie (gemiddeld te boeken voor 100-150 euro).
 • Reis- en annuleringsverzekering.

Twijfel je nog of dit wel de juiste stap is voor jou?

Bedenk dan dat je er voor heel je leven profijt van zult hebben! Gun jezelf een energieweek en je zult als herboren terugkomen. Denk nog maar eens aan wat het je kan opleveren:

 • Meer fysieke gezondheid en meer energie.
 • Meer rust in je hoofd, betere emotionele balans.
 • Je voelt je blijer en gelukkiger.
 • Je studie, werk of bedrijf zal floreren.
 • Je zult makkelijker geld en goede kansen aantrekken.
 • Je relaties zullen beter zijn en meer voldoening geven.
 • Je zult betere mogelijkheden en kansen aantrekken op alle vlakken van je leven!

Of laten we even bellen zodat ik je alles over de energieweek kan vertellen
en we samen kunnen kijken of het iets voor jou is.

Veel gestelde vragen

Nee hoor, je hoeft geen ervaring te hebben. Het enige wat ik van je vraag is dat je open staat voor de ervaring, naar jezelf durft te kijken en bereid bent om positief te veranderen.

Dat was in eerste instantie de opzet maar tot nu toe schreven er steeds alleen vrouwen in. Mede daardoor heb ik besloten dat dit een week voor alleen vrouwen blijft (sorry mannen).

Vrijdag is de aankomstdag. Tijd om te acclimatiseren en met elkaar kennis te maken.
Op zaterdag begint de eerste workshop. We schakelen meteen over op het relaxte levensritme van Andalusie. Dat wil zeggen dat de workshops plaatsvinden na het ontbijt en later op de dag wanneer het wat koeler begint te worden. ’s Middags genieten we van een uitgebreide lunch en verder houden we siesta voor de broodnodige rust ;-).

Ik ben nu al een paar keer met een groep naar Andalusie gegaan en in iedere groep waren er meer alleen reizende dames dan samen reizenden. Bovendien gaan er alleen leuke vrouwen mee! Ja, echt! Dus in no-time heb je er een groep vriendinnen bij ;-)
Daarbij komt dat je overnacht op eenpersoonskamer dus je hebt voldoende ruimte om jezelf terug te trekken.

De reis gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen. Dus wacht nog even met het boeken van een vlucht. Natuurlijk houd ik je op de hoogte van het aantal deelnemers.

Je boekt zelf je vliegreis.
Tijdens het samenstellen van deze reis (en uit de ervaring van de vorige keer) ben ik uitgegaan van een (budget) vlucht met Ryanair vanaf Eindhoven. Die is vaak te boeken voor ca 100 – 150 euro. Het is niet helemaal te voorspellen wat de prijzen doen, het is dus slim om de site van Ryanair regelmatig te checken.
Voor de transfer naar het hotel heb ik het vervoer geregeld.

Maar let op; je boekt dus zelf je vlucht.

Vlieg je liever met een andere maatschappij? Of op een andere dag of vanaf een andere luchthaven? Geen probleem natuurlijk. Laat me je wensen weten en ik regel een passend schema voor je en verreken je te betalen bedrag (i.v.m. de transfer naar het hotel).

Onze locatie ligt net buiten Villamartin, op 85 km van Sevilla en 55 km van Jerez de la Frontera. Wanneer je mee vliegt vanaf Eindhoven op bovengenoemde data dan is je transfer naar- en van het hotel geregeld. Vlieg je op een andere dag of tijd, laat me dan je schema en je wensen weten, dan pas ik alles voor je aan.

Jazeker, het is mogelijk om je verblijf te verlengen (voor en/of na de workshops). De extra kosten voor deze overnachtingen zijn 70,- euro voor eenpersoonskamer, inclusief ontbijt. De kosten voor de extra overnachtingen betaal je dan ter plaatse aan het hotel.

Ja dat kan als je met twee personen boekt. Dus wanneer je samen boekt met een vriendin, zus, moeder of collega dan krijgt je ieder 100,- euro korting op de dan geldende prijs.

Ben je met meer dan 2 personen dan kan er ook een grotere kamer voor jullie geboekt worden, mail me dan even voor de mogelijkheden.

Wat je normaal ook meeneemt als je naar de zon gaat :-) Houd er rekening mee dat het goed warm kan zijn in Andalusie maar dat de weergoden ook wel eens onvoorspelbaar kunnen zijn. Dus neem zonnebrandcreme mee en iets om eventueel je hoofd te bedekken, maar voor de zekerheid ook een paar sokken en een fleece of trui. En vergeet je badkleding niet!
Kussentjes, matjes en schrijfmateriaal daar zorgen wij voor.

Zodra je het aanmeldformulier hebt ingevuld krijg je binnen 2 werkdagen een officiele aanmeldmail met daarin meer informatie. Binnen zeven dagen na ontvangst van deze mail dien je een aanbetaling van 300,- euro voldaan te hebben. Pas dan is je boeking definitief. Je bent dan ook gegarandeerd van de kortingsprijs.
Het restantbedrag dien je uiterlijk zes weken voor de eerste workshopdag te betalen.
Boek je binnen zes weken voor aanvang dan dient het totale bedrag ineens voldaan te worden.

Bij annulering tot 12 weken voor de eerste workshopdag zal het overgemaakte bedrag min 100,- euro teruggestort worden. Bij annulering tot 8 weken voor de eerste workshopdag zal het overgemaakte bedrag min 200,- euro teruggestort worden. Bij annulering tot 4 weken voor de eerste workshopdag zal het overgemaakte bedrag min 400,- euro teruggestort worden. Bij annulering binnen 4 weken voor de eerste workshopdag is het volledige totaalbedrag verschuldigd. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats laten deelnemen, in overleg met Jeanine Hofs.