Master your energy, master your life & business!

Bubbels zijn mijn synoniem voor energie

Als mijn energie hoog is en lekker stroomt dan voelt dat als champagne. Dan bruist en bubbelt het van binnen en dan voel ik me heerlijk. Dan ben ik creatief, heb ik goede ideeën en ben ik super gefocust.

En dat gun ik jou ook!

Daarom organiseer ik regelmatig een online Energie & Bubbels uurtje. Daarin vertel ik je alles over energie management en Yin-Power. Ik geef je tips & tricks én ik beantwoord ingezonden vragen.

Want ik ben ook niet geboren met super powers 😉

Ik heb ook energie management technieken geleerd, ze geïmplementeerd en vooral veel – héél véél – geoefend. Dus dat kan jij ook! Ik zou zeggen, begin maar eens met het volgen van de energie & bubbels uurtjes. Ze zijn gratis toegankelijk voor Yin-Power Members*. Bovendien maak ik van iedere uitzending een opname die je 10 dagen lang terug kunt kijken.

Wil jij ook een uitnodiging ontvangen voor Energie & Bubbels?

Word dan nu ook Yin Power Member!
Het is volledig GRATIS en natuurlijk vrijblijvend en dit is wat je de komende maanden kunt verwachten:

1. Energie & Bubbels
Ik houd deze gratis YINspiratie uurtjes alleen voor Yin-Power Members en ze worden altijd als heel waardevol ervaren dus mis ze niet!

2. Wekelijkse YINspiratie 
Iedere week krijg je tips, een oefening, een inspirerende quote of een opdracht in je mailbox die je gemotiveerd houdt om te leven en te werken vanuit jouw Yin-Power. Ik weet namelijk uit ervaring hoe lastig het is om gemotiveerd te blijven als je het allemaal alleen moet doen. Je weet vaak wel wat je moet doen maar dat volhouden hè… Met een wekelijkse portie YINspiratie ga ik je daarbij helpen!

3. Korting & Voorrang
Yin-Power Members krijgen speciale kortingen en voorrang op alle programma’s die ik aanbied. Je bent dus altijd als eerste op de hoogte van events en acties, je krijgt als eerste de kans om je aan te melden plus je krijgt altijd een speciale members-korting (zoals bijvoorbeeld 50% korting op alle masterclasses die ik organiseer).

4. De Yin-Power nieuwsbrief
Alle bovenstaande goodies worden steeds bekend gemaakt of aangeboden in de Yin-Power nieuwsbrief. Dat is toch heel logisch denk je nu misschien, hoe moet je anders weten wanneer er een Energie & Bubbels aan komt, maar de nieuwe regels op privacy vereisen dat we dat heel duidelijk kenbaar maken. Dus bij deze 😉 een membership van de Yin-Power Movement houdt dus in dat je de Yin-Power nieuwsbrief ontvangt.
Wil je niet meer deelnemen aan de gratis avonden en events? Kan je al die YINspiratie tips, oefeningen, quotes en opdrachten wel missen? En wil je al helemaal geen korting meer krijgen? Dan vind je onder iedere mail een link waarmee je je snel en makkelijk kunt afmelden.

Meld je hier aan als Yin-Power Member:

Zodat je er zeker van bent dat je geen uitnodiging mist!

dit veld niet invullen s.v.p.