Zo aan de buitenkant heb je het goed voor elkaar. Je hebt een prima baan of een goed lopend bedrijf, een huis, een mooie auto, een gezin en vriendinnen. Je gaat regelmatig uit eten en een paar keer per jaar op vakantie… maar toch… toch mis je iets.

“Is dit het nou?”, vraag je je af.
Want deep down ben je onrustig, borrelt er iets.

Het voelt alsof je leeft met de handrem erop!

Aan je inzet ligt het niet maar ondanks dat je enorm je best doet en overal keihard voor werkt, heb je nog steeds het gevoel dat je niet dichterbij komt bij datgene wat je echt gelukkig en vervuld maakt.

 • Vraag jij jezelf wel eens af:

 • Wie ben ik? Wat wil ik nou écht en hoe ga ik daar komen?

 • Waarom kosten sommige dingen me zoveel moeite? En voelt het soms als worstelen?

 • Word ik getest door het universum? En duurt dat dan ondertussen niet een beetje erg lang?

 • En vooral:

Mag het alsjeblieft een beetje moeitelozer?

Hell Yes! Dat gaat ook gebeuren!

Wanneer je gaat leven en werken vanuit FLOW.

There is a flow with your name on it. Your job is to find that flow and let it carry you to the next level. – Oprah

Stel je eens voor dat je die (bijna) permanente flow-staat gaat bereiken met pure bliss, immens geluk en moeiteloos succes?

Hoe zou het voor je zijn…

 • Als je gaat leven – en werken – vanuit je hart, vanuit je intuïtie en vanuit flow. Zoals jij het fijn vindt. Dus op jouw voorwaarden. Zodat je niet meer constant die drang voelt te moeten voldoen aan de verwachtingen van je omgeving, zoals je ouders, je familie, je baas, je collega’s, je vrienden en je partner. Maar heerlijk helemaal jezelf kunt zijn.

 • Als je de hoofdrolspeler wordt in jouw leven. Als je je ruimte gaat innemen. Als je jezelf op 1 gaat zetten. Als je jezelf dat gunt. Als je je eigen grenzen bepaalt en die niet meer laat overschrijden door anderen. Zodat je niet meer de slaaf bent van alles wat ‘moet’, in je werk, in je gezin, in je sociale leven maar vooral van jezelf.

 • Als je de verbinding met jezelf weer herstelt. Zodat je heel duidelijk voelt wie je bent, wie je wilt zijn en wat goed is voor jou. Zodat je weer verbonden raakt met je innerlijke wijsheid, met je missie, met je bestemming. Zodat je keuzes kunt maken die echt bij jou passen en die goed voor jou zijn. Alles wat je nodig hebt zit al in jou… je hoeft het alleen maar te (her)activeren.

 • Als je je volledige potentieel gaat leven. Als je jezelf niet meer klein houdt maar volledig in je grootsheid gaat staan. Unapologetic. Volledig jezelf. Klaar om te shinen. Omdat je het waard bent.

 • Als je meer gaat genieten! Genieten van je leven, van je werk, van je bedrijf, van je klanten, van je kids, van de liefde, van alles wat er op dat moment WEL is. Zodat je weer verliefd wordt op jezelf en op wat je doet. Meer bubbels zoals ik dat noem.

 • Als je meer overvloed en succes gaat bereiken. Op alle vlakken in je leven. Zonder harder te werken maar door het veel moeitelozer naar je toe te laten komen. Meer rijkdom, meer gezondheid, meer liefde en ook meer tijd en energie voor al die andere dingen die naast werk, ook zo belangrijk voor je zijn.

 • Als je zachter en liefdevoller voor jezelf kunt zijn. Zodat die kritische stemmetjes – ben ik wel goed genoeg – niet meer zoveel vat op je hebben. Je niet meer sturen. Zodat je meer gaat leven en handelen vanuit vertrouwen in plaats vanuit alles willen controleren, plannen, voorspellen of voorkomen.

Ben jij klaar met matig?

Wil jij van die handrem af en VOLUIT gaan leven?!

Dan is het NU tijd om in actie te komen!

En ik ga je helpen!

Tot zover deze fancy aanbod pagina 😉

Ik heb namelijk een supertof programma voor je: Flow Essentials. Dit geweldige programma is nog in bèta fase, dat betekent dat het qua inhoud helemaal TOP is maar dat ik hier en daar nog ‘de puntjes op de i’ aan het zetten ben. Een unieke kans voor jou om nu in te stappen en gebruik te maken van een aantal super toffe voordelen!!

Voordelen voor jou:

 • Je kunt – NU TIJDELIJK – voor een belachelijk laag bedrag deelnemen aan de pilot-versie.
 • Je krijgt meer dan 100% waarde van mij want alles wat ik aan het programma toevoeg is bonus voor jou.
 • Het programma duurt 3 maanden maar in de pilot-versie krijg je 2 maanden langer toegang.
 • Ik sta open voor jouw suggesties voor verbetering.

Dit ga ik je bieden: 

 • In Flow Essentials ga je 3 maanden lang met mij en een groep gelijkgestemde ambitieuze vrouwen aan de slag om jouw flow te vinden en helemaal lekker in die flow te komen.

 • In die 3 maanden kun je 4x deelnemen aan een online masterclass én 4x aan een online Q&A sessie. Hiervan maak ik steeds een opname en die komt in de online leeromgeving te staan zodat je die in je eigen tijd kunt bekijken als je niet bij de live sessie aanwezig kunt zijn.

 • Tijdens iedere masterclass geef ik je een serie tools (zoals oefeningen, activaties, opdrachten, mp3’s of pdf’s) waar je vervolgens zelf mee aan de slag gaat.

 • Vragen die opkomen kun je aan mij persoonlijk stellen in de Q&A’s en/of aan je medecursisten in de groep.

Thema’s die aan bod komen zijn:

 • Wie ben ik? Wie wil ik zijn? Wat is goed voor mij? Door jezelf grondig (nog beter) te leren kennen ga je veel bewuster zijn van jouw specifieke kwaliteiten, je schaduwkanten, je allergieën en je uitdagingen, zodat je ook precies weet wat je moet doen – of juist niet – om JOUW optimale flow-staat te bereiken en je potentieel te maximaliseren.

 • Jouw unieke Energie-Flow-profiel. Gebaseerd op de eeuwenoude kennis van de Chinese energieleer en 5 elementenleer.

 • Hopes & Dreams. Wat betekent VOLUIT leven voor jou? Waar droom jij van? Wat zijn jouw verlangens? Waar word je nou over de moon gelukkig van? Dat ga je ontdekken en je leert ook meteen hoe je dat gaat bereiken. Niet door er harder aan te trekken maar door je energie in te zetten, door in flow te komen en de vibes voor je te laten werken. Wu Wei, ofwel; vanuit moeiteloze actie.

 • Contractie of expansie. Er zijn twee manieren om je leven te leven: vanuit frictie of vanuit flow. Leven vanuit frictie voelt als duwen en trekken, misschien zelfs als worstelen. En leven en werken vanuit flow voelt licht, moeiteloos en razend succesvol. Het maakt je blij en totaal vervuld.

 • Je bestemming. Waarom ben jij hier op aarde? Wat is jouw missie, ofwel jouw bestemming? Dat ga je onderzoeken en steeds duidelijker voelen zodat je ook je acties en je beslissingen daarop kunt aanpassen. Dat zal als vanzelf gaan. In flow.

 • Toepassen en conditioneren. Okay, dit is misschien niet zo’n sexy onderwerp maar ik weet dat informatie alleen, je niet gaat helpen. Daarvoor moet je de kennis ook echt gaan toepassen en gaan herhalen totdat het als een nieuwe conditionering bij je is ingesleten. Dus daar besteden we ook veel aandacht aan. Komt goed!

Flow Essentials

Dit zeggen anderen over mij en mijn programma’s:

Jeanine wat heb je me veel geleerd!!
Toen ik aan het programma begon was ik totaal uitgeblust op mijn werk en had daarbuiten ook geen fut om meer te doen dan het gebruikelijke en dat nog niet eens altijd. Ik had wel plezier in dingen maar te weinig om te zeggen: wat heb ik een fijn leven.

En hoe anders is het nu… wat een kracht heb ik gekregen!
Het managen van mijn energie geeft mij grip op mijn leven, daar komt het op neer. Dingen overkomen me niet meer, in plaats daarvan zorg ik dat er dingen gebeuren en dat ik dingen kan doen. En als me wel iets overkomt (het leven kan dat nu eenmaal toch) dan heb ik een set met tools die ik kan inzetten zoals ik ze nodig heb.

Ik kan haast niet geloven hoe makkelijk het was om dit allemaal aan mijn leven toe te voegen. Ik heb nog nooit zoveel gedaan als de afgelopen maanden, in mijn hele leven nog niet. Wat een feest!

Constance, Data-analist energiesector

Ik deed aan het programma van Jeanine mee om mijn energieniveau te verhogen en mijn gezondheid te verbeteren. Ik was burn-out geraakt en wist niet hoe ik mijn leven weer op rit moest krijgen en dat maakte me moedeloos.

Ik heb Jeanines programma ontdekt wat mijn talenten zijn en hoeveel energie het kost als je in je talenten overdrijft (en dat deed ik behoorlijk!), en dingen doet die niet bij je talenten aansluiten. Met de leuke en doelgerichte oefeningen merk ik steeds beter wat me energie geeft en wat me energie kost. Ik heb ook geleerd hoe ik mijn energieniveau op peil houd en welke belangrijke rol mindset hierin speelt. Het allerbelangrijkste wat ik heb geleerd is houden van mezelf en goed voor mezelf zorgen. Ik had dat natuurlijk vaker gehoord en gelezen, maar Jeanine heeft het me echt laten voelen en dat voelt fantastisch (en blijft een uitdaging ;-)). Nu heb ik meer energie en vertrouwen in mezelf!

Jeanine, je hebt me praktische handvatten gegeven die ik keer op keer inzet om mijn leven beter en beter te maken. Superdankjewel!!

Tanja, Process technologist

“Inzicht in jouw eigen energiemanagement en daarin kunnen sturen. Dat bleek ingewikkelder dan ik dacht. Maar met Jeanine aan je zijde ontrafel je het geheim en dan wordt het magisch!”

Toen ik aan het energiemanagement programma begon was ik behoorlijk doelloos, zowel privé als in mijn bedrijf. Ik voelde me down en rusteloos en miste die vibe die ik eerder wel had gehad. Door de praktische oefeningen die ik kreeg en omdat Jeanine me bij de les te hield, mijn stok achter de deur was, ben ik echt mega veranderd. Ik ben veel hoger in mijn energie gekomen en ben van doelloos naar doelgericht gegaan. Op alle terreinen, zakelijk én privé. Energie volgt aandacht – dat is wel duidelijk. En door het programma te volgen heb ik de stap durven zetten én kunnen zetten om letterlijk in een hutje op de hei mijn eerste boek te gaan schrijven. Geweldig toch!

Irma Heuft, www.irmakracht.nl

Dit programma is écht iets voor jou als je

 • Het gevoel hebt dat je niet je volle potentieel leeft, dat er meer in jou zit.

 • Op een punt aangekomen bent waarop je tot in al je cellen voelt dat er nu iets moet veranderen.

 • Niet langer genoegen neemt met matig of zelfs onvoldoende.

 • Weer verliefd wilt worden op jezelf en op je werk of bedrijf.

 • Het zat bent om te worstelen en tegen de stroom in te zwemmen.

Dit programma is NIETS voor jou als je

 • Denkt dat ‘leven vanuit flow’ betekent dat je nu niets meer hoeft te doen. Dat je geen vervelende klusjes meer hoeft te doen, dat het leven vanuit nu alleen maar rozengeur en maneschijn is en dat je nooit meer jezelf hoeft uit te dagen.

 • Niet bereid bent naar jezelf te kijken en de verantwoordelijk te nemen voor je eigen energie en flow.

 • Niet bereid bent om te werken aan jezelf en te veranderen.

 • Nu al weet dat je hier geen 10-15 minuten per dag voor gaat of kunt vrijmaken.

 • Alles alleen wilt doen en geen hulp of de juiste technieken nodig hebt.

 • Je je hele leven al doodmoe bent. Als alles wat je aanpakt altijd mislukt omdat anderen het tegenwerken. Als je leven zwaar is en je daar behoorlijk boos, teleurgesteld en verdrietig over bent. Als dat jouw situatie is dan vrees ik dat ik niet voldoende gekwalificeerd ben om jou te helpen en dus niet de juiste coach ben voor jou.

Waarom ben ik de beste mentor voor jou?

Het internet staat vol meningen over persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Als het gaat om jouw grootste kapitaal: jouw flow en dus jouw energie, dan vind ik het belangrijk dat je meningen kunt onderscheiden van gedegen kennis en dat je je laat begeleiden door iemand die expert is.

 • Ik ben écht expert op het vlak van flow en energie. Mijn vele opleidingen, zowel in Westerse- als Oosterse energieleer en geneeswijzen, dragen daaraan bij. Ik roep dus niet zomaar wat 😉 ik zeg altijd: ‘van mitochondriën tot Adenosine Tri Fosfaten … ik weet alles van flow en energie’.

 • Ik heb 30+ jaar ervaring in het begeleiden van mensen. Het klinkt misschien opschepperig maar het is echt zo! Ik heb al zeker 35.000 mensen geholpen via mijn 1-op-1 sessies, energieweken, trainingen en workshops en natuurlijk via mijn bestseller boek ‘Blijvend meer energie volgens de vijf elementen’.

 • Ik geef niet alleen les in flow maar ik pas het ook zelf toe in mijn eigen leven en in mijn business. ‘Practise what you preach’ is één van mijn belangrijkste waarden. Ik herhaal niet klakkeloos de geheimen van ‘guru-x’. De technieken en handvatten die ik je leer in al mijn trainingen werken écht, dat weet ik uit eigen ervaring.

Wat is de investering in jezelf?

Dit programma gaat uiteindelijk 3000 euro kosten maar ik wil nu heel graag starten met een select groepje mensen en daarom bied ik nu voor een korte tijd een pilot versie aan met de belachelijk lage pilot-versie-prijs van 2222 euro of 3 termijnen van 859 euro. Alle prijzen zijn exclusief de BTW.

Hieronder kan je je aanmelden:

Helaas! Dit programma is voor aanmeldingen gesloten

Tijdelijke bonussen

Het pilot aanbod is een te gek aanbod (en ook een éénmalige actie) maar daar bovenop heb ik ook nog 3 fantastische bonussen voor je!

Bonus 1

Een 1-op-1 sessie met Jeanine
t.w.v. … tja, is daar een prijs op te zetten?

Bonus 2

Workshop vergadering met jezelf
Mijn bewezen systeem om jezelf accountable te houden en in actie te houden, aligned actie wel te verstaan.

Bonus 3

Twee extra maanden toegang na de training.
Zodat je ruim de tijd hebt om alles door te nemen en ook toe te passen in jouw leven, want daar zit natuurlijk de grottste winst in; in het toepassen en het herhalen.

Ook zij deden mee:

Mijn innerlijke boosheid belemmerde mij in allerlei relaties, privé en zakelijk. Daarom deed ik mee aan het programma van Jeanine. We hebben er hard aan gewerkt en de resultaten zijn na 3 maanden gewoon fantastisch. In die zin dat ik veel meer controle heb over mijn emoties en over mijn belemmerende overtuigingen. Dat zie ik terug in de feedback van mijn vrouw en mijn zoon van zes die nu ook veel minder boze uitbarstingen heeft.

De oefeningen in het programma zijn duidelijk omschreven en makkelijk toe te passen, ik heb nu de juiste tools om aan mezelf te werken. Dus ik ben zeker blij dat ik met het programma van Jeanine heb meegedaan en ik kan het iedereen aanraden die ambitieus is, die doelen wil bereiken en die snel grote resultaten wil halen!

Andrea Cusinello, Ondernemer en businesscoach voor holistische therapeuten

Ik sta veel meer in contact met mezelf. Ik snap mezelf beter en kan nu écht van mezelf houden.
Ik kan nu volmondig JA tegen mezelf zeggen in het leven!

Ik heb zoveel geleerd en ik ben als mens zoveel gegroeid – dat is echt ongelofelijk. Voordat Jeanine mijn mentor werd had ik al gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling maar iedere keer dat ik met Jeanine een oefening doe ga ik verder de diepte in, het is alsof je een ui afpelt en steeds verder en verder bij de kern komt… en iedere keer krijg ik ook weer nieuwe inzichten.

Ageeth Bakker, www.praktijkleefbewust.nl

Ik was gestrest en totaal de controle over mijn energie en mijn leven kwijt. Maar het programma van Jeanine heeft mijn leven helemaal veranderd. Ik kan mijn energie beter verdelen waardoor ik ’s avonds niet meer zo moe ben. Ik kiest meer voor mezelf, ik neem meer tijd voor mezelf. Ik werk minder maar ik bereik veel meer 🙂 Ook heb ik een veel positievere omgeving om mezelf gecreëerd en dat geeft me ook veel meer energie. En last but not least; ik heb geleerd hoe ik beter kan luisteren naar mijn lichaam en als resultaat daarvan ben ik 33 kg afgevallen.

Lenie Klaasen, www.adcommunicatie.nl

Veel gestelde vragen

Ja dat kan! Je kunt in 3 termijnen betalen. Het eerste termijn betaal je dan direct bij aanmelding en de volgende termijnen worden dan automatisch afgehouden steeds met een maand ertussen.

Het programma duurt 3 maanden en in die tijd kun je 4x deelnemen aan een live online masterclass en 4x aan een live online Q&A sessie. In deze masterclasses en sessies kun je je vragen stellen en jouw situatie voorleggen. Mocht je niet live kunnen deelnemen aan een sessie dan kun je van te voren je vragen per email indienen en kun je het antwoord terugkijken in de opname.

Eerlijk gezegd: dat weet ik nog niet. In ieder geval niet meer in de eerste helft van dit jaar maar sowieso ga ik dit programma nooit meer in de pilot-versie aanbieden (en dus ook niet voor dit bedrag).

In het oosten zeggen ze: ‘Het is nodig om iedere dag een half uur je oefeningen te doen. Ben je heel erg druk? Dan moet je twee uur per dag oefenen…’

Je snapt vast wat ik daarmee bedoel 😉
Hoe drukker je bent, hoe meer je waarschijnlijk de tools nodig gaat hebben.

Nu kan ik wel zeggen dat je per dag maar 5 minuten nodig hebt voor een fantastisch resultaat maar helaas … ik heb geen wonder oefeningen voor je … Mijn technieken werken SUPER goed maar je moet ze je wel eigen maken. Zodat je ze blindelings kunt toepassen wanneer je ze nodig hebt, zodat ze nieuwe gewoontes gaan worden. Maar zo gaat het met alles! Als je als baby na één keer vallen meteen het oefenen in lopen had opgegeven dan had je nu niet kunnen lopen. Alles waar je goed in wilt worden moet je oefenen. Voor mijn tools en oefeningen is dat niet anders.

Hoeveel tijd heb je nodig om je flow te vinden en te gaan leven?
Dat moet lukken met 15 minuten per dag.
Het liefst heb ik dat je er een half uur per dag voor uit trekt maar met 15 minuten per dag kom je heel ver.

DAT IS NOG GEEN 2% VAN JE DAG!!

Kan jij 2% van je tijd besteden aan technieken die je leven zullen veranderen?

De eerste masterclass zal plaatsvinden in april maar zodra je je aanmeldt kun je al starten met voorbereidende oefeningen en met de test die je flow-energie-type bepaalt.

Twijfel je nog of dit de juiste stap is voor jou?

Bedenk dan dat je er voor heel je leven profijt van zult hebben! Gun jezelf deze training en je leven zal op alle vlakken volledig veranderen. Op een positieve manier! Denk nog maar eens aan wat het je kan opleveren:

 • Je gaat leven – en werken – vanuit je hart, vanuit je intuïtie en vanuit flow.
 • Je wordt (weer) de hoofdrolspeler in jouw leven.
 • Je herstelt de verbinding met jezelf zodat je heel duidelijk voelt wie je bent, wie je wilt zijn en wat goed is voor jou.
 • Je gaat je volledige potentieel leven.
 • Je gaat meer overvloed en succes bereiken.
 • Je gaat zachter en liefdevoller voor jezelf zijn.
 • En je gaat zo veel meer genieten 🙂