Wil jij zowel zakelijk als privé het hoogst haalbare bereiken? Jouw Persoonlijke SuccesCode is het instrument dat, op basis van eeuwenoude succesvolle en bewezen kennis uit de Chinese geneeskunde, je zal helpen ’the next level’ te bereiken in zowel jouw persoonlijke als zakelijke ontwikkeling.

Het geeft je:
 • inzicht in je persoonlijke drijfveren.

 • Inzicht in eigen handelen en in de interactie met anderen.

 • Antwoorden op: “Wie ben ik? Wat wil ik? En wat is goed voor mij?”.

 • Inzicht in energie gevende- en energie kostende situaties.

 • Gerichte tools voor persoonlijk leiderschap en persoonlijke groei.

Waardoor je in sneltreinvaart jouw doelstellingen kunt behalen!

Jouw Persoonlijke SuccesCode is het perfecte startpunt

Jouw Persoonlijke SuccesCode is vergelijkbaar met een persoonlijkheidsanalyse en is volledig gebaseerd op jouw energetische blauwdruk. Het zal je diepgaande inzichten geven in jezelf, in je kwaliteiten en je valkuilen maar ook in je energielekkages. De manier waarop je reageert op situaties en op anderen wordt namelijk volledig bepaald door de invloed van jouw energie.

Volgens de traditionele Chinese filosofieën kan deze energie worden gegroepeerd in vijf elementen: vuur, aarde, metaal, water en hout. Deze vijf invloeden zijn constant in jou vertegenwoordigd maar er is altijd één primair en secundair element. Deze energie heeft de grootste invloed op hoe je reageert op omstandigheden, welke keuzes je maakt, hoe je je gedraagt in conflictsituaties en welke mensen of gebeurtenissen je energie geven of juist kosten.

Inzicht in jouw energetische blauwdruk zal je helpen:

 • de dynamiek in jezelf (nog) beter te begrijpen
 • je kwaliteiten optimaal te benutten
 • je terugkerende patronen en valkuilen te herkennen en te vermijden
 • je impulsen in conflictsituatie te beheersen
 • sneller de juiste beslissingen te nemen
 • je relaties met anderen te verbeteren
 • sneller en gemakkelijker je doelstellingen te bereiken, zowel privé als zakelijk
 • en last but not least, grip op je energie te krijgen

De vijf energieën hebben verschillende invloeden:

Doordat je jezelf (nog) beter leert kennen ga je begrijpen waarom je op jouw manier reageert op bepaalde situaties of mensen. Je krijgt inzicht in jouw manier van communiceren (ook in conflictsituaties), in jouw stijl van leidinggeven, in met wie je wel of niet goed kunt samenwerken, hoe je omgaat met veranderingen, in wat je wel en niet nodig hebt en waar (en van wie) je wel of niet energie van krijgt.

Wat maakt Jouw Persoonlijke SuccesCode zo krachtig?

Het werken met Jouw Persoonlijke SuccesCode begint met een test. Deze bestaat uit vragenlijsten die je online invult en indient. Na het analyseren van de antwoorden wordt er een persoonlijk profiel opgesteld zodat je in begrijpelijke taal helder krijgt wat jouw sterktes en zwaktes zijn, maar ook waar jij energie van krijgt, of wat je juist energie kost. Alleen dit profiel al is een enorm krachtig instrument.

Maar daar blijft het niet bij!

Bij de meeste testen krijg je een profiel thuisgestuurd en daarna houdt het op. Grote kans dat je het doorleest, er enorm veel in herkent, een paar keer welgemeend ja knikt en het profiel vervolgens op een stapel tijdschriften legt, waar hij maanden nog te vinden is.

Dit programma is anders. 

Na het invullen van de test worden de antwoorden geanalyseerd, krijg je Jouw Persoonlijke SuccesCode toegestuurd en daarna begint het eigenlijk pas. Daarna krijg je iedere week, voor vijf opeenvolgende weken, een mail waarin je tools aangereikt krijgt – helemaal toegespitst op jouw persoonlijke profiel – om aan de slag te gaan met verschillende aspecten van jouw code. Zodat het niet ophoudt bij bewustzijn maar je het geleerde ook echt gaat toepassen en gaat implementeren in jouw leven en in je bedrijf of werk.

Ben jij klaar voor een next level?

Jouw investering voor dit unieke en krachtige programma is 247 euro (excl.btw).

Daarvoor krijg je:

 • De test die Jouw Persoonlijke SuccesCode bepaalt
 • Het profiel met daarin jouw sterktes en zwaktes
 • Opvolging van vijf weken met de juiste tools en handvatten voor jouw profiel

Heb je graag een persoonlijke toelichting bij jouw profiel? Kies dan voor de VIP-versie van 347 euro (excl.btw). Dan wordt het bovengenoemde programma gecomplementeerd met een exclusieve 1-op-1 sessie via Zoom met Jeanine Hofs.