Lees het ervaringsverhaal van Angela:

Jeanine kende ik nog niet, maar enthousiast geworden door de nieuwsbrief,
ben ik op energieweek gegaan. Een beetje laag in mijn energie en vastgelopen in het vele moeten leek me deze week ideaal.

Het fijnste en meest verrassende vond ik de fijne relaxte sfeer, en te ontdekken hoe eenvoudig het soms is om een ‘probleem’ te doorbreken. Ik heb veel geleerd, vooral om beter voor mezelf te zorgen. Ik neem dan ook heel veel energie mee naar huis en de handvaten om dat zo te houden.

De locatie was ook geweldig. Een heerlijke, rustige plek in de Spaanse zon, met fijne energie. Marie die voor heerlijke maaltijden zorgt. En de rest van de groep; allemaal leuke vrouwen. Misschien kwam dat door de mix van workshops maar in de vrije tijd bleef de sfeer ook zeer goed.

Jeanine is een geweldige inspirerende vrouw. Die lekker gestructureerd (daar hou ik van) leuke workshops geeft, zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het werk bent, en met zeker genoeg ruimte voor humor.

Jeanine, bedankt voor een heerlijke en leerzame week.
En als ik mijn energie weer eens moet ‘ijken’, zal ik het gevoel van de ochtendoefeningen op het gras, in de schaduw van de bomen, zeker een negen geven 😉

Liefs Angela

Wil jij net als Angela meedoen aan deze geweldige energieweek in Andalusië? Een heerlijke week vol zon, rust en energie? Gun jezelf dan dit cadeau en ga ook mee!!