Lees het ervaringsverhaal van Barbara:

Lieve Jeanine,

Wat heb ik genoten.
Wat heb ik mezelf overwonnen.
Wat ben ik opgekomen voor mijn gevoel.

De energie week was voor mij een ervaring om nooit meer te vergeten. Dank je wel hiervoor. Bedankt voor je energie, voor een klein kijkje in jouw leven, en vooral voor je kennis die je met ons/mij hebt gedeeld. Ik ben zo blij dat ik mee ben gegaan!

Ik kende Jeanine niet van te voren dus alles was voor mij spannend en nieuw. Via een kennis ben ik op de hoogte gesteld van de energieweek, die opperde dat het wel eens iets voor mij kon zijn. Meer Energie!! Van mezelf houden!! Thema’s die voor mij echt van toepassing zijn.

Ik heb enorm veel geleerd tijdens de energieweek, en heel veel handvaten gekregen waar ik mee aan de slag kan gaan. Bij geen enkele workshop heb ik gedacht “nee, daar heb ik niks aan”, iedere dag waren ze weer uitdagend, soms ook wel confronterend of emotioneel.

Ook het verblijf was super! En het eten was echt helemaal geweldig! Boven verwachting, de mensen zijn echt om van te houden. En boven alles was de energie van de groep erg fijn. Ik hoop dat we ook hierna nog contact kunnen houden.

Kortom de energieweek was iets wat ik voor de rest van de tijd met me meeneem!

Heel veel liefs Barbara.

Wil jij net als Barbara meedoen aan deze geweldige energieweek in Andalusië? Een heerlijke week vol zon, rust en energie? Gun jezelf dan dit cadeau en ga ook mee!!