Lees het ervaringsverhaal van Betty:

Lieve Jeanine,

Super bedankt voor de geweldige week! Voor zoveel rust en ruimte voor mezelf in een heerlijke energie.

De energieweek is voor mij een nieuw begin. Een begin waar meer ruimte is en stilstaan bij mezelf, centraal staat. Deze week is de start geweest en nu ga ik vol ideeën en handvaten weer naar huis.

De workshops vond ik mooi opgebouwd en allemaal in samenhang. Vooral de herhaling van de ochtendmeditatie werkt erg goed. Het allerfijnste vond ik de meditatie van zelf liefde, en de meditatie met een jonge en oudere ik. Oh, en ook die oefening waarin we onze wensen omzette in een tekening. Juist door de opbouw vooraf kwam dit heel goed tot zijn recht.

Wat ik geleerd heb is dat naast voelen wat je nodig hebt, vooral zelf de vraag stellen wat nodig is. “Wat heb ik nodig?” “Waar heb ik hulp bij nodig ?” “Wat is dat dan”?

Mee naar huis neem ik mee:
-in mijn koffer: sherry (mmm) en nieuwe kleren!
-in mijn hoofd: ruimte, zachtheid, energie en rust
-in mijn lijf: rust, zachtheid en energie
-in mijn hart: liefde voor iedereen die me dierbaar is. Nog meer …………………

En dan wat vond ik van jou?
Je geeft me het gevoel van vriendin, inspirator en coach. Met volop energie en je laat ook duidelijk zien hoe je de tips en tools zelf toepast.

Je draagt de energieweek door de hele week met rust, zachtheid, energie en humor. Je laat tevens ook direct een voorbeeld zien van hoe het ook kan en geeft ons ruimte dit mee te nemen in onze vertaalslag. Het krachtige aan jou vind ik dat je alle dingen toepast in het leven hier en nu. Zo wordt het ook voor mij realistisch om ook te doen. Je respecteert mij zoals ik ben met de keuzes die ik maak en dat is fijn.

Al met al: KEI GAAF & BERE-BEDANKT!
Bedankt voor de rust, inspiratie , energie , coaching en humor.

Betty

 

Wil jij net als Betty meedoen aan deze geweldige energieweek in Andalusië? Een heerlijke week vol zon, rust en energie? Gun jezelf dan dit cadeau en ga ook mee!!