Lees het ervaringsverhaal van Gerrie:

Hoi Jeanine,

Nadat ik je nieuwsbrief had gelezen over de energieweek was ik meteen enthousiast! Eerst heb ik nog wat pogingen gedaan om een vriendin mee te krijgen, maar toen dat niet lukte heb ik me tóch ingeschreven voor dit avontuur (krijgt ze spijt van). Ik had je nog maar één keer ontmoet bij een lezing, maar het gaf me voldoende vertrouwen om hieraan mee te doen. Ik was ook echt toe aan een vakantie en meer energie nu ik al een maand of acht last heb van een schouderblessure. Een van de belangrijkste redenen was ook om er eens achter te komen waar nou eigenlijk de valkuilen en blokkades zitten waardoor ik niet doe wat ik eigenlijk zou willen doen.

Ik vind dat je het allemaal perfect geregeld hebt. Het hotel is prima en op een mooie locatie met geweldige mensen die het runnen. Ik heb echt genoten van het heerlijke eten en van het mooi opgemaakte bed iedere dag!

Ik moest in het begin wel een beetje wennen aan de workshops. Soms was het best pittig. Ook aan het andere ritme van de dag. Maar ze zitten perfect in elkaar en je geeft ze met veel passie en gelukkig ook de nodige humor. Ik vond de opbouw ook heel fijn. Je werkt zo toch naar een duidelijk doel! Vooral de workshop waarin je leert dingen/mensen los te laten en je grenzen te stellen. Maar eigenlijk waren ze allemaal heel fijn.

Wat ik ook heel verrassend vond was het contact maken met de natuur. Als je moeite doet om echt contact te maken komen daar heel mooie en duidelijke boodschappen en inzichten naar voren. Ik heb dan ook weer veel geleerd over mezelf en nu is het echt aan mij om de oefeningen te blijven doen, maar vooral ook de positieve gevoelens vast te houden en als het even niet loopt zoals je zou willen, toch dat gevoel weer oproepen.

Jeanine, je mag trots zijn op jezelf! De hele week was perfect voorbereid. Ik heb echt niet het gevoel dat ik iets heb gemist. Je was altijd met je volle aandacht aanwezig en ook buiten de workshops was je er voor ons.

Wat ook een leuke onderbreking was in deze week, was de tapastour die Caroline had georganiseerd. Heerlijk, om met zo’n geweldige gids de stad Jerez te verkennen en waarbij alles gewoon is geregeld. Geweldige tapas gegeten en veel lol gehad.

Al met al een superweek! Als er een vervolg komt vind ik het zeker de moeite van het overdenken waard. Zelfs al zou het weer dezelfde week zijn, dan denk ik dat ik er toch weer andere, nieuwe dingen uit zou kunnen halen en weer een beetje zou kunnen groeien.

Heel veel liefs, Gerrie

 

Wil jij ook meedoen aan deze geweldige energieweek in Andalusië? Een heerlijke week vol zon, rust en energie? Gun jezelf dan dit cadeau en ga ook mee!!