Lees het ervaringsverhaal van Henny:

Hola Guile!!

Lieve Jeanine, hier mijn verhaal:

Deze energieweek kreeg ik cadeau van mijn dochter. En ………. Het werd een
PRACHTIG HEERLIJK EN WAARDEVOL CADEAU!
Ik heb ervan genoten, van het begin tot het einde.

Het idee was helemaal van mijn dochter. Ze kent me goed en wist dus wel dat ik voor iets dergelijks opensta. En ook dat het niet iets ‘zwevends’ zou moeten zijn, daar ben ik niet van. Ze is zelf op het internet gaan kijken naar iets waarbij ze een goed gevoel had en wat haar ook iets leek voor mij. En dat goede gevoel -zo vertelde ze me later- werd sterker naar mate ze verder in contact kwam met Jeanine. Pas toen ze al geboekt had, kwam ik zelf via de mail pas rechtstreeks in contact met Jeanine en werd dat goede gevoel ook door mij ervaren. Ik ging ook kalm en met het volste vertrouwen in een fijne week die zou komen, het vliegtuig in.

Het oude stationsgebouw waar wij verbleven ligt net buiten het dorpje Villa Martin. Een ideale plek voor dit doel. Ruimte, rust, een heerlijke temperatuur met een aangenaam briesje. Perfect. De workshops alle dagen buiten op het gras onder de bomen. Af en toe zien we rond scharrelende kippen. Geweldig! De workshops boden wijsheid en waren zeer inspirerend. Niets zwevends, nee, juist heel praktische tips te gebruiken in het dagelijkse leven. Echt dingen waar je wat aan hebt.

(Jeanine, jouw aanpak is geweldig, echt waar, je kiest de juiste weg en je bent er geknipt voor.)

De ‘wijze lessen’ zijn doorspekt met Jeanine’s eigen ervaringen, haar geweldige humor, leuke mimiek, mooie metaforen, alles wordt zo herkenbaar. Ik zelf hou hiervan, echt iemand die IK het goede gezelschap zou noemen.

De week of liever gezegd de dagen waren goed ingedeeld. Het eten, de workshops, de vrije tijd. Van alles voldoende. Ook de trip naar Jerez de la Frontera had ik niet willen missen. Het hoort erbij. Ben zelf ook naar het dorp hier gelopen. Natuurlijk komen de workshops op de eerste plaats, maar als je naar Andalusië reist MOET 🙂 je toch iets gezien hebben van Spanje. Ook het schoonheidsavondje donderdagavond was erg leuk.

We hadden ook een ontzettend leuke groep. Allemaal heel aardig. We konden samen goede gesprekken voeren en hebben ook heel wat gelachen. Ik neem een heel voldaan gevoel mee naar huis. Heb er echt veel aan gehad. Ook al was een groot deel bekend (in de loop der jaren veel opgedaan/gedaan…), toch waren de workshops heel goed voor mij.

Natuurlijk was ‘de inhoud van de les’ heel belangrijk, maar Jeanine zelf is het die het uiteindelijk af maakt. Zijzelf, haar geweldige humor en mimiek, gebaren, haar spot en zelfspot. Schitterend, daaraan zal ik haar me lang herinneren. Ik hou daar van. Zo doorgaan, zou ik zeggen.

Ik wil ook nog even vermelden dat zo’n week prima is voor vrouwen van 67 jaar (zoals ik). Ik dacht vooraf wel dat de meeste dertigers en veertigers zouden zijn, wat ook in deze week althans zo was. Dat heeft noch mijn dochter, noch mijzelf echter ervan weerhouden om dit te gaan kiezen.

Tip: Moeders, zet deze energieweek op je verlanglijst voor verjaardag of sinterklaas (bij weinig geld, kan het een gezamenlijk cadeau worden). Moeders verdienen dit. Goed en leuk. Sowieso voor iedereen. Ik kan het iedereen aanraden!

Lieve Jeanine, ik dank je hartelijk voor deze heerlijke waardevolle week. Ik ga zeker thuis aan de slag ermee. Ik vond het super!

Liefs Henny.

Wil jij ook meedoen aan deze geweldige energieweek in Andalusië? Een heerlijke week vol zon, rust en energie? Gun jezelf dan dit cadeau en ga ook mee!!