Lees het ervaringsverhaal van Liesbeth:

Lieve, mooie, inspirerende Jeanine
Opnieuw ben ik je tot diep in mijn hart dankbaar voor deze GEWELDIGE week. Meegaan met jou op energieweek betekent een gegarandeerde verhoging in mijn energielevel en trillingsfrequentie.
 
Na de 1e energieweek merkte ik direct dat ik meer energie had en beter bij mezelf kon blijven in privé en werk. Op langere termijn merkte ik dat dit door werkte. Ik kon de energie behouden, kon mezelf beschermen, meer naar mijn eigen stem luisteren en daardoor veel gemakkelijker manifesteren en floreren.
 
Het is een levensgroot verschil als ik me bedenk waar ik nu sta ten opzichte van voor de 1e energieweek; altijd moe, uitgeblust, vaak geïrriteerd, nog vaker verdrietig. Ik ging structureel over mijn grenzen en zorgde alleen maar voor anderen. Natuurlijk zijn er nog momenten of dagen die vervelend zijn en komen er dingen op je pad die je liever niet had gewild, maar ik heb nu tools om niet te verzuipen, niet de negativiteit de overhand te laten nemen. Ik zet mijn energie nu op nummer 1, want pas als ik voor mezelf zorg, kan ik voor anderen zorgen. En als ik nog weleens in m’n valkuil stap, herken ik het en verander ik het.
 
Je had het al aangekondigd: in deze energieweek zou het gaan om buiten je comfortzone treden en dat is gebeurd!! Dat klinkt spannend en dat was het ook, maar zoals jou is toevertrouwd gebeurt dat op een heel veilige en integere manier waardoor ik direct voelde dat het mocht, kon en goed was.
 
Ik zou meer dan 100 dingen kunnen noemen die ik heb geleerd.
Bijvoorbeeld uit mijn ‘Persoonlijke SuccesCode’ en dan niet zozeer in wie ik ben, maar wel in de acceptatie daarvan en vooral in waar mijn energielek zit.
De 1-op-1 sessie met jou heeft me ook een zeer waardevol inzicht gegeven waar ik me niet bewust van was. Dit gaat me absoluut heel veel winst geven om mijn eigen pad te volgen en in mijn kracht te blijven. Daarnaast heb ik nu antwoorden mbt mijn doelen waar ik thuis mee aan de slag kan.
 
Verder vond ik de workshop over communicatie heel fijn en dit gaat me goed van pas komen in mijn werk. De workshop recapituleren vond ik verrassend; hoe goed en snel dit voor mij werkt. Hier ga ik heel veel energie uit terughalen. Ook de powercirkel vond ik heel sterk en verrassend. Het meest indrukwekkende was de meditatie om het hart te scannen. De podiummomenten vond ik ook erg inspirerend en de stiltedag was zalig.
 
Tenslotte heeft deze week me geleerd dat ik heel veel kracht, potentie en moed bezit. Veel meer dan ik wist en deze ga ik gebruiken om weer verder te manifesteren!
 
Lieve, lieve Jeanine, wat een prestatie heb jij geleverd. Dit ging boven alle verwachtingen uit!
 
DANKJEWEL!!
 
Liefs & een dikke knuffel, Liesbeth

Wil jij ook meedoen aan deze geweldige energieweek in Andalusië? Een heerlijke week vol zon, rust en energie? Gun jezelf dan dit cadeau en ga ook mee!!