Lees het ervaringsverhaal van Liesbeth:

Lieve Jeanine,

De hele week met de voetjes in het gras en de zon die door de bomen heen piept, en zo mijn huid verwarmd, leren hoe ik mijn energie anders kan indelen is voor mij de essentie geweest van deze week.

Na goede ervaringen met een TCM therapeut in Den Haag was ik zo verrast door het snelle resultaat en de prettige benadering dat ik er meer over wilde lezen. In eindeloos doorklikken op internet (iets wat ik na deze week alleen nog maar afgebakend doe), kwam ik op jouw site terecht. Ik las over de energieweek en wist meteen : DAT WIL IK!!!

Na een periode van mezelf voorbij rennen en uitputten vond ik dat ik dat had verdiend. Het mailcontact met jou was meteen prettig en ik kreeg visueel al energie van je zonder dat ik je had ontmoet. Het voelde direct goed.

Je hebt en fantastische plek uitgezocht in Andalusië. Het vertragen en onthaasten werkt hier dan ook meteen bij aankomst. De plek is veilig, rustig en mooi. Ook de accommodatie is schoon en fijn. Het geweldige personeel zorgt ervoor dat ook de innerlijke ikke niets tekort komt, het eten was heerlijk. Kortom een perfecte plek om energie op te doen, en je te bedenken hoe je die gaat behouden.

De workshops zijn goed uitgebalanceerd , de thema’s zijn gevarieerd, maar hangen ook samen. Iedereen kan er zijn ei in kwijt. Ik werd verrast door de sherry tasting en workshops over groene smoothie’s en natuurlijke verzorging . Een super leuke aanvulling op de andere workshops.
In iedere workshop zitten eyeopeners. De geleide meditaties door jou vond ik het prettigst en ga ik integreren in mijn dagelijkse leven. Ik heb dankzij deze week geleerd weer meer op intuïtie te vertrouwen en er naar te handelen.

Het uitstapje naar Jerez was een leuke afwisseling en met bruisende Caroline als host ook super gezellig. Het is leuk iets van de streek mee te krijgen en op een andere manier te ontspannen.

De energieweek was voor mij meer dan compleet. Het ontbrak wat mij betreft nergens aan. Naast dat je veel doet, is er ook voldoende tijd voor ontspanning en hebben we heerlijke middagen aan het zwembad gelegen.

Jij straalt voor mij, één en al bruis uit. Ik krijg energie van jouw informatie, je verhalen en je humor. Je bent praktisch en super georganiseerd in wat je doet, wat zorgt voor rust. Ik krijg zin om doelen aan te pakken.

Dank je wel!!
Liesbeth.

Wil jij ook meedoen aan deze geweldige energieweek in Andalusië? Een heerlijke week vol zon, rust en energie? Gun jezelf dan dit cadeau en ga ook mee!!