Lees het ervaringsverhaal van Linda:

Wat heb ik genoten deze heerlijke energieweek in Andalusië met Jeanine en andere mooie vrouwen. Jeanine is een een super enthousiaste, open en oprechte en inspirerende vrouw die graag haar ruime kennis over TCM, energie, het leven, genieten, (zelf)-liefde met je deelt.

Ze doet dit vanuit o.a. haar eigen ervaringen, waardoor workshops heel aansprekend en down-to- earth zijn. Niks zweverigs, maar praktisch en toepasbaar. Gedurende de week en de thema’s die aan bod komen krijg je een totaalpakket aan handvatten, ideeën, voorbeelden om verder te gaan als je weer thuis bent.

De plek Antigua Estacion, net buiten Villa Martin, is zo fijn, alles is perfect verzorgd, met een eigen kamer, schaduwrijke tuinen, een zwembad en heerlijk eten waarbij rekening wordt gehouden met allerlei voorkeuren. Ik heb coeliakie en heb kunnen genieten zonder me zorgen te maken over mijn dieet.

Het is hier heerlijk rustig en ook veilig, je hoeft je kamer niet eens op slot!
Ik ga naar huis met een gezond gevoel, licht, luchtig, vrolijk met nieuwe kennis en nieuwe ideeën. Dit alles gedeeld met mooie vrouwen van alle leeftijden en ervaringen.

Ik zou graag ieder jaar zo’n week voor mezelf plannen, omdat ik het waard ben!
Jeanine, heel veel dank, liefs Linda

Wil jij ook meedoen aan deze geweldige energieweek in Andalusië? Een heerlijke week vol zon, rust en energie? Gun jezelf dan dit cadeau en ga ook mee!!