Lees het ervaringsverhaal van Marjolein:

Een enorm geslaagde week met een hele fijne groepsenergie op een prachtige locatie in Andalusië. Echte IK-tijd, heerlijk!

Naast veel leren is er ook tijd voor lachen.

Via mijn vriendin Betty hoorde ik over de energieweek. Voorafgaand aan de inschrijving ben ik mee gegaan naar een Energie & Bubbels avond, om te ervaren hoe dat is en kennis te maken met Jeanine. Mijn energie was laag en ik wilde dat graag weer terug krijgen naar mijn energie van voorheen. Daarom ging ik mee.

We kwamen terecht in een waanzinnig mooi verblijf met voortreffelijk eten en fijne energie. Iedere dag deden we workshops. Allemaal fijn maar de woensdag sprong er voor mij echt uit. Toen hebben wij veel en hard gewerkt op loslaten en grenzen stellen. De volgende morgen was ik spontaan wakker voor de wekker met een bruisende energie. Heerlijk 🙂

We zitten in een hectisch leven waardoor ik weinig tijd voor mijzelf inruim en ik tot steeds minder kom. Ik heb geleerd andere prioriteiten te stellen: als ik goed voor mijzelf zorg kan ik ook goed voor anderen zorgen. De spaanse zon en de inspirerende woorden van Jeanine hebben me op het goede pad gezet: ik ga iedere week vergaderen met mezelf.

Lieve Jeanine,

Enorm bedankt voor deze fantastische week en jouw prachtige energie. Ik heb enorm genoten!

Veel liefs Marjolein.

Wil jij ook meedoen aan deze geweldige energieweek in Andalusië? Een heerlijke week vol zon, rust en energie? Gun jezelf dan dit cadeau en ga ook mee!!