Lees het ervaringsverhaal van Nettie:

Ik heb enorm genoten van de energieweek. Het was inspirerend, mooi en verrassend en het voegt voor mij heel veel toe aan mijn bestaan, aan mijn leven. En natuurlijk zijn er nog de moeilijke kanten maar die worden daardoor een stuk lichter. Het heeft voor mij zo veel helder en duidelijk gemaakt en ook ben ik meer bewust van wie ik ben en waar ik zit in mijn ontwikkeling en het heeft me veel handvatten gegeven om praktisch mee aan de slag te gaan.

Ik heb zoveel mooie inzichten en wijsheden opgedaan en mogelijkheden om situaties vanuit een ander perspectief te kunnen gaan zien. Je komt alle verschillende kanten van jezelf in zo’n week tegen en krijgt daarin zoveel concrete en praktische mogelijkheden dan te kunnen ervaren om daarmee aan het werk te gaan. Je wordt heel erg gevoed met positieve energie en zoveel moois om mee naar huis te nemen. Elka dag weer.

Ik vond alle workshops fijn, maar wat ik heel bijzonder vond was de workshop over het gebruiken van je intuïtie om juiste keuzes te maken. Maar ook de dankbaarheidsoefening, de aarde-oefeningen, het verhogen van je energietrilling, de meditaties; eigenlijk waren alle oefeningen en lessen heel bijzonder. Ook het stukje over je eigen grenzen, je daar bewust van worden. Ik kan heel moeilijk tegen conflicten en ik zal ze niet zo gauw opzoeken, dat is voor mij iets waar ik heel veel aan heb. De workshop over prioriteiten stellen had voor mij heel veel waarde. Alle workshops waren ook duidelijk een deel van het grote geheel, ook van het leven en van de situaties waar we dagelijks mee te maken krijgen. Het was ook allemaal heel praktisch en concreet en makkelijk toepasbaar om zelf thuis mee aan de slag te gaan en je eigen stappen te kunnen gaan zetten. Ik heb zoveel geleerd die week, iedere dag was een cadeautje!

Tussendoor hebben we een tapastour en dat vond ik ook heel gezellig. Een leuke mix van heerlijk eten, rondleiding en zelf winkelen. Een beetje van alles wat, heel leuk en gezellig en een fijne afwisseling.

Ik heb Jeanine leren kennen als een hele warme, hartelijke, liefdevolle persoonlijkheid. Ik kende haar nog helemaal niet want ik had via mijn zus een mail gekregen over de energieweek. Maar er was al snel een band met de groep en ook met Jeanine. Ze is heel gezellig en vrolijk en ze brengt haar workshops op een hele leuke manier. Ze kan heel boeiend vertellen en ze verwoordt alles met heel veel helderheid. Daarnaast kan ze ook goed regelen en organiseren en houdt ze alles goed in de gaten. Ze is iemand met heel veel ervaring, iemand die heel erg veel weet en dat is gewoon superfijn.

Het verblijf in Andalusië was ook heel erg goed, we hadden een mooie kamer en heerlijk eten. Ze hadden heel erg hun best gedaan voor ons. Ook bij vragen stonden ze meteen klaar om het te realiseren. Daarnaast vond ik het een hele mooie lokatie. Een echte krachtplek, met heel veel krachtige olijfbomen met een geweldige uitstraling. Hoe dat voelde weet ik nog goed. Het was een heerlijke plek om tot rust te komen en energie op te doen.

Kortom, ik heb een rugzak mee naar huis genomen vol met positieve energie, heel veel wijsheid, inzichten en mooie ervaringen. Het was een fantastische week vol mooie herinneringen!

Veel liefs, Nettie

Wil jij ook meedoen aan deze geweldige energieweek in Andalusië? Een heerlijke week vol zon, rust en energie? Gun jezelf dan dit cadeau en ga ook mee!!