Lees het ervaringsverhaal van Simone:

Ik ben eigenlijk altijd wel met mijn energie aan het worstelen en vraag me vaak af “hoe behoud ik mijn energie?” en “wat maakt dat ik geen energie heb?”. Ik was op zoek naar handvatten daarvoor. Dus toen ik een keer voor acupunctuur bij Jeanine was, en hoorde dat de energieweek eraan zou komen, was ik gelijk heel enthousiast en dacht dat is helemaal wat voor mij. En daarna heb ik mezelf vrij snel opgegeven voor die week. Want in een week kun je daar ook echt tijd en aandacht aan besteden en dat voelt voor mij toch anders dan een dagworkshop waarna je meteen weer naar huis gaat.

En dat bleek ook wel. Ik heb ik de energieweek heel veel over mezelf geleerd en nieuwe inzichten gekregen. Met name over hoe ik met mezelf om ging. Er waren een aantal hele mooie eye-openers. Bijvoorbeeld de piramide van energie en dat energie niet zomaar ineens weg is, dat je hem weer terug kunt pakken door niet in te haken op een ander maar terug te gaan naar jezelf. Dat vond ik heel fijn om te ervaren en te leren.

Ook het stuk van vergeven was voor mij heel belangrijk, het raakte me enorm en dat heb ik mezelf daarna echt cadeau gegeven. Maar ook de herhaling vond ik fijn. Iedere dag de energie loskloppen en laten stromen en iedere dag contact maken met de aarde-energie. Dat heeft er ook voor gezorgd dat ik me dingen eigen kon maken en dat ik ook goed wist hoe het moest zodat ik het thuis kon herhalen.

Ik vond eigenlijk alle workshops heel prettig, ze gingen heel natuurlijk. Prettig qua tijd, qua structuur en qua afwisseling. Het was allemaal super goed voorbereid, met een fijne cursusmap en duidelijke lijnen in de workshops en het heeft me geen moment verveeld. Ik heb zelfs in alle workshops niet één keer op mijn horloge gekeken!

En dat allemaal op een heerlijke locatie met een hele fijne sfeer. Jeanine heeft daar ook een groot aandeel in gehad maar de plek zelf was ook heel prettig. Er was rust, je had weinig afleiding en daardoor kon je echt bezig zijn met energie, met jezelf en met de groep. Bovendien was alles op en top verzorgd. Ik had van te voren niet kunnen bedenken dat ik zoveel zou kunnen eten! Maar het was ook allemaal zo lekker!

Jeanine heeft de workshops en de hele energieweek heel goed begeleid. Ik vind haar humor en haar vertellende manier heel prettig. Bovendien brengt ze alles met heel veel rust, waardoor ze aanwezig was maar ook weer niet. Het ging allemaal zo natuurlijk en het was goed zoals het was. Ze heeft heel subtiel heel goed in de gaten waar iedereen zit en waar iedereen mee bezig is.

In een groep is het normaal om heel snel te oordelen, omdat je allemaal heel verschillend bent, maar dat speelde daar helemaal niet. Iedereen zat lekker in de sfeer en daar heeft Jeanine met haar energie veel in gedaan, dat gebeurt niet zomaar. Dat is best bijzonder en dat mag best gezegd worden!

Liefs, Simone

Wil jij ook meedoen aan deze geweldige energieweek in Andalusië? Een heerlijke week vol zon, rust en energie? Gun jezelf dan dit cadeau en ga ook mee!!