Self-care …

Wat doet dit woord met jou?

Denk jij net als de meeste ambitieuze vrouwen: “Daar zou ik wel eens meer aan mogen doen?” Maar komt het er steeds maar niet van omdat je druk bent met je gezin, je werk of je bedrijf?

Zou je nog een extra portie self-care kunnen gebruiken?

Heb je daar zin in?

Behoefte aan?

Dan heb ik iets voor je wat je niet wilt missen!

Het Yin-Power Event

Live op een heerlijke locatie centraal in het land. Even lekker een dagje helemaal voor jezelf, weg van thuis, zodat je echt je hoofd leeg kunt maken en je helemaal onder kunt dompelen in self-care. Vind je dat niet heerlijk klinken?

Nu ben ik natuurlijk een expert in Chinese energieleer en -filosofie, hierdoor benader ik alles van twee kanten: vanuit een yin- en een yang perspectief. Je krijgt namelijk niets in balans als je niet naar beide aspecten kijkt. Dat geldt ook voor self-care.

Self-care gaat namelijk niet alleen om zacht zijn voor jezelf, om uitrusten, bijtanken en je hoofd leeg maken. Dat is de yinne kant van self-care. Self-care heeft ook een yange kant en dan gaat het over je grenzen aangeven, duidelijk maken wat je wel wilt en ook ‘nee’ zeggen tegen wat je niet wilt. Goed voor jezelf zorgen is dus ook een spel van yin en yang en daar gaan we tijdens dit event mee aan de slag.

Waar ga je mee naar huis?

 • met een goed humeur en een hoge energiefrequentie

 • met een heerlijk ontspannen lijf en hoofd

 • met nieuwe inzichten en eye openers die je verder zullen helpen op je pad van persoonlijke ontwikkeling

 • met praktische oefeningen die je thuis kunt herhalen voor een nog sterker effect

 • met leuke nieuwe contacten

 • met je energie recharged en lekker opgeladen!

“Inzicht in jouw eigen energiemanagement en daarin kunnen sturen. Dat bleek ingewikkelder dan ik dacht. Maar met Jeanine aan je zijde ontrafel je het geheim en dan wordt het magisch!”

Toen ik aan het energiemanagement programma begon was ik behoorlijk doelloos, zowel privé als in mijn bedrijf. Ik voelde me down en rusteloos en miste die vibe die ik eerder wel had gehad. Door de praktische oefeningen die ik kreeg en omdat Jeanine me bij de les te hield, mijn stok achter de deur was, ben ik echt mega veranderd. Ik ben veel hoger in mijn energie gekomen en ben van doelloos naar doelgericht gegaan. Op alle terreinen, zakelijk én privé. Energie volgt aandacht – dat is wel duidelijk. En door het programma te volgen heb ik de stap durven zetten én kunnen zetten om letterlijk in een hutje op de hei mijn eerste boek te gaan schrijven. Geweldig toch!

Irma Heuft, www.irmaheuft.nl

Jeanine wat heb je me veel geleerd!!
Toen ik aan het programma begon was ik totaal uitgeblust op mijn werk en had daarbuiten ook geen fut om meer te doen dan het gebruikelijke en dat nog niet eens altijd. Ik had wel plezier in dingen maar te weinig om te zeggen: wat heb ik een fijn leven.

En hoe anders is het nu… wat een kracht heb ik gekregen!
Het managen van mijn energie geeft mij grip op mijn leven, daar komt het op neer. Dingen overkomen me niet meer, in plaats daarvan zorg ik dat er dingen gebeuren en dat ik dingen kan doen. En als me wel iets overkomt (het leven kan dat nu eenmaal toch) dan heb ik een set met tools die ik kan inzetten zoals ik ze nodig heb.

Ik kan haast niet geloven hoe makkelijk het was om dit allemaal aan mijn leven toe te voegen. Ik heb nog nooit zoveel gedaan als de afgelopen maanden, in mijn hele leven nog niet. Wat een feest!

Constance, Data-analist energiesector

Ik sta veel meer in contact met mezelf. Ik snap mezelf beter en kan nu écht van mezelf houden.
Ik kan nu volmondig JA tegen mezelf zeggen in het leven!

Ik heb zoveel geleerd en ik ben als mens zoveel gegroeid – dat is echt ongelofelijk. Voordat Jeanine mijn mentor werd had ik al gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling maar iedere keer dat ik met Jeanine een oefening doe ga ik verder de diepte in, het is alsof je een ui afpelt en steeds verder en verder bij de kern komt… en iedere keer krijg ik ook weer nieuwe inzichten.

Ageeth Bakker, www.praktijkleefbewust.nl

Ik deed aan het programma van Jeanine mee om mijn energieniveau te verhogen en mijn gezondheid te verbeteren. Ik was burn-out geraakt en wist niet hoe ik mijn leven weer op rit moest krijgen en dat maakte me moedeloos.

Ik heb Jeanines programma ontdekt wat mijn talenten zijn en hoeveel energie het kost als je in je talenten overdrijft (en dat deed ik behoorlijk!), en dingen doet die niet bij je talenten aansluiten. Met de leuke en doelgerichte oefeningen merk ik steeds beter wat me energie geeft en wat me energie kost. Ik heb ook geleerd hoe ik mijn energieniveau op peil houd en welke belangrijke rol mindset hierin speelt. Het allerbelangrijkste wat ik heb geleerd is houden van mezelf en goed voor mezelf zorgen. Ik had dat natuurlijk vaker gehoord en gelezen, maar Jeanine heeft het me echt laten voelen en dat voelt fantastisch (en blijft een uitdaging ;-)). Nu heb ik meer energie en vertrouwen in mezelf!

Jeanine, je hebt me praktische handvatten gegeven die ik keer op keer inzet om mijn leven beter en beter te maken. Superdankjewel!!

Tanja, Process technologist

Mijn innerlijke boosheid belemmerde mij in allerlei relaties, privé en zakelijk. Daarom deed ik mee aan het programma van Jeanine. We hebben er hard aan gewerkt en de resultaten zijn na 3 maanden gewoon fantastisch. In die zin dat ik veel meer controle heb over mijn emoties en over mijn belemmerende overtuigingen. Dat zie ik terug in de feedback van mijn vrouw en mijn zoon van zes die nu ook veel minder boze uitbarstingen heeft.

De oefeningen in het programma zijn duidelijk omschreven en makkelijk toe te passen, ik heb nu de juiste tools om aan mezelf te werken. Dus ik ben zeker blij dat ik met het programma van Jeanine heb meegedaan en ik kan het iedereen aanraden die ambitieus is, die doelen wil bereiken en die snel grote resultaten wil halen!

Andrea Cusinello, Ondernemer en businesscoach voor holistische therapeuten

Ik was gestrest en totaal de controle over mijn energie en mijn leven kwijt. Maar het programma van Jeanine heeft mijn leven helemaal veranderd. Ik kan mijn energie beter verdelen waardoor ik ’s avonds niet meer zo moe ben. Ik kiest meer voor mezelf, ik neem meer tijd voor mezelf. Ik werk minder maar ik bereik veel meer 🙂 Ook heb ik een veel positievere omgeving om mezelf gecreëerd en dat geeft me ook veel meer energie. En last but not least; ik heb geleerd hoe ik beter kan luisteren naar mijn lichaam en als resultaat daarvan ben ik 33 kg afgevallen.

Lenie Klaasen, www.adcommunicatie.nl

Even lekker praktisch:

 • Wanneer: Zaterdag 12 september van 10.00 tot 17.00 uur (inloop v.a. 09.30 uur)

 • Waar: Landgoed ISVW te Leusden

 • Ik zorg voor koffie, thee en water én een heerlijke lunch.

Waarom ben ik de beste mentor voor jou?

Het internet staat vol meningen over energieleer en persoonlijke ontwikkeling. Als het gaat om jouw grootste kapitaal: jouw energie, dan vind ik het belangrijk dat je meningen kunt onderscheiden van gedegen kennis en dat je je laat begeleiden door iemand die expert is.

 • Ik ben écht expert op het vlak van energie. Mijn vele opleidingen, zowel in Westerse- als Oosterse energieleer en geneeswijzen, dragen daaraan bij. Ik roep dus niet zomaar wat 😉 ik zeg altijd: ‘van mitochondriën tot Adenosine Tri Fosfaten … ik weet alles van energie’.

 • Ik heb 27 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met hun energiebalans. Het klinkt misschien opschepperig maar het is echt zo! Ik heb echt al tientallen duizenden mensen geholpen via mijn 1-op-1 sessies, energieweken, trainingen en workshops en natuurlijk via mijn bestseller boek ‘Blijvend meer energie volgens de vijf elementen’.

 • Ik geef niet alleen les in energiemanagement maar ik pas het ook zelf toe in mijn eigen leven en in mijn business. ‘Practise what you preach’ is één van mijn belangrijkste waarden. Ik herhaal niet klakkeloos de geheimen van ‘guru-x’. De technieken en handvatten die ik je leer in al mijn trainingen werken écht, dat weet ik uit eigen ervaring.

Doe je ook mee?

Master your energy; master your life & business!

De modules