Ben jij die gedreven, ambitieuze vrouw die er genoeg van heeft haar licht te dimmen en een leven te leiden wat beneden haar potentieel ligt?
Wil jij je niet langer laten remmen door zelfsabotterende gedachten en gedrag?
Wil jij vanuit kracht in je leven staan, werken of je bedrijf runnen?

Ontwikkel dan je Yin-Power!

Yin-Power is vrouwelijk leiderschap.
Een vrouwenkracht die van nature in jou aanwezig is, naast en in harmonie met de mannelijke (yange) kracht. Door de eeuwen heen zijn vrouwen nooit aangemoedigd deze kracht te ontwikkelen, in tegendeel zelfs, waardoor we vaak niet eens weten hoe het voelt om vanuit onze natuurlijke kernkracht te leven en te werken.

Maar het is tijd voor een ommekeer.
Het is tijd dat vrouwen hun Yin-Power (her)ontdekken en gaan versterken. Dat ze op staan en gaan staan voor wat écht belangrijk is. Dat ze leiding gaan nemen over hun energie, hun leven, hun werk en hun relaties.

En wel om twee redenen:

  1. Vrouwen zijn ‘yinne wezens’ (mannen yange) waardoor ze pas in balans zijn als hun Yin-Power goed ontwikkeld is. Pas dan staan ze in hun kracht. Bij te weinig Yin-Power gaan er op alle vlakken in het leven van een vrouw verstoringen ontstaan: op het gebied van gezondheid, emotioneel welzijn en relaties maar ook op zakelijk vlak.
  2. Onze huidige samenleving zit vol met complexe uitdagingen waarbij het niet meer toereikend is om met primair (yange) ‘linkerkant-brein-strategieën’ oplossingen te vinden. Yin-Power is in dit nieuwe tijdperk van groot belang om een inclusieve, sociale en duurzame wereld op te bouwen.

Voorbeelden

De eerstvolgende Energie & Bubbels avond staat gepland op maandag 28 mei van 20.30 tot 21.30 uur.

Kan je er niet live bij zijn? Geen probleem! Ik maak een opname voor je die je gedurende tien dagen terug kunt kijken. Om de opname toegestuurd te krijgen is het wel belangrijk dat je je aanmeldt.

Verder nog even over het Yin-Power membership.
Het is volledig GRATIS en natuurlijk vrijblijvend en dit is wat je de komende maanden kunt verwachten:

1. Energie & Bubbels avonden en events
In een nieuw jasje en in een online vorm waardoor vrouwen vanuit heel Nederland en België lekker vanuit hun luie stoel kunnen deelnemen. Heerlijk een avondje voor jezelf waarin je van mij en van andere inspirerende powervrouwen inspiratie krijgt om te leven en te werken vanuit Yin-Power. Een nieuw onderdeel in deze serie is de vraakbaak waarin ik jouw vragen over Yin-power en energiemanagement ga beantwoorden. Onderaan deze pagina kan je jouw vraag voor de eerstvolgende sessie al opgeven!

Ben je een keer verhinderd of wil je de informatie en tips nog een keer terugkijken? Dat kan! Ik maak iedere keer een opname die je vervolgens gedurende 10 dagen kunt terugkijken.
Let op: deze avonden zijn alleen toegankelijk voor members!

Maar het blijft niet bij online bijeenkomsten …
Het zit in de planning om ook live-dagen te organiseren. Speciaal voor members van de Yin-Power Movement maar daarover binnenkort meer.

2. Wekelijkse YINspiratie 
Iedere week krijg je een oefening, een inspirerende quote of opdracht in je mailbox die je gemotiveerd houdt om te leven en te werken vanuit jouw Yin-Power. Ik weet namelijk uit ervaring hoe lastig het is om gemotiveerd te blijven als je het allemaal alleen moet doen. Je weet vaak wel wat je moet doen maar dat volhouden hè… Met een wekelijkse portie YINspiratie ga ik je daarbij helpen!

3. Korting & Voorrang
Members van de Yin-Power Movement krijgen speciale kortingen en voorrang op alle programma’s die ik aanbied. Je bent dus altijd als eerste op de hoogte van events en acties, je krijgt als eerste de kans om je aan te melden plus je krijgt altijd een speciale members-korting (zoals bijvoorbeeld 50% korting op alle masterclasses die ik organiseer).

4. De Yin-Power nieuwsbrief
Alle bovenstaande goodies worden steeds bekend gemaakt of aangeboden in de Yin-Power nieuwsbrief. Dat is toch heel logisch denk je nu misschien, hoe moet je anders weten wanneer er een gratis Energie & Bubbels avond aan komt, maar de nieuwe regels op privacy vereisen dat we dat heel duidelijk kenbaar maken. Dus bij deze 😉 een membership van de Yin-Power Movement houdt dus in dat je de Yin-Power nieuwsbrief ontvangt.
Wil je niet meer deelnemen aan de gratis avonden en events? Kan je al die YINspiratie oefeningen, quotes en opdrachten wel missen? En wil je al helemaal geen kortig meer krijgen? Dan vind je onder iedere mail een link waarmee je je snel en makkelijk kunt afmelden.

Met energieke groet,

Jeanine Hofs

ps Heb je een vraag over Yin-Power of energiemanagement? Weet dat ik iedere vraag persoonlijk lees. Er komen alleen zoveel vragen binnen iedere week dat het me niet lukt om iedereen persoonlijk te bedanken voor de ingezonden vraag. Ik ga ze wel beantwoorden. Allemaal. Het kan even duren 😉 maar dat geeft me meteen genoeg materiaal en ideeën om mooie Energie & Bubbels afleveringen te maken.

Stel je vraag hieronder:

    Je voor- en achternaam*

    E-mailadres*

    Mijn vraag over Yin-Power en energiemanagement is:*