De Virus Self-Help Guide
Voor meer energie en weerstand of een beter herstel*

Meld je nu aan voor mijn gratis 3-delige video serie met daarin: 

  • Mijn allerbeste adviezen uit de Tradionele Chinese Medicijnleer voor meer energie en weerstand of een beter herstel*.
  • Het behandelprotocol wat ik zelf zou toepassen als TCM-therapeut, zodanig uitgelegd dat je het zelf thuis kunt toepassen.
  • Ondersteuning en hulp van mij in de ‘Master Your Energy’ Facebook groep.
Ik wil ook die Self-Help Guide!

Als deel van de Self-Help Guide zal ik je na de videoserie aanvullende adviezen en tips sturen voor meer energie en weerstand en eventueel een voorspoedig herstel. Ook gratis natuurlijk. Wil je mijn adviezen niet langer ontvangen? Dan kun je je onder iedere mail direct afmelden.

dit veld niet invullen s.v.p.

* Let op, de adviezen die ik je geef in deze videoserie zijn NIET bedoeld om de adviezen van de overheid of van je arts te vervangen. Het is puur mijn intentie om je tools aan te reiken die deze adviezen kunnen AANVULLEN.

Mijn adviezen zijn gebaseerd op de Oosterse geneeswijze (de TCM) en er komen al steeds meer berichten (uit Azië maar ook uit de rest van de wereld) dat juist een combinatie van Westerse en oosterse geneeswijze het beste werkt in preventie EN herstel. Dus nogmaals; mijn adviezen zijn echt TER ONDERSTEUNING.

Dus als je klachten hebt, of wanneer je klachten verergeren, als je koorts hebt boven de 38 graden neem dan ACUUT contact op met je arts en volg de door hen verstrekte adviezen op!!

Ik claim ook NIET dat mijn adviezen kunnen voorkomen dat je besmet raakt met het een virus (of een andere ‘ziekmaker’) of dat je er meteen door geneest, maar ik claim dat mijn adviezen je kunnen HELPEN om:

  • je weerstand te vergroten,
  • je energie en je gezondheid te ondersteunen
  • en daardoor ook je systeem te helpen het virus te bestrijden en je herstel te voorspoedigen.

Mocht je klachten of symptomen hebben dan zullen ze zeker helpen om:

  • de symptomen te verlichten
  • om de duur van het verloop van de ziekte te verkorten
  • om de kans op complicaties te verminderen

En, ook heel belangrijk, ze zullen helpen om de kans te verkleinen dat er ‘ziekmakers’ in het systeem achterblijven die weer andere problemen kunnen veroorzaken. Want steeds meer testen tonen aan dat er bij een aantal chronische aandoeningen mogelijk achtergebleven virussen een rol spelen.

En nogmaals; ik verkoop dit niet, ik maak geen geld uit deze situatie, ik wil alleen maar helpen, dus doe er je voordeel mee!!

Ik wil ook die Self-Help Guide!

Als deel van de Self-Help Guide zal ik je na de videoserie aanvullende adviezen en tips sturen voor meer energie en weerstand en eventueel een voorspoedig herstel. Ook gratis natuurlijk. Wil je mijn adviezen niet langer ontvangen? Dan kun je je onder iedere mail direct afmelden.

dit veld niet invullen s.v.p.