Blijvend meer energie

– volgens de vijf elementen-

Blijvend meer energieDe Traditionele Chinese Geneeswijze verdeelt alle energie in de vijf elementen vuur, aarde, metaal, water en hout. Elk element speelt een specifieke rol in de aanmaak en het in stand houden van energie. In dit boek legt Jeanine Hofs, Therapeut in de TCM, uit welke rol ieder element speelt in jouw energiebalans en wat dit voor jou betekent. Welk effect het heeft, op je lichaam (fysiek) en op je emoties en gedachten (niet-fysiek). Hierdoor krijg je meer inzicht in je energiebalans en hoe je die zelf kunt verbeteren.

Aan de hand van checklists en voorbeelden ontdek je waar jouw knelpunten en blokkades zitten, en waarom je bepaalde klachten ervaart. Bovendien geeft het boek je concrete tips en oefeningen om blijvend over meer energie te beschikken.

3 redenen waarom je dit boek niet wilt missen:

  1. omdat je graag méér energie wilt en/of je energie beter in balans wilt houden.
  2. omdat je met de checklists zelf kunt uitvinden welke elementen bij jou in balans zijn en welke niet.
  3. omdat je met de 50 tips en 30 oefeningen zelf meteen aan de slag kunt!

ISBN: 9789077408957
Uitgeverij: A3 boeken
Prijs: € 17,50 (plus ev. verzendkosten)

Bestel hier jouw exemplaar van ‘Blijvend meer energie volgens de vijf elementen’.

Het was een droom van mij om een boek te schrijven, het door een officiële uitgever uit te laten geven én er een bestseller van te maken. Volgens de kansberekening had ik daar nog geen kwart procent kans op … maar het is me gelukt! Ik had mijn boeklancering een jaar lang (!) iedere avond gevisualiseerd en op 15 april 2012 was het zover! Kijk hier om te zien hoe dromen uit kunnen komen. Laat het een inspiratie zijn voor jou!

“Wat een heerlijk duidelijk boek heb je geschreven over de 5 elementen!” – Gitta van Sermondt www.energyflow.nl –

“Dit is het eerste boek wat ik gelezen heb wat voor een leek goed te volgen is. Ik heb wel meer over TCM gelezen maar nu snap ik het ook echt. Bovendien is het vrolijk geschreven en in de taal waarin we praten. Dat leest prettig.” – Hélène M. –

“Het ziet er heel mooi en overzichtelijk uit en ik vind het geweldig dat het een doe boek is ipv alleen maar theorie spuien.” – Lonneke Wouters www.kioku.nl –

“Ook goed als naslagwerk bij diverse vraagstukken.” – Lisa Star www.star-advice.nl –

“Jouw boek heeft mij heel veel duidelijkheid gegeven. Ik heb ook veel aan de lifestyle tips. Met heel veel plezier heb ik het gelezen. Het was net of jij, telkens als ik een stukje las, voor me zat en het me voorlas!! Zo heerlijk je eigen stijl!!…” – Ankie van Dun –

“Ik heb je boek nu één keer helemaal doorgelezen. Ik ben zo blij dat ik het gekocht heb!
Ik heb heel veel aan de inzichten, inspiraties, checklists en vooral de oefeningen en affirmaties. Precies wat ik nodig heb in deze fase van mijn leven!
Ik vind je schrijfstijl erg toegankelijk, duidelijk en prettig leesbaar. Ook de humor in je teksten kan ik erg waarderen en de manier waarop je mij als lezer heel direct aanspreekt. Ook de indeling van het boek vind ik erg prettig. Een duidelijke, herhalende structuur per element. Erg prettig, ook als naslagwerk.

Verder vind ik de aandacht en oefeningen voor verschillende orgaan- en energiesystemen erg fijn om me beter te kunnen concentreren en focussen. Ik doe bijvoorbeeld de “Visualisatie voor je huid, longen en darmen” uit Metaal elke avond. Met een heleboel tips en oefening kan ik nu al wat. Dat is erg prettig. Maar ik blijf regelmatig terugkijken of andere oefeningen misschien op dat moment beter zouden kunnen zijn.

Ik ervaar echt meer energie door vooral goed voor mijn Aarde en Water te zorgen, mijn balans in de gaten te houden en waar nodig bij te sturen en ervoor te zorgen dat alles goed blijft stromen. En daar helpen de affirmaties enorm goed bij. Ik kijk er elke dag vaak meerdere keren naar. Het helpt me echt. Vooral met opstaan en actief worden en weer in de flow komen op het werk als ik het weer even kwijt ben. Vooral één affirmatie blijf ik heel vaak gebruiken: “Ik bruis van de energie!”. Die stond in eerste instantie zó ver van me af, dat die nog de meeste impact op me had en nog steeds heeft. Ik word er elke keer weer blij van en voel echt de energie bruisen! 😀

Eén van mijn grootste hindernissen waren negatieve gedachten. Het zijn zo’n enorme energielekken. Niet normaal!
Tegenwoordig betrap ik mezelf meteen op negatieve gedachten, ben me daarvan bewust en zet er meteen positieve affirmaties tegenover. Ik ontken de gebeurtenis of oorzaak van de negatieve gedachte niet, stop ook niks weg, maar ga er gewoon anders mee om. Ik merk dat ik, door mijn veel positievere kijk op alles en positieve houding veel beter met familie-, werk- en thuissituaties om kan gaan. En het heeft ook een positief effect op de algemene sfeer om me heen.

De titel van je boek is geen loze belofte maar een keihard feit: BLIJVEND meer energie!
Ik zit beter in mijn vel. Ik heb meer energie. Ik ga meer dan ooit mee met de flow. En ik herstel veel sneller. Dus bij deze een welgemeende: Dank je wel Jeanine!
Dank je voor je inzichten, je website, je openheid en je boek. Je hebt mijn leven “onherstelbaar” verbeterd en ik ben er heel gelukkig mee!
– Een gelukkige, energieke en bruisende Tonny –
(lees hier het volledige ervaringsverhaal van Tonny)