I know, regeltjes zijn niet leuk en ook zoooooo saai!

Maar!
Ze zorgen wel voor duidelijkheid en waarborgen de kwaliteit van de groep. Hiermee houden we de energie hoog! Dus neem even de tijd om te lezen waar deze groep wel/niet voor staat:

Wel doen 🙂

STEL VRAGEN
We zijn hier om elkaar te helpen dus maak daar gebruik van. Geen enkele vraag is te klein of te gek. Je mag alles vragen mits je niet de ‘niet-doen-regels’ schendt. Geef bijvoorbeeld aan waar je mee worstelt of waar je een keuzeprobleem hebt. En om dan niet in de slachtofferrol te gaan geef je dan ook meteen aan wat je dan wél zou willen bereiken en wat je er zelf al aan gedaan hebt.

DEEL MET ONS
Je successen, je aha-momenten, je inzichten en alles wat positief is en anderen kan helpen. Het is niet opscheppen als je vertelt wat heel goed voor jou heeft gewerkt of wat je hebt geleerd. Door te delen help je en inspireer je weer anderen. We kijken uit naar je positieve berichten!

Niet doen! 🙁

GEEN PROMOTIE TOEGESTAAN IN POSTEN OF REACTIES
Dit is geen plek voor verkoop, spam, pitches of een andere soort van (zelf)promotie!
(tenzij we je daarvoor specifiek uitnodigen in een post)

Voorbeelden van (zelf)promotie zijn:
Jouw gratis weggever (video, ebook, checklist etc.), een gratis les of gesprek, jouw eigen blogpost, jouw email adres, een link naar jouw website, een afbeelding met jouw bedrijfsnaam of website erop, jouw quiz of vragenlijst, het verzoek om feedback te geven op jouw website of post op je site, jouw gast blogpost, jouw producten en/of services, jouw hashtags, affiliate links, jouw Facebook-groep, etc.

Andere mensen ‘ronselen’ via PM’s is ook een NO-GO. Evenals het posten van foto’s of video’s van je eigen Facebook pagina of profiel of het maken van een live-video in deze groep. Mocht er iemand naar je e-mail of website vragen dan moet je hem/haar een privébericht sturen.

GEEN NEGATIVITEIT, SLACHTOFFERGEDRAG, KLAGEN OF ONBESCHOFT GEDRAG TOEGESTAAN
Negativiteit, klagen, slachtoffergedrag en onbeschofte opmerkingen of gedrag brengen een lage energiefrequentie en het is onze taak als moderators van deze groep om de good vibes te bewaken.

VERWIJDERING ZONDER WAARSCHUWING
Bij iedere post of reactie die tegen de huisregels in gaat gaan wij er van uit dat je dat niet zo bedoeld. De post wordt verwijderd en je krijgt van ons een waarschuwing. Gebeurt het vaker dan wordt de schrijver ervan permanent verwijderd en geblokkeerd. Wij houden ons het recht voor om dit te doen zonder waarschuwing en zonder discussie.

ZIJN WIJ STRENG?
Zeker niet. Dit is efficiënt energiemanagement.
Grenzen aangeven en aanhouden. Iedereen zou het moeten leren 😉

(Word je door iemand gespamd of lastig gevallen of houdt iemand zich niet aan de huisregels? Laat het ons dan weten op support@jeaninehofs.nl)