Welkom bij Yin-Power!

Voor de gedreven, ambitieuze vrouw die vanuit kracht in haar leven wil staan. Die vanuit Yin-Power wil werken of haar bedrijf wil runnen. De vrouw die beseft dat ‘in je kracht staan’ niet alleen staat voor sterk zijn door kei hard werken, veel werken en doorbikkelen maar dat er ook ruimte is voor sterk zijn vanuit zachtheid en gevoeligheid.

De Yin-Power Movement is een plek om samen te komen, live en/of online, om elkaar te inspireren en te motiveren. Zodat we elkaar kunnen helpen om in onze kracht te staan. In onze vrouwenkracht, in onze YIN kracht.

En jij bent erbij!
Geweldig!!

Iedere maand houd ik een online Energie & Bubbels avond die je lekker vanuit je luie stoel kunt volgen. Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem! Ik maak een opname voor je die je gedurende tien dagen terug kunt kijken. Om de opname toegestuurd te krijgen is het wel belangrijk dat je je aanmeldt.

>> Ga hier naar de Energie & Bubbels pagina om je aan te melden voor de eerstvolgende keer! <<

Verder nog even over het Yin-Power membership.
Het is volledig GRATIS en natuurlijk vrijblijvend en dit is wat je de komende maanden kunt verwachten:

1. Energie & Bubbels avonden en events
In een nieuw jasje en in een online vorm waardoor vrouwen vanuit heel Nederland en België lekker vanuit hun luie stoel kunnen deelnemen. Heerlijk een avondje voor jezelf waarin je van mij en van andere inspirerende powervrouwen inspiratie krijgt om te leven en te werken vanuit Yin-Power. Een nieuw onderdeel in deze serie is de vraakbaak waarin ik jouw vragen over Yin-power en energiemanagement ga beantwoorden. Onderaan deze pagina kan je jouw vraag voor de eerstvolgende sessie al opgeven!

Ben je een keer verhinderd of wil je de informatie en tips nog een keer terugkijken? Dat kan! Ik maak iedere keer een opname die je vervolgens gedurende 10 dagen kunt terugkijken.
Let op: deze avonden zijn alleen toegankelijk voor members!

Maar het blijft niet bij online bijeenkomsten …
Het zit in de planning om ook live-dagen te organiseren. Speciaal voor members van de Yin-Power Movement maar daarover binnenkort meer.

2. Wekelijkse YINspiratie 
Iedere week krijg je een oefening, een inspirerende quote of opdracht in je mailbox die je gemotiveerd houdt om te leven en te werken vanuit jouw Yin-Power. Ik weet namelijk uit ervaring hoe lastig het is om gemotiveerd te blijven als je het allemaal alleen moet doen. Je weet vaak wel wat je moet doen maar dat volhouden hè… Met een wekelijkse portie YINspiratie ga ik je daarbij helpen!

3. Korting & Voorrang
Members van de Yin-Power Movement krijgen speciale kortingen en voorrang op alle programma’s die ik aanbied. Je bent dus altijd als eerste op de hoogte van events en acties, je krijgt als eerste de kans om je aan te melden plus je krijgt altijd een speciale members-korting (zoals bijvoorbeeld 50% korting op alle masterclasses die ik organiseer).

4. De Yin-Power nieuwsbrief
Alle bovenstaande goodies worden steeds bekend gemaakt of aangeboden in de Yin-Power nieuwsbrief. Dat is toch heel logisch denk je nu misschien, hoe moet je anders weten wanneer er een gratis Energie & Bubbels avond aan komt, maar de nieuwe regels op privacy vereisen dat we dat heel duidelijk kenbaar maken. Dus bij deze 😉 een membership van de Yin-Power Movement houdt dus in dat je de Yin-Power nieuwsbrief ontvangt.
Wil je niet meer deelnemen aan de gratis avonden en events? Kan je al die YINspiratie oefeningen, quotes en opdrachten wel missen? En wil je al helemaal geen kortig meer krijgen? Dan vind je onder iedere mail een link waarmee je je snel en makkelijk kunt afmelden.

Met energieke groet,

Jeanine Hofs

ps Heb je een vraag over Yin-Power of energiemanagement? Weet dat ik iedere vraag persoonlijk lees. Er komen alleen zoveel vragen binnen iedere week dat het me niet lukt om iedereen persoonlijk te bedanken voor de ingezonden vraag. Ik ga ze wel beantwoorden. Allemaal. Het kan even duren 😉 maar dat geeft me meteen genoeg materiaal en ideeën om mooie Energie & Bubbels afleveringen te maken.

Stel je vraag hieronder:

    Je voor- en achternaam*

    E-mailadres*

    Mijn vraag over Yin-Power en energiemanagement is:*