Je werkt veel en hard, je hebt meer dan voldoende kennis en ervaring in huis en toch loopt je bedrijf niet zoals jij dat wilt…

Dit exclusieve 1-op-1 coachings- en mentorschapstraject is speciaal voor vrouwelijke ondernemers die écht door willen pakken, die naar een next level willen met hun bedrijf. Voor gedreven ondernemers zoals jij! Die hun inkomen willen verhogen, klanten willen aantrekken waar ze graag mee werken en die impact willen maken. Zonder dat dit ten koste gaat van hun persoonlijke vrijheid, energie en normen en waarden!

Herken jij jezelf hierin?

 • Je werkt constant aan je bedrijf, maar het levert niet de resultaten op die jij wilt.
 • Je bedrijf vraagt zoveel van je dat je haast geen energie of tijd over hebt voor me-time of andere leuke dingen in het leven.
 • Je zit boordevol goede ideeen maar je hebt gewoon niet genoeg tijd om ze uit te voeren.
 • Je volgt continu trainingen, webinars, blogs en podcasts op zoek naar de ontbrekende schakel.
 • Je zou willen dat er meer uren in een dag zouden zitten of beter nog … dat je een clone van jezelf had om alles op je to-do-list af te krijgen.
 • Je vindt het moeilijk om grip te houden op je energie.
 • Het lijkt alsof iedereen om je heen succesvol is terwijl jij keer op keer ergens op vast loopt.
 • Je voelt je overdonderd, in de war, en vraagt je af wat er moet gebeuren om dingen in beweging te krijgen.

Heel veel ondernemers worstelen hier mee.

Ze steken veel energie in hun bedrijf maar hoe hard ze ook werken, ze hebben steeds het gevoel dat ze niet vooruit komen. Sterker nog; het lijkt wel of iedereen vooruit komt behalve zij! Terwijl ze zelfs al hun vrije tijd in de business steken lijken ze ondertussen maar steeds tegen een muur aan te lopen.

Ze gaan zich afvragen of het wel mogelijk is om op energie te blijven en vrijheid te voelen als ondernemer en ze gaan twijfelen aan zichzelf: “Jaag ik dromen na die onhaalbaar zijn? Of is er iets mis met mij?”

Nee! Er is niets mis met jou.

En ja! Het is zeker mogelijk om een succesvolle ondernemer te zijn en toch energie en tijd over te houden aan het einde van je werkdag, zodat je die kunt steken in me-time, in je familie en in al die andere leuke dingen in het leven.

 
Hoe dan?

Door efficiënt energiemanagement!

Zou je dit willen?

 • Je hebt laserscherpe focus waardoor je super productief bent. Je hebt weer grip op je schema, je werkuren nemen af en je omzet neemt toe!
 • Je houdt meer tijd over voor jezelf (me-time), voor je sociaal leven en je gezin. Om te genieten van de belangrijke dingen in het leven.
 • Je hebt meer grip op je energie, je bent bewuster en je kunt je (positieve) energie beter vast houden en in balans houden. 
 • Je voelt meer rust en ontspanning in je lijf in plaats van dat opgejaagde gevoel van stress, werkdruk en altijd tijd tekort. 
 • Je hebt meer rust in je hoofd, weg met die interne criticus en die belemmerende overtuigingen die jouw succes in de weg staan!
 • Je staat veel positiever in het leven en in je bedrijf waardoor je veel meer kan genieten van je bedrijf en de missie die jij uitdraagt!
 • Je staat veel meer in je kracht waardoor je je bedrijf naar een next level kan brengen en jij de succesvolle zakenvrouw wordt die je bedoeld was te zijn. 

Zou jij een leven willen leven van persoonlijke en zakelijke overvloed zoals je nooit gekend hebt?

Nu is de tijd. Tijd om dit allemaal waar te maken.

En ik ga je laten zien hoe je dit alles kunt bereiken. Hoe je door efficiënt energiemanagement je energie zodanig kunt richten dat je veel effectiever werkt. Zodat je een scherpere focus hebt, meer bereikt in een kortere tijd en dus tijd overhoudt voor jezelf en voor al die andere leuke dingen in het leven.

Minder hard werken dus, minder lang werken en toch meer bereiken!

 

[ TESTIMONIAL ]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sollicitudin, sem nec faucibus iaculis, eros tellus scelerisque dolor, sed sollicitudin augue sapien in felis. In at placerat nibh. Etiam consequat ullamcorper convallis. Fusce varius tristique libero, in aliquam ipsum pellentesque sed. Pellentesque non porttitor nisl, fermentum molestie lacus. Curabitur consectetur finibus nisi at venenatis. Integer a ullamcorper sapien, nec sodales ante. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nunc pulvinar varius ullamcorper. Duis non porttitor ex, eu blandit dui. Fusce dignissim ipsum est, sed mollis lacus tincidunt et. Fusce molestie turpis libero, non scelerisque sem porta a. Nulla rhoncus faucibus pharetra. Duis est erat, feugiat sit amet auctor sed, hendrerit a nibh.

3 belangrijke sleutel in het traject/aanbod/programma

1. Persoonlijke begeleiding

Voorafgaand aan de kick-off sessie stuur ik je een startpakket met daarin onder andere de test die Jouw Persoonlijke SuccesCode bepaalt en aanvullende vragen. Dan weet ik precies waar je nu staat in je leven, in je bedrijf of baan en van welk energietype je bent. Zo kan ik me goed voorbereiden op jouw situatie en kan jij het meeste uit jouw traject halen.

 

2. Aanpak (onbewuste) belemmeringen

Bewuste of onbewuste belemmeringen, we hebben er allemaal last van en ze zitten jouw succes altijd in de weg!

Hoe weet je of jij beperkende overtuigingen hebt?

Werk jij hard? Heb jij veel kennis en ervaring? Doe jij ‘alles zoals het moet’ maar levert het je niet de gewenste resultaten op? Dan kun je er zeker van zijn dat je beperkende overtuigingen hebt en dat ze jou in de weg zitten. Misschien ben je er bewust van of misschien zijn het blindspots voor je maar er is weerstand die jou belemmert het succes te hebben wat je verdient, de omzet te draaien die jij wilt en het leven te leven waar je zo hard je best voor doet.

Een aantal van de beperkende overtuigingen die ik veel tegen kom zijn:

 • Ik moet harder werken om meer geld te verdienen.
 • Als ik minder ga werken dan ga ik ook minder verdienen.
 • Ik heb geen tijd voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Eigenlijk is het ‘not done’ dat ik zoveel geld verdien met iets wat ik heel erg leuk vind om te doen.
 • Vrouwen verdienen altijd minder dan mannen.
 • Ik ben (nog) niet goed genoeg om ….
 • Ik weet nog niet genoeg om ….

Herkenbaar?

Belemmerende overtuigingen resulteren uiteindelijk in zelfsabotage zoals negatieve selftalk, perfectionisme en uitstelgedrag en moeten daarom zo snel mogelijk opgespoord en opgelost worden. En dat is precies wat we doen in de ‘next step sessies’; we sporen ze op en gaan ze ombuigen zodat ze je niet meer blijven beperken. Zodat ze jouw groei niet meer tegenhouden en jij de next steps kunt nemen die nodig zijn om te komen waar jij wilt.

Het is voor mij een jaar van transformatie geweest, het jaar waarin ik eindelijk mijn diepste wens ben gaan durven leven en daar heeft de 1-op-1 sessie een hele grote bijdrage aan geleverd. Daarvoor ben ik je erg dankbaar! – Liesbeth

3. Jouw Persoonlijke SuccesCode

Tijdens deze VIP-sessies van 1-2 uur kijken we wederom naar waar je op dat moment staat, waar je naar toe wilt (je doelen) en wat jou tegen houdt om daar te komen.

 

Waarom ben ik de juiste mentor voor jou?

Energiemanagement is al ruim 25 jaar mijn specialiteit.

In mijn jonge jaren heb ik (in het familiebedrijf) 17 jaar leiding en trainingen gegeven in een sportschool. Ik heb in die tijd zeker duizenden mensen geholpen meer energie te krijgen, en een gezonder en fitter lichaam. Ik heb ook alle hoogst mogelijke opleidingen op het gebied van fitness en training afgerond en kan dus wel zeggen dat ik een expert ben op het gebied van energie op Westers medisch niveau. Tot op celniveau; van mitochondriën tot de adenosine tri fosfaten in de krebbs-zuur-cyclus 😉 ik weet alles van energie!

 

 

Rond 2000 kwam ik op het pad van de Traditionele Chinese Geneeswijze en sindsdien bekijk ik energie niet alleen vanuit die westerse kant maar ook vanuit de oude oosterse filosofie, vanuit de TAO. Na mijn opleiding ben ik als therapeut begonnen en sindsdien heb ik een drukke, goedlopende praktijk met duizenden patiënten en een wachtlijst van gemiddeld 3 maanden.

 

Maar omdat ik graag nieuwe dingen doe, afwisseling zoek (ik ben een Water-type van energie) en bovendien nog meer mensen wilde bereiken met mijn kennis en ervaring ben ik een boek gaan schrijven en ben ik ook trainingen gaan geven in binnen- en buitenland. Mijn boek ‘Blijvend meer energie volgens de vijf elementen’ ligt inmiddels bij duizenden mensen op het nachtkastje en is het verplicht lesmateriaal in verschillende opleidingen. En al meer dan 100 vrouwen hebben een totale transformatie in hun leven ondergaan doordat ze mee zijn geweest op de zeer exclusieve energieweek.

Ik heb dus genoeg te doen 😉 het afgelopen jaar heb ik zelfs (door familieomstandigheden) vijf bedrijven onder mijn vleugels gehad. Maar desondanks ben ik toch in staat geweest mijn bedrijf met 10-15% te laten groeien en dat terwijl ik maar een uurtje of 6 per dag werk zodat ik voldoende tijd voor mezelf over houd. Me-time dus, om te genieten en om plezier te maken, met mijn lief en met vrienden en vriendinnen. Want ik werk heel erg graag maar ik vind andere dingen ook super belangrijk zoals een filmpje kijken, lekker uit eten gaan, leuke workshops volgen, schilderen, boetseren, een dagje naar de sauna of gewoon heerlijk op de bank met een boek en kop thee…

‘Practise what you preach’ is één van mijn leefregels.

Ik ben de juiste persoon voor jou omdat ik naast een boel kennis ook veel ervaring heb, zowel in het adviseren van cliënten als in mijn eigen business en leven. Ben je nieuwsgierig naar wat ik je te bieden heb? Plan dan een gesprek in met mij zodat we kunnen kijken of dit exclusieve 1-op-1 traject de juiste keuze is voor jou.
Plan een gesprek in met mij

Wat kun je verwachten van het programma?

1. Voorbereiding

Voorafgaand aan de kick-off sessie stuur ik je een startpakket met daarin onder andere de test die Jouw Persoonlijke SuccesCode bepaalt en aanvullende vragen. Dan weet ik precies waar je nu staat in je leven, in je bedrijf of baan en van welk energietype je bent. Zo kan ik me goed voorbereiden op jouw situatie en kan jij het meeste uit jouw traject halen.

 

2. De kick-off

Tijdens deze VIP-dag nemen we jouw volledige huidige situatie door zodat ik weet waar je nu staat. Daarna maken we helder waar je naar toe wilt, wat je wilt bereiken, en we bepalen een persoonlijk op jou aangepaste strategie om daar te komen.

Deze exclusieve VIP-dag houden we op een fijne locatie en is natuurlijk volledig verzorgd met lunch, hapjes en drankjes.

De kick-off omvat o.a. de volgende onderdelen:

 • Analyse en uitleg van Jouw Persoonlijke SuccesCode.
 • Anamnese en uitleg van jouw fysieke- en emotionele gezondheid en energie (volgens de Traditionele Chinese Geneeswijze, inclusief tong- en polsdiagnose).
 • Analyse van ieder gebied in jouw leven en assess de (dis)balans middels The Wheel of Life. En kijk wat is balans/disbalans
 • Kijken waar heb je de meeste verbetering nodig
 • Plan opzetten om te bereiken
 • Opstellen systeem om mee te werken (vergadering met jezelf)
 • Opdrachten om thuis te doen
 • DIY acupunctuur en stipers
 • Werkboek om in te werken, mp3’s etc.

 

3. De Next Step Sessions

Tijdens deze VIP-sessies van 1-2 uur kijken we wederom naar waar je op dat moment staat, waar je naar toe wilt (je doelen) en wat jou tegen houdt om daar te komen.

 

4. Online Coach Calls

Vier weken na iedere live sessie plannen we een coach call waarin we jouw voortgang doornemen, de opdrachten van de voorgaande weken evalueren en waarin je mij al je vragen kan stellen.

5. Email Support

Gedurende het 6 maanden traject mag je me tussen de geplande afspraken persoonlijk mailen voor extra hulp bij al je vragen.

Bonussen!

Wat zul je leren, wat heb je naderhand:

 

Programma, volledig op maat voor iedere client

Dit geeft je een startpunt maar waar we uitkomen is volledig aan jou en aan de doelen die je wilt bereiken:

 

> krijg kraakhelder …

> je sterke punten naar voren halen en zo … (zie ook pdf amy)

> Krijg meer gedaan in minder tijd met een plan dat gericht is op resultaten en lange termijn groei

> een plan en systeem om minder te werken en meer te leven

> laser focus op je doelen met road map voor succes en stappenplan om het te bereiken

> Krijg je mindset (en bankrekening) in lijn met echt vrijheids gedreven succes

Want stel je toch eens voor

 

> dat je helderheid hebt in welke acties de hoogste opbrengst leveren in je business ipv opgeslokt te worden in busy work

> dat je de wereld rond kunt reizen laptop etc.

> dat je kalender gevuld is met dingen en taken waar je blij en enthousiast van wordt en die honors al je prioriteiten in je leven, ipv dat je je een slaaf van je business voelt met een exploderende to-do-lsit

> Dat je genoeg geld verdient om uit te besteden, zodat jij kunt focussen op wat je het liefst doet in je business

> Dat je je vol vertrouwen voelt over je richting van je business ipv altijd je afvragen of je de juiste beslissingen neemt genomen hebt

> dat je standing out als sterke ondernemer die een verschil maakt ipv een over overwhelmed business owner.

> dat je al die fantastische ideee n die je nog in je hoofd hebt rondspoken ook kunt uitvoeren

 

Het is allemaal mogelijk bvoor jou

Als je hebt gewacht op het perfecte moment. Dat snap ik

Maar heel eerlijk gezegd het ‘perfecte moment’ bestaat niet. Als je een veraderinge wilt in je leven, en een leven van je dromen wilt bereiken dat is het NU tijd om te handelen. De keuze is aan jou maar ik garandeer je dat diegenen die succes hebben die nemen actie vlug in wat ze willen in het leven. (ook gunnen jezelf)

Jouw tijd is nu. Je bent niet voor niets op deze site en helemaal onderaan doorgelezen.

Je tijd is nu. Niet over een jaar wanneer je gevoelens van burnout escalated in serieuze gewzondheids prob;emen. Niet over 3 jaar wanneer je hoopt dat je businees groot genoeg zal zijn voor coaching.

Nu is de tijd dat je alles kunt hebben wat je verdient in zowel business als leven.

Klaar om te starten?

 

Investering

Jouw investering voor dit exclusieve en persoonlijke coachingstraject is 4497 euro (excl.btw)

 

Interesse?

Het is een intensief traject en ik wil niet met iedereen werken,

Ik ben druk dus ik maximaal 4 mensen per keer helpen.

Dus we plannen eerst een gesprek zodat we elkaar kunnen leren kennen, kunnen aftasten, ik kan kijken of dit traject de juiste keuze is voor jou.

 

Nog steeds interesse?

Vul het formulier in en ik neem contact met je op.

… formulier

[ TESTIMONIAL ]

[ TESTIMONIAL ]

<< INSCHRIJFKNOP >>

[ TESTIMONIAL ]

<< INSCHRIJFKNOP >>