AARDE energie is jouw meest dominante energie
op dit moment

Aarde-energie heerst in de nazomer; die periode na de zomer wanneer de natuur even een pas op de plaats lijkt te maken. Het is niet meer hoog zomer maar het is ook nog geen herfst. Het zijn heerlijke dagen waarin de zon minder fel wordt, de vruchten rijpen en de natuur terugkeert naar een neutrale positie. Niet heet, niet koud. Niet te veel licht, niet te veel donker. Niet actief, niet passief. Deze beweging voelen ‘Aarde-mensen’ ook heel sterk. Zij zijn echte bemiddelaars, peace makers, die zorgen voor harmonie in de wereld. Ze zijn open, warm en makkelijk in de omgang. Ze voeden en helpen graag, zijn sterk empatisch en weten al snel wat de ander nodig heeft. Ze zijn betrouwbaar en zorgvuldig en hebben engelen geduld. Ze zijn goed in het verbinden. Net als de natuur in de nazomer.

Aarde-energie types zijn vaak geneigd beter voor anderen te zorgen dan voor zichzelf…

(houd je mailbox in de gaten voor meer informatie)

Hoe is dat bij jou?
Zorg jij goed voor jezelf?
Zorg jij ervoor dat je in de drukte van alledag tijd en ruimte maakt voor jezelf? Zodat je kunt bijtanken en even de rust kunt pakken die je lijf en je hoofd zó nodig hebben? Want je kunt niet door blijven rennen zonder dat je daar last van gaat krijgen… Overwhelm, burn-out, stress en een ‘vol hoofd’ zijn niet voor niets een epidemie aan het worden!

De juiste balans vinden is soms best lastig
Als mentor in energie weet ik daar alles van en daarom heb ik een oplossing voor je!

Speciaal voor jou heb ik 10 korte meditatie opgenomen
Ze variëren in lengte van 1 tot 5 minuten dus je kunt ze makkelijk tussendoor toepassen. Als je net wakker wordt, in je lunchpauze, op de parkeerplaats voordat je naar je afspraak gaat of op het toilet net voordat je dat belangrijke gesprek gaat voeren. Overal waar je even 1 tot 5 minuten rust kunt nemen en je ogen dicht kunt doen, kun je deze mini-meditaties toepassen.

Ja! Ik wil die 10 korte meditaties

Nu voor maar 9 euro i.p.v. 18 euro!!

  • Wil jij meer energie?
  • Wil jij meer rust in je lijf en in je hoofd?
  • Wil jij beter om kunnen gaan met de dagelijkse drukte en stress?

Deze korte meditaties gaan je echt helpen!
Wetenschappelijk onderzoeken tonen aan dat je van meditatie mentaal en emotioneel sterker wordt, en dat je minder last hebt van (werk)druk en stress waardoor stress gerelateerde klachten (zoals burn-out, hoge bloeddruk, hartklachten, migraine, astma, concentratieproblemen, maar ook depressie en angststoornissen) ook af kunnen nemen.

Dat is waarom ik deze serie van korte meditaties t.w.v. 18 euro nu aanbied voor maar 9 euro!!