De Virus Self-Help Guide

Video 1 

In deze video vertel ik je:

 • Waarom ik deze ‘Virus Self-Help Guide’ heb opgenomen.
 • Dat mijn adviezen NIET bedoeld zijn om de adviezen van de overheid of van je arts te vervangen.
 • Dat is ook NIET claim dat mijn adviezen kunnen voorkomen dat je besmet raakt met het een virus (of een andere ‘ziekmaker’) of dat je er meteen door geneest, maar ik claim dat mijn adviezen je kunnen HELPEN om je weerstand te vergroten, je energie en je gezondheid te ondersteunen en daardoor ook je systeem te helpen het virus te bestrijden en je herstel te voorspoedigen.
  Mocht je klachten of symptomen hebben dan zullen ze zeker HELPEN om de symptomen te verlichten, HELPEN om de duur van het verloop van de ziekte te verkorten, HELPEN om de kans op complicaties te verminderen en HELPEN om de kans te verkleinen dat er ‘ziekmakers’ in het systeem achterblijven die weer andere problemen kunnen veroorzaken.
 • De 3 redenen waarom ik een expert ben op het vlak van energiemanagement en waarom je met een gerust hart adviezen van mij kunt aannemen.

Video 2 

In deze video leer ik je:

 • Mijn 10 tips vanuit de TCM (Traditionele Chinese Medicijnen) om je energie en je weerstand te verhogen.
 • Tip 10 bestaat uit een aantal energiepunten die je zelf kunt masseren (let op: niet geschikt als je zwanger bent)
 • Voor vragen over de tips en punten uit deze serie kun je uitsluitend stellen in de Facebook groep:
  Hier kun je je daarvoor aanmelden >> www.masteryourenergycommunity.com (klik)

Video 3 

In deze video leer ik je: