Energie & Bubbels

Ben jij op zoek naar:
– meer energie;
– meer inzicht in hoe je zelf je energie kunt verhogen;
– praktische handvatten om thuis mee aan de slag te gaan;

En wil jij heerlijk ontspannen de week afsluiten en met bubbels het weekend beginnen?

Dan is Energie & Bubbels écht iets voor jou!
Energie & Bubbels is een energieke avond waarin je in een ongedwongen sfeer meer leert over jouw energie en wat je zelf kunt doen om blijvend meer energie te krijgen.

Ik leer jou hoe ook jij meer bubbels krijgt in je leven!

Herken je jezelf hierin?
– Je bent vaak moe (misschien zelfs wel burning out?)
– Je hebt regelmatig last van stress.
– Andere mensen kosten je soms veel energie.
– Je hebt de neiging beter voor anderen te zorgen dan voor jezelf.
– Je wilt graag meer genieten van je leven.
– Je zou graag meer bubbels hebben in je leven.
– Je zoekt anderen die ook op een positieve manier met energie omgaan.

Veel mensen worstelen met dezelfde klachten en wensen. Maar dat hoeft echt niet zo te blijven! Wat je nodig hebt zijn de adviezen van een energie expert en een energieke omgeving. En die kan ik je bieden!

Jeanine Hofs:
We weten vaak wel wat goed voor ons is, maar we vallen steeds terug in oude gewoontes. Ik hoop met Energie & Bubbels vrouwen weer even wakker te schudden, te prikkelen en te motiveren zodat ze draad van goede gewoontes – die leiden tot meer energie en gezondheid – weer oppakken.

Hoezo bubbels?
Bubbels zijn mijn synoniem voor energie. Zodra ik veel energie heb en alles lekker stroomt dan voel ik me als champagne: heerlijk bubbelend 🙂 Dan kan ik de hele wereld aan, dan bruis ik van de ideeën en dan is het leven geweldig!
Dat gun ik jou ook! Vandaar mijn initiatief om bubbels te gaan uitdelen.

Wil je ook meer bubbels? Kom dan naar Energie & Bubbels!

Wat kun je verwachten?
– Iedere avond een thema.
– Een geleide meditatie/visualisatie m.b.t. het thema.
– Inzichten en ‘aha-momenten’ m.b.t. jouw eigen energie situatie.
– Een praktische oefening om thuis toe te passen.
– Ruimte voor een groepsdiscussie en vraag & antwoord.
– Ontvangst met koffie of thee.
– Een glaasje heerlijke bubbels (met of zonder alcohol).

Bovenal is Energie & Bubbels een gezellig samenzijn in een positieve en energieke sfeer. Perfect om de week af te sluiten en het weekend te beginnen!

“Hoi Jeanine, wat een leerzame avond was het! En het werkt, volgens mij. Heb wat inzichten gehad die gewoon kloppen, zo simpel. Nogmaals bedankt voor je energie en bubbels en volgende keer kom ik weer!”  – Monique

“Ik was afgelopen keer bij jou op de lezing, het was geweldig. Er was een mooie ontspannen sfeer en als ik er nu op zondag zo op terug kijk dan is het bubbel bruis gehalte zeker behaalt die avond. Wat was het fijn om eens op een lezing te zijn waar diegene die de lezing gaf z’n zelf gekozen thema niet zo heel erg zwaar en serieus maakte. Door het bijna op een cabaretachtige manier te brengen maakte dat ik er met een smile naar terug kan kijken. wat fijn ! dat is wat we soms zo missen in deze wereld beetje humor.
Mensen in onze samenleving kunnen wel wat, positieve no nonsens bullshit, opbeurende “hoe kan ik in mn eigen kracht blijven” “hoe gaan we hier samen doorheen komen” advies gebruiken 🙂 toch? Met humor graag en bubbels, het leven hoort leuk te zijn en daar worden we soms te weinig aan herinnerd! Ik hoop dat bubbels nog wijdverspreid mogen worden 🙂 Dank je voor de leuke avond en wellicht tot een andere keer.”
– groetjes Sylvia

“Hey Jeanine, ik heb heel veel gehad aan jouw tips bij de bubbelavond en daarvoor!! Ik oefen met mediteren en merk dat ik er rustig van word. Ook als ik emotioneel ben kom ik vrij snel weer in een andere mood om een voor mij nog onbekende reden. En er komen ineens uit onverwachte hoek leuke aanbiedingen op mijn pad. Het lijkt wel abracadabra!”  – Lindsay

“Lekker lang geslapen na een heerlijke avond gisteren. Kwam doodmoe aan
en ben met een fijne energie naar huis gegaan 🙂 .”
– Rianne

“Ik vond het een hartstikke leuke avond. Heerlijk die oefening om te ontspannen en ik heb ook veel geleerd over mezelf en over de manier waarop ik met mijn energie omga. Ik ben heel ontspannen het weekend in gegaan. Dank je wel Jeanine en tot de volgende keer!”
– Daniëlle

“Ik leer iedere keer weer een hoop op zo’n avond. En vaak weet ik dingen ook al wel maar gebruik ik ze helemaal niet in mijn leven. Jeanine weet me dan weer even wakker te schudden en dan ga ik er weer enthousiast mee aan de slag. Prima initiatief hoor zo’n avond!! Vooral doorgaan hoor!! En die tafel met al die heerlijke hapjes die iedereen meeneemt vind ik ook super.” – Eva

“De avond heb ik heel fijn ervaren. Wat je vertelde herkende ik heel goed maar het was toch goed om het weer te horen, ik heb nu je boek ook weer standaard op tafel liggen, zodat ik erweer regelmatig in kan kijken. Het blijft een boeiend boek. Ik heb van de avond heb genoten. Hartelijk dank daarvoor.”  – Anja vd Tillaart

“Ik vond het een hele gezellige avond met veel momenten van herkenning. Zo van ja dat heb ik ook wel eens, heel goed om dat toch nog eens te horen want zo kan je er toch weer even aandacht aan geven voor jezelf. Want heel vaak weet je sommige dingen wel maar doe je het toch weer steeds anders haha. Goed om dan even weer een herinnering te krijgen. Dus dank je wel Jeanine voor de gezellige avond en de inzichten 🙂 ” – Ingrid

“Om te beginnen wil ik je vertellen dat bij binnenkomst er al meteen een leuke sfeer hing, voelde me meteen op mijn gemak. Ik was erg blij met de meditatie waardoor ik mezelf weer kon vinden. Al met al ben ik er nog lang mee bezig geweest, op een positieve manier. Bedankt voor de fijne avond en ik kijk alweer uit naar de volgende.” – Karin Luijk

“Ik heb genoten de afgelopen keer! Het was heerlijk confronterend. En, ik merk dat confrontaties werken bij mij 🙂 Ik denk dat ik dus nog veel van je kan leren 🙂
De manier waarop je ons deelgenoot maakt van je kennis vond ik heel prettig. De nodige zelfspot hier en daar vond ik erg fijn.” – Katrien

“Ik heb een Energie & Bubbels workshop gevolg bij Jeanine, en wat een inspirerende vrouw. Al jaren werk ik met en vanuit de filosofie van de 5 elementenleer oa. in mijn Yinspiratie workshops en Yin Yoga. Tijdens de avond maakte ik kennis met de metafoor van ‘de tuinslang’. En ineens….vielen er vele ‘kwartjes’ van mijn eigen ervaringen en toepassingen uit het 5 elementen model.
– Een Yinspirerende groet, Brigitta de Roo – www.stilte-in-beweging.nl

Wat kost deelname aan Energie & Bubbels?
Deelnemen kost slechts 10,- per avond inclusief koffie/thee en een heerlijk glaasje bubbels. Daarnaast wil ik je vragen iets lekkers mee te nemen. Iets zoets of iets hartigs. Iets wat je zelf hebt gemaakt of iets wat je hebt gekocht. Iets makkelijks of iets ingewikkelds. Alles is goed! Richt je op ongeveer vier personen dan hebben we samen genoeg om te delen en te genieten!

Waar?
Energie & Bubbels vindt plaats in het:
Holistisch Centrum Eindhoven
Bisschop Bekkerslaan 10B te Eindhoven
U kunt het beste parkeren aan de achterzijde. Navigeer hiervoor naar: Herentalsweg 13, Eindhoven. Ook zijn wij goed te bereiken met het openbaar vervoer.

 

Wil je op de hoogte blijvende van de eerstvolgende avond?
Als je je – bovenaan de pagina – aanmeldt voor mijn nieuwsbrief met gratis meer energietips, dan krijg je de uitnodiging vanzelf in je mailbox.