HOUT energie is jouw meest dominante energie
op dit moment

Houtenergie heerst in het voorjaar; de natuur heeft haar energie bijgetankt en is er klaar voor om weer een nieuw jaar te beginnen. Overal begint met volle kracht het groen te groeien en vogeltjes vliegen luid kwetterend heen weer om nesten te bouwen, kortom er is volop groei en ontwikkeling zodat de natuur straks kan pieken in de zomer. Deze beweging vind je heel sterk terug bij ‘Hout-mensen’. Voor hen is groeien, ontwikkelen en ontplooien een belangrijk thema. Ze worden gedreven door doelen, prestaties en succes en gaan daar vol kracht en vol zelfvertrouwen op af. Het zijn echte strevers met een winnaarsmentaliteit en ze willen méér. Ze zijn er goed in om alles en iedereen hierbij aan te sturen en kunnen goed organiseren zodat het grote geheel naar planning groeit. Net als de natuur in de lente.

De uitdaging voor Hout-energie types is om balans te houden tussen actief zijn en rust…

(houd je mailbox in de gaten voor meer informatie)

Hoe is dat bij jou?
Heb jij werk, privé leven en ME-time goed in balans?
Hout heeft een hele sterke drive om te presteren, om actief te zijn en om iets te bereiken. Maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Overwhelm, burn-out, stress en een ‘vol hoofd’ zijn niet voor niets een epidemie aan het worden! Hoe zorg jij voor ontspanning? Zodat je kunt bijtanken en even de rust kunt pakken die je lijf en je hoofd zó nodig hebben?

De juiste balans vinden is soms best lastig
Als mentor in energie weet ik daar alles van en daarom heb ik een oplossing voor je!

Speciaal voor jou heb ik 10 korte meditatie opgenomen
Ze variëren in lengte van 1 tot 5 minuten dus je kunt ze makkelijk tussendoor toepassen. Als je net wakker wordt, in je lunchpauze, op de parkeerplaats voordat je naar je afspraak gaat of op het toilet net voordat je dat belangrijke gesprek gaat voeren. Overal waar je even 1 tot 5 minuten rust kunt nemen en je ogen dicht kunt doen, kun je deze mini-meditaties toepassen.

Ja! Ik wil die 10 korte meditaties

Nu voor maar 9 euro i.p.v. 18 euro!!

  • Wil jij meer energie?
  • Wil jij meer rust in je lijf en in je hoofd?
  • Wil jij beter om kunnen gaan met de dagelijkse drukte en stress?

Deze korte meditaties gaan je echt helpen!
Wetenschappelijk onderzoeken tonen aan dat je van meditatie mentaal en emotioneel sterker wordt, en dat je minder last hebt van (werk)druk en stress waardoor stress gerelateerde klachten (zoals burn-out, hoge bloeddruk, hartklachten, migraine, astma, concentratieproblemen, maar ook depressie en angststoornissen) ook af kunnen nemen.

Dat is waarom ik deze serie van korte meditaties t.w.v. 18 euro nu aanbied voor maar 9 euro!!