‘Met beide voeten stevig op de grond, praktisch en met veel humor’
Zo word ik vaak omschreven door mijn cliënten.

Jouw energie is mijn specialiteit!
Ik ben Jeanine Hofs en ik help drukke, ambitieuze vrouwen hun energie beter in balans te houden. Dat doe ik door mijn inzichten, kennis en ervaringen te delen in persoonlijke behandelingen, workshops, artikelen en mijn boek ‘Blijvend meer energie volgens de vijf elementen’.

Meer energie = Meer succes

Energie heeft me altijd al gefascineerd
De kracht van het denken en hoe je zelf je energie en je leven kunt sturen boeit me al sinds middelbare school. Daarna leerde ik mensen hun energie verbeteren met sport en goede voeding. En toen ik de eeuwenoudeChinese wijsheden over energie leerde, kon ik mensen nog beter helpen. Langzaam maar zeker kreeg mijn passie voor energie steeds duidelijker vorm.

Mijn aanpak
Ik ben heel creatief, aards en oplossingsgericht. Bovendien ben ik erg van het ‘zelf doen’. Als kind riep al te pas en te onpas “wil ik zelluf doehoen!” soms tot grote wanhoop van mijn ouders. En zo ben ik nog steeds. Ik ben super eigenwijs en moet nieuwe dingen echt zelf ervaren en leren.

Mijn aanpak is een afspiegeling van hoe ik ben. Wil jij meer energie? Dan ben ik jouw docent. Ik leer jou iets waarna je zelf aan de slag gaat. Zo kan je ervarend leren en werkt het voor jou op een dieper niveau door.

Eén van mijn favoriete uitspraken is: ‘Ik kan je de weg wijzen maar lopen moet je zelf’.
Ik ben specialist in energie. Ik heb zelf heel veel energie. Ik kan jou alles vertellen over energie. Maar het beste resultaat krijg je wanneer je dat zelf ondervindt. Dus laat mij jouw docent zijn. Laat mij jou de weg wijzen naar blijvend meer energie en ga daarna jouw eigen pad lopen.

Hoe krijg jij ook blijvend meer energie?
Instant oplossingen waar je niets voor hoeft te doen, die zijn er niet. Dat is ook niet mijn stijl. Ik leer je dingen en laat je nadenken. Ik trigger, ik prik en ik daag je uit zodat je inzichten in jezelf en in je doen en laten gaat krijgen. Natuurlijk geef ik je ook heel veel praktische handvatten om mee aan de slag te gaan.

Omdat iedereen anders is, en andere behoeften heeft, bied ik ‘energie-oplossingen’ op verschillende niveau’s. Van E-courses en workshops tot één-op-één consulten en trainingen.

Wat heb jij nodig om weer op het goede pad te komen?

 

Jeanine HofsMet energieke groet