10 tips om vanuit flow véél makkelijker méér geld te verdienen.

Hoe kan het toch dat de ene ondernemer moeiteloos de één na de andere klant binnenhaalt en een leven vol overvloed leeft? Terwijl een andere ondernemer misschien wel meer ervaring heeft, zo mogelijk nog harder werkt en toch minder verdient?

It’s all in the €nergy!!

Die kneiter succesvolle ondernemers hebben de juiste ‘Money-Vibes’ ontdekt en jij kunt die nu ook creëren voor jezelf. Ontdek hoe in deze masterclass!

“Money is not just currency; it is a manifestation of your energy in the material world.” ✨?

In deze masterclass ontdek je in 10 tips:

  • Hoe hoog jouw Money-Vibe op dit moment is (de MV-formule).

  • Waarom je altijd vastloopt in geld, zelfs als je de beste business strategieën kent en toepast – en hoe je dit omkeert.

  • De grootste fout die mensen maken – jij misschien ook – als het gaat om money-mindset.

  • Hoe je een tekort-mindset ombuigt naar een overvloed-mindset.

  • 3 verrassende geld gewoontes die direct je money-vibes verhogen.

Praktische details

Donderdag 6 juli om 19.30 uur.

Live en online. Zodat je lekker vanuit je luie stoel mee kunt doen.

Investering: Noppes. Nada. Deze super waardevolle masterclass bied ik je helemaal gratis aan.

Remember: Money will always match your energy!

Ben jij er klaar MEE om steeds harder en harder te werken voor je geld?

Puur en alleen vanuit logica, vanuit strategieën en vanuit masculiene energie?

Ben jij er klaar VOOR meer vrijheid, lichtheid, moeiteloosheid én overvloed?

Leer dan ondernemen en leven vanuit energie en flow en doe mee aan de ‘Verhoog je Money-Vibe Masterclass’

In deze masterclass doen we een deep-dive in jouw relatie met geld, doorbreken we money vibe verlagende patronen en leer je hoe je razend aantrekkelijk wordt voor geld en er ook echt van kunt genieten.

Disclaimer (en redenen om niet mee te doen):

Zoemend op een matje heeft nog nooit iemand financiële overvloed bereikt. Ik ben wel spiritueel mentor maar niet zo één die je wierook inhalerend een paar affirmaties het universum in laat slingeren en je vervolgens gouden bergen belooft. Ik geloof in de power van yin en yang, van vrouwelijke én mannelijke energie en dus van passief én actief. Is dat toch net een tikkie te aards voor je, dan ben ik niet jouw ideale mentor.

Je krijgt geen verandering zonder zelf te veranderen. Wil je graag blijven doen wat je nu ook al doet, wil je blijven denken zoals je nu ook denkt, wil je vasthouden aan wat je nu hebt… dan zul je teleurgesteld raken en dat wil ik niet! Overdenk dan nog even of werken met mij wel de juiste stap is voor jou.

Herken jij jezelf hierin: Je relatie met geld is je hele leven lang al zwaar problematisch geweest. Je staat altijd zwaar in de min (of erger) en alles wat je aanpakt mislukt altijd omdat anderen het tegenwerken. Je leven is zwaar en daar ben je behoorlijk boos, teleurgesteld en verdrietig over. Als dat jouw situatie is dan vrees ik dat je meer zorg nodig hebt dan ik je kan bieden. Dan ben ik niet voldoende gekwalificeerd om jou te helpen en dus niet de juiste mentor voor jou.