METAAL energie is jouw meest dominante energie
op dit moment

Metaalenergie heerst in het najaar; er wordt eerst geoogst en daarna trekt de natuur zich terug om voor te bereiden op de komende winter. Er wordt een scheiding gemaakt tussen wat nodig is en wat niet en al het onnodige wordt losgelaten en opgeruimd. De blaadjes vallen van de bomen en de energie trekt zich terug in de wortels en zaden. Deze beweging is ook duidelijk aanwezig bij ‘Metaal-mensen’, zij trekken zich ook graag terug. Ze zijn rustig, ingetogen misschien zelfs wel introvert. Kijken de kat uit de boom en zijn niet overdreven in hun gebaren of woorden. Ze beseffen heel goed dat alles in het leven vergankelijk is en accepteren dat ook, loslaten is een deel van het leven. Ze gaan niet voor oppervlakkigheid maar voor verdieping; echtheid, oprechtheid, respect en diepe (ziels)contacten. Ze houden van structuren en rituelen, vinden (spel)regels belangrijk en zijn netjes en georganiseerd. Net als de natuur in de herfst.

Metaal-energie types vinden het soms lastig te genieten van wat er wél goed gaat…

(houd je mailbox in de gaten voor meer informatie)

Hoe is dat bij jou?
Kun jij kijken naar wat er wél goed gaat en naar wat je al wél bereikt hebt? En kun je daar ook van genieten?
Om dat te kunnen is het belangrijk dat je regelmatig naar binnen keert, dat je tijd en ruimte maakt voor jezelf. Om naar jezelf te luisteren en om te voelen wat wilt en nodig hebt. Even die kritische stem in je hoofd stilzetten. Even rust en energie bijtanken. Dat is belangrijk… want overwhelm, burn-out, stress en een ‘vol hoofd’ zijn niet voor niets een epidemie aan het worden!

De juiste balans vinden is soms best lastig
Als mentor in energie weet ik daar alles van en daarom heb ik een oplossing voor je!

Speciaal voor jou heb ik 10 korte meditatie opgenomen
Ze variëren in lengte van 1 tot 5 minuten dus je kunt ze makkelijk tussendoor toepassen. Als je net wakker wordt, in je lunchpauze, op de parkeerplaats voordat je naar je afspraak gaat of op het toilet net voordat je dat belangrijke gesprek gaat voeren. Overal waar je even 1 tot 5 minuten rust kunt nemen en je ogen dicht kunt doen, kun je deze mini-meditaties toepassen.

Ja! Ik wil die 10 korte meditaties

Nu voor maar 9 euro i.p.v. 18 euro!!

  • Wil jij meer energie?
  • Wil jij meer rust in je lijf en in je hoofd?
  • Wil jij beter om kunnen gaan met de dagelijkse drukte en stress?

Deze korte meditaties gaan je echt helpen!
Wetenschappelijk onderzoeken tonen aan dat je van meditatie mentaal en emotioneel sterker wordt, en dat je minder last hebt van (werk)druk en stress waardoor stress gerelateerde klachten (zoals burn-out, hoge bloeddruk, hartklachten, migraine, astma, concentratieproblemen, maar ook depressie en angststoornissen) ook af kunnen nemen.

Dat is waarom ik deze serie van korte meditaties t.w.v. 18 euro nu aanbied voor maar 9 euro!!