Excelleren in life & business kan alleen als je denkt en handelt vanuit je hoogste energie.

Master your energy, master your life & business. 

Om je te helpen te (her)verbinden met jouw hoogste energie, organiseer ik met regelmaat een online masterclass zodat je echt die shift in je energie en in je bewustzijn gaat voelen.

Eerstvolgende online masterclass:

  • Wanneer: Dinsdag 17 mei 2022 om 19.30 uur.

  • Waar: Online dus lekker relaxt vanuit je luie stoel ?

  • Investering: Jouw tijd en volledige aandacht.

  • Thema: Moeiteloos je Missie bereiken.

‘In je element zijn’, je kent vast de uitdrukking wel.

Als je in je element bent dan voel je je goed, vol energie & bubbels en dan loopt alles moeiteloos en soepel in life & business. Je kunt natuurlijk ook UIT je element zijn en dan loopt het allemaal niet zo lekker. Dan gaan zaken in life & business maar moeizaam en voelt het alsof je overal hard voor moet werken of zelfs voor moet vechten.

Dan functioneer je niet vanuit je hoogste energie.

Om erachter te komen waar het precies mis gaat, waar je uit balans bent, kijk je het best naar de verschillende delen van je energie. Vergelijk het met schieten met hagel of met scherp. Door precies te kijken naar welke energie er uit balans is, welk element, kun je jezelf weer effectief en snel naar de hoogste energie brengen.

Alle vijf de elementen zijn aanwezig in jou maar je hebt altijd een dominante energie. Deze heeft de grootste invloed op hoe je reageert op omstandigheden, welke keuzes je maakt, hoe je je gedraagt in conflictsituaties en welke mensen of gebeurtenissen je energie geven of juist kosten. Het is dus belangrijk om alle elementen met elkaar in balans te hebben en speciale aandacht te geven aan jouw meest dominante energie. Dan ben je op en top in je element.

“Work on the inside if you want to succeed on the outside”

TAO

In deze masterclass:

  • Je ontdekt wanneer je IN of UIT jouw meest dominante element bent.

  • Je leert per element de kwaliteiten en valkuilen en wat de impact daarvan is op je zakelijke- en privé leven.

  • Noem mij jouw fysieke of niet-fysieke klacht en ik vertel je welk element uit balans is.

  • Je krijg 5 super tips mee om de balans in jouw energie te herstellen zodat jij gaat excelleren in life & business.

  • We doen samen een krachtige oefening om de elementen met elkaar in balans te brengen en direct jouw energie te verhogen.

Kun je er op die dag niet live bij zijn? Jammer, want dit is je kans om jouw uitdagingen aan mij voor te leggen waarop ik een persoonlijke energie-analyse voor je kan doen. Als je wilt kun je de opname terugkijken (daar leer je ook heel veel van), hiervoor dien je je wel aan te melden voor de uitzenddatum.

Uhm Jeanine, hoezo bubbels?

Bubbels zijn mijn synoniem voor de hoogste energie.

Als ik in mijn hoogste energie zit dan voel ik me als champagne. Nou ja, misschien Spa Rood dan want ik kan helemaal niet tegen alcohol 😉 maar in ieder geval heerlijk bruisend en bubbelend. Dan voel ik me geweldig, zowel fysiek als mentaal. Dan ben ik super gefocust en mega productief. Dan heb ik de beste ideeën en neem ik de juiste beslissingen. Dan ben volledig in ‘alignement’ met wie ik ben, wat ik wil en wat goed voor mij is, zowel privé als zakelijk. 

Kortom; dan ben ik niet te stoppen en dan is het alsof alles vanzelf gaat. Heerlijk!
Dat is het resultaat van leven en werken vanuit je allerhoogste energie, in mijn geval dus BUBBELS 🙂

Ben ik geboren met superpowers?

Welnee! Ik ben heel normaal 😉
Dit is het ROI van goed energiemanagement en heel veel oefenen. 

En dat gun ik jou ook!
Ik gun jou ook een leven vol energie & bubbels!

Daarom nodig ik jou uit voor deze unieke masterclass.

Heerlijk een moment voor jezelf, een uurtje ME-TIME, om te relaxen en om aan jezelf en je hoogste energie te werken. Comfortabel vanuit je luie stoel, dus volledig online.

Lukt het niet om er live bij zijn?

Ik maak een opname die je voor 48 uur nog kunt terugkijken. Het geeft natuurlijk een heel andere ervaring wanneer je direct en live met mij werkt (in de masterclass doe ik namelijk voor een paar mensen een persoonlijke energie-analyse) maar je zult de transformatie zeker voelen! 

Het is wel belangrijk dat je je aanmeldt voordat de uitzending start want alleen zo krijg je de opname toegestuurd.

Master your energy, master your life & business!