Excelleren in life & business kan alleen als je denkt en handelt vanuit je hoogste energie.

Master your energy, master your life & business. 

Om je te helpen te (her)verbinden met jouw hoogste energie, organiseer ik met regelmaat een online masterclass zodat je echt die shift in je energie en in je bewustzijn gaat voelen.

Eerstvolgende online masterclass:

  • Wanneer: Dinsdag 17 mei 2022 om 19.30 uur.

  • Waar: Online dus lekker relaxt vanuit je luie stoel ?

  • Investering: Jouw tijd en volledige aandacht.

  • Thema: Moeiteloos je Missie bereiken.

“Work on the inside if you want to succeed on the outside”

TAO

Uhm Jeanine, hoezo bubbels?

Bubbels zijn mijn synoniem voor de hoogste energie.

Als ik in mijn hoogste energie zit dan voel ik me als champagne. Nou ja, misschien Spa Rood dan want ik kan helemaal niet tegen alcohol 😉 maar in ieder geval heerlijk bruisend en bubbelend. Dan voel ik me geweldig, zowel fysiek als mentaal. Dan ben ik super gefocust en mega productief. Dan heb ik de beste ideeën en neem ik de juiste beslissingen. Dan ben volledig in ‘alignement’ met wie ik ben, wat ik wil en wat goed voor mij is, zowel privé als zakelijk. 

Kortom; dan ben ik niet te stoppen en dan is het alsof alles vanzelf gaat. Heerlijk!
Dat is het resultaat van leven en werken vanuit je allerhoogste energie, in mijn geval dus BUBBELS 🙂

Ben ik geboren met superpowers?

Welnee! Ik ben heel normaal 😉
Dit is het ROI van goed energiemanagement en heel veel oefenen. 

En dat gun ik jou ook!
Ik gun jou ook een leven vol energie & bubbels!

Daarom nodig ik jou uit voor deze unieke masterclass.

Heerlijk een moment voor jezelf, een uurtje ME-TIME, om te relaxen en om aan jezelf en je hoogste energie te werken. Comfortabel vanuit je luie stoel, dus volledig online.

Lukt het niet om er live bij zijn?

Ik maak een opname die je voor 48 uur nog kunt terugkijken. Het geeft natuurlijk een heel andere ervaring wanneer je direct en live met mij werkt (in de masterclass doe ik namelijk voor een paar mensen een persoonlijke energie-analyse) maar je zult de transformatie zeker voelen! 

Het is wel belangrijk dat je je aanmeldt voordat de uitzending start want alleen zo krijg je de opname toegestuurd.

Master your energy, master your life & business!