Ben jij klaar voor DE SHIFT?

Ben jij klaar met hard en veel werken? Ben je klaar met jezelf wegcijferen en wil je leren hoe je succes bereikt vanuit lichtheid, flow en vertrouwen? Dan is deze dag jou op het lijf geschreven!

Wat gaan we doen:

Tijdens deze exclusieve VIP-dag gaan we samen aan de slag om jouw ‘plan van impact’ voor 2024 te maken. Dit plan stemmen we helemaal af op jou als persoon en op jouw unieke energie, met als doel niet alleen je doelen te bereiken, maar ook een overvloed aan tijd en energie te genereren. Zo kun je volop genieten van al die andere dingen die ook zo belangrijk zijn in je leven.

Samen onderzoeken we de obstakels en remmingen die je pad kunnen belemmeren, en ik geef je strategieën om ze los te laten, anders aan te pakken of te verminderen. We duiken diep in wie je nu bent en wie je moet worden om jouw dromen en doelen te verwezenlijken.

Met dit unieke, voor jou op maat gemaakte plan zorgen we ervoor dat 2024 het jaar wordt waarin jij je dromen en doelen verwezenlijkt, en dit alles vanuit een staat van lichtheid, flow en vertrouwen!

Welkom in Eindhoven 🙂

Voor The Shift VIP-dag nodig ik je uit in Eindhoven. JIj en ik. We bepalen samen de dag en tijd. Na de VIP-dag krijg je nog WhatsApp-ondersteuning van mij gedurende de daaropvolgende week, en een follow-up sessie via Zoom na een maand.

Ter voorbereiding doe je een assessment en stuur ik je ‘Jouw Persoonlijke Succes Code’: een persoonlijk profileringsrapport gebaseerd op jouw energie. Hierdoor leer je jezelf nog beter kennen en wordt direct duidelijk hoe je jouw individuele eigenschappen kunt benutten voor succes vanuit ease & flow!