VUUR energie is jouw meest dominante energie
op dit moment

Vuurenergie heerst in de zomer; de natuur heeft haar groeispurt gehad, staat nu in volle bloei en kan de vruchten laten groeien. Trots toont ze haar eindprestaties in alle geuren en kleuren, zonder gene zonder terughoudendheid. Iedereen kan genieten van deze pracht en van het licht, de warmte en de lange dagen vol gezelligheid. Je vindt deze beweging heel sterk terug in ‘Vuur-mensen’. Zij zijn dol op delen, staan graag op de voorgrond en in de belangstelling. Tonen met blijheid en passie wie ze zijn en wat ze bereikt hebben. Iedereen mag het zien en iedereen mag het weten want ze zijn er trots op. Ze praten graag en veel en hebben een groot open hart. Plezier, lachen, positiviteit en liefde zijn belangrijke aspecten in hun leven. Ze delen hun warmte en licht heel graag met de wereld. Net als de natuur in de zomer.

De uitdaging voor Vuur-energie types is om de liefde en passie in zichzelf te voelen…

(houd je mailbox in de gaten voor meer informatie)

Hoe is dat bij jou?
Ben jij helemaal verliefd op jezelf en straal je dat ook uit?
Om die liefde en passie in jezelf te voelen en ook te luisteren naar wat je nodig hebt, is het belangrijk dat je regelmatig naar binnen keert, dat je tijd en ruimte maakt voor jezelf. Vuur is heel graag onder de mensen, Vuur praat graag en lacht graag maar het is ook belangrijk om af en toe even de stilte op te zoeken. Om bij te tanken en je hoofd rust te geven. Dat is belangrijk… want overwhelm, burn-out, stress en een ‘vol hoofd’ zijn niet voor niets een epidemie aan het worden!

De juiste balans vinden is soms best lastig
Als mentor in energie weet ik daar alles van en daarom heb ik een oplossing voor je!

Speciaal voor jou heb ik 10 korte meditatie opgenomen
Ze variëren in lengte van 1 tot 5 minuten dus je kunt ze makkelijk tussendoor toepassen. Als je net wakker wordt, in je lunchpauze, op de parkeerplaats voordat je naar je afspraak gaat of op het toilet net voordat je dat belangrijke gesprek gaat voeren. Overal waar je even 1 tot 5 minuten rust kunt nemen en je ogen dicht kunt doen, kun je deze mini-meditaties toepassen.

Ja! Ik wil die 10 korte meditaties

Nu voor maar 9 euro i.p.v. 18 euro!!

  • Wil jij meer energie?
  • Wil jij meer rust in je lijf en in je hoofd?
  • Wil jij beter om kunnen gaan met de dagelijkse drukte en stress?

Deze korte meditaties gaan je echt helpen!
Wetenschappelijk onderzoeken tonen aan dat je van meditatie mentaal en emotioneel sterker wordt, en dat je minder last hebt van (werk)druk en stress waardoor stress gerelateerde klachten (zoals burn-out, hoge bloeddruk, hartklachten, migraine, astma, concentratieproblemen, maar ook depressie en angststoornissen) ook af kunnen nemen.

Dat is waarom ik deze serie van korte meditaties t.w.v. 18 euro nu aanbied voor maar 9 euro!!