WATER energie is jouw meest dominante energie
op dit moment

Waterenergie heerst in de winter; de natuur heeft alle onnodige ballast opgeruimd, de energie terug getrokken in de kern en kan nu bijtanken en herstellen als voorbereiding op het nieuwe leven wat komen gaat in de lente. ‘Water-mensen’ hebben deze beweging ook heel sterk. Ze rusten veel, sparen hun energie om die vervolgens te gebruiken in een uitbarsting van energie en activiteit. Waarna ze zich weer terugtrekken en weer gaan sparen voor de volgende periode. Ze hebben een goede verbinding met hun intuïtie en ze luisteren ook goed naar deze innerlijke stem, ze weten heel goed de balans te houden tussen rust en actie en hebben hierdoor meestal voldoende reserves (zowel in energie als in geld). Hierdoor kunnen ze ook alles aan en hebben ze een rotsvast vertrouwen dat alles goed komt. Ze hebben altijd dromen en doelen en weten deze ook altijd te bereiken. Ze stromen er vol energie en doorzettingsvermogen op af, natuurlijk afgewisseld met periodes van rust. Net als de natuur in de winter.

Voor Water-energie types is YIN heel erg belangrijk dus rust en ruimte voor jezelf…

(houd je mailbox in de gaten voor meer informatie)

Hoe is dat bij jou?
Neem jij genoeg tijd en ruimte voor jezelf? Om te luisteren en te voelen: Wie ben ik, wat wil ik en wat is goed voor mij?
Naar binnen keren is voor iedereen belangrijk maar helemaal voor Water. Doe je dat niet dan raak je mogelijk overwhelmed (misschien zelfs burned-out) en chaotisch, dan raak je je vertrouwen kwijt en dan verlies je je dromen uit het oog. Dan ben je niet meer in contact met je innerlijke wijsheid en dan raak je ‘uit flow’.

De juiste balans vinden is soms best lastig
Als mentor in energie weet ik daar alles van en daarom heb ik een oplossing voor je!

Speciaal voor jou heb ik 10 korte meditatie opgenomen
Ze variëren in lengte van 1 tot 5 minuten dus je kunt ze makkelijk tussendoor toepassen. Als je net wakker wordt, in je lunchpauze, op de parkeerplaats voordat je naar je afspraak gaat of op het toilet net voordat je dat belangrijke gesprek gaat voeren. Overal waar je even 1 tot 5 minuten rust kunt nemen en je ogen dicht kunt doen, kun je deze mini-meditaties toepassen.

Ja! Ik wil die 10 korte meditaties

Nu voor maar 9 euro i.p.v. 18 euro!!

  • Wil jij meer energie?
  • Wil jij meer rust in je lijf en in je hoofd?
  • Wil jij beter om kunnen gaan met de dagelijkse drukte en stress?

Deze korte meditaties gaan je echt helpen!
Wetenschappelijk onderzoeken tonen aan dat je van meditatie mentaal en emotioneel sterker wordt, en dat je minder last hebt van (werk)druk en stress waardoor stress gerelateerde klachten (zoals burn-out, hoge bloeddruk, hartklachten, migraine, astma, concentratieproblemen, maar ook depressie en angststoornissen) ook af kunnen nemen.

Dat is waarom ik deze serie van korte meditaties t.w.v. 18 euro nu aanbied voor maar 9 euro!!