27 juni 2014: Energie & Bubbels
Thema: Energie voelen en beschermen

Energie & Bubbels is een terugkerende energieke avond voor vrouwen, waarin je in een ongedwongen sfeer meer leert over jouw energie en wat je zelf kunt doen om blijvend meer energie te krijgen.

Wil je ook meer bubbels? Kom dan naar Energie & Bubbels!

Wat kun je verwachten?

  • Iedere avond een thema.
  • Een geleide meditatie/visualisatie m.b.t. het thema.
  • Inzichten en ‘aha-momenten’ m.b.t. jouw eigen energie situatie.
  • Een praktische oefening om thuis toe te passen.
  • Ruimte voor een groepsdiscussie en vraag & antwoord.
  • Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers.
  • Een glaasje heerlijke bubbels (met of zonder alcohol).

Bovenal is Energie & Bubbels een gezellig samenzijn in een positieve en energieke sfeer. Om heerlijk ontspannen de week af te sluiten en vol energie het weekend te beginnen!

Kijk hier voor meer informatie en aanmelding!

Dit zal de laatste Energie & Bubbels zijn voor de zomerstop. De eerstvolgende avond staat weer gepland in november 2014, de exacte datum volgt nog.

6 t/m 13 september 2014: Energieweek in Andalusië

Stel je eens voor: energie opdoen op een heerlijk zonnige lokatie… Geen haast, alleen maar rust. Pure tijd voor jezelf. Om bij te komen en om je energie in balans te krijgen. En dat terwijl je van onder een olijfboom naar de stralend blauwe lucht kijkt…

Hoe fantastisch zou dat zijn?

Wil jij dat ook? Ga dan mee op deze unieke energieweek. Een week lang genieten van rust en zon terwijl je je energie in balans brengt en herstelt. Je komt heerlijk uitgerust en vol energie weer terug!

Kijk hier voor meer informatie.

Ook in september staat er een energieweek naar Andalusië gepland en wel van zaterdag 6 september t/m zaterdag 13 september. Weet je nu al dat je mee wilt? Mail me dan en ik reserveer een plaats voor je tegen de beste prijs!