yogaVraag jij je ook wel eens af:

  • Hoe krijg ik ook blijvend méér energie?
  • Waar zitten mijn struikelblokken?
  • Welke stappen moet ik zetten om mijn energie in balans te krijgen?

Het antwoord op al deze vragen – en meer – krijg je tijdens deze bijzondere workshop die Jeanine Hofs en Anita van den Broek samen organiseren.

Jeanine:
“Ik geef je een heel andere kijk op jouw energie – volgens de vijf elementen – en deel meteen 10 praktische tips met je, zodat ook jij blijvend méér energie kan krijgen!”

Anita:
“Ik leer je vijf eenvoudige yoga-houdingen die je heel gemakkelijk thuis kunt blijven doen om steeds opnieuw je energie aan te vullen. Voor ieder element een oefening!”

Wat gaan we doen?
De avond bestaat uit twee delen. Allereerst zal Jeanine haar inzichten met je delen over energie volgens de vijf elementen Vuur, Aarde, Metaal, Water en Hout. Met de voeten stevig op de grond en de nodige humor zal ze je uitleggen wat je zelf kunt doen om je energie blijvend te verhogen. Ter afsluiting krijg je 10 praktische tips mee om toe te passen in het dagelijkse leven.

Na een verfrissende pauze met een hapje en een drankje neemt Anita het stokje over. Zij leert je een aantal eenvoudige yoga-oefeningen die je meteen meer energie geven. Je kunt de oefeningen zowel zittend als staand doen en je hebt er absoluut geen geen yoga-ervaring voor nodig.

Jouw begeleiding tijdens de workshop:

Jeanine hofsJeanine Hofs is trainer en therapeut Chinese geneeswijzen en auteur van het boek ‘Blijvend meer energie volgens de vijf elementen’. Het is haar missie om mensen te helpen met hun energie en daardoor meer uit hun leven te halen. Naast persoonlijke begeleiding geeft ze ook lezingen en trainingen door het hele land – www.jeaninehofs.nl
Meer lezen over Jeanine.

Anita_van_den_Broek_1Anita van den Broek is Leefstijl Coach en Yoga-docent. Zij is eigenaar van gezondheidscentrum Personal Flow en fitnesscentrum Mango Health & Fitness. De laatste 20 jaar van haar leven is zij bezig met mensen begeleiden in het terugvinden van hun balans. Dit doet zij door het aanleren van een gezonde leefstijl op het gebied van bewegen, ontspannen en voeding.
www.personal-flow.nl
Meer lezen over Anita.

Kosten van de workshop
Deelnemen aan deze energieke workshop kost slechts 7,50 euro, inclusief hapje en drankje. Er is een maximum aantal plaatsen en vol is vol dus ik raad je aan meteen aan te melden!

Datum en tijd
De workshop wordt gehouden op vrijdag 10 januari 2014 van 19.30 tot ca. 22.00 uur bij ‘Personal Flow’ te Schijndel.

Plaats
Personal Flow
De Glazen Boerderij 20 – Schijndel
Parkeren kan gratis in parkeergarage Lochtenburg, je komt dan uit achter de HEMA en loopt via het paadje dat naast de HEMA ligt, naar de Glazen Boerderij of op het Sint Jorisplein bij de C1000 (parkeerschijf tot 20.00 uur, daarna vrij parkeren)

Contact en/of informatie
Jeanine Hofs – tel: 06-12953349 – mail: info @ jeaninehofs.nl
Anita van den Broek – tel: 06-25590431 of 073-8224871 mail: personalflow @ live.nl

Meld je hier aan!
Vul hieronder het formulier in en je krijgt binnen 2 werkdagen een bevestiging per mail toegestuurd. Heb je geen mail gekregen? Check dan even je spamfilter of bij Gmail de tab ‘reclame’ en vul anders nog een keer dit formulier in. Vol is vol, dus wacht niet te lang!

Fout: Contact formulier niet gevonden.