Voor vrouwen die meer uit hun leven willen halen!

Hoe fijn zou het zijn als je makkelijker zou kunnen loslaten? Dingen, personen, gedachten, situaties of emoties? Hoeveel meer energie zou je overhouden en hoeveel rustiger zou je hoofd dan zijn?

In de workshop ‘loslaten’ ga je alle geheimen van het loslaten leren.

istock_000008279064small.jpgJe gaat inzichten krijgen en je gaat verschillende technieken testen en oefenen. Loslaten is een onderdeel van de Metaalenergie en die regeert in de herfst. Vandaar dat dit de perfecte tijd is om bezig te zijn met loslaten. Je zult ervaren dat loslaten heerlijk is en je zult meteen voelen dat er plaats wordt gemaakt voor nieuwe dingen en ervaringen…

Wil je nu meteen inschrijven en gebruik maken van de
scherpe vroegboekprijs?
Dat kan hier!

— Deze workshop staat op dit moment niet op de agenda —

Ben jij een vrouw die blijvend méér energie wil, en herken jij jezelf in het volgende?

 • Je piekert veel.
 • Bepaalde gedachten blijven maar malen.
 • Je hebt een vol hoofd.
 • Je kunt heel moeilijk mensen of dingen loslaten.
 • Het verleden blijft vaak door je hoofd spoken.
 • Je hebt best veel stress.
 • Je ‘moet’ iedere dag heel veel van jezelf.
 • Je ben een behoorlijke perfectionist.
 • Je hoofd loopt soms over van gedachten.

Je hebt er al van alles aan gedaan:

 • Je hebt er al boeken over gelezen.
 • Je bent al gaan sporten om je hoofd leeg te maken.
 • Je hebt er al met vrienden over gesproken.
 • Je hebt al ontspanningsoefeningen geprobeerd.

Kortom je hebt al van alles ondernomen maar het lukt je maar niet om blijvend rust in je hoofd te krijgen.

Net als jij worstelen heel veel vrouwen met dit probleem.
Ze vinden het moeilijk om bepaalde gedachten, gebeurtenissen, gevoelens of mensen los te laten. Het voelt helemaal niet fijn, ze worden er niet vrolijk van en het kost ook heel veel energie maar ze weten niet hoe ze het kunnen oplossen.

Maar dat kan ook anders!
Ook jij kunt meer rust in je hoofd krijgen. Je energie kan weer gaan stromen en je kunt je weer lekker gaan voelen. Je kunt de controle over je hoofd en over je leven weer terugkrijgen.

Je hebt alleen wat inzichten en technieken nodig!

Dat is precies wat ik je in de workshop ‘loslaten’ ga bieden.
Je gaat een hele dag aan de slag met verschillende facetten van het loslaten. Je zult je kansen en je valkuilen ontdekken en we gaan verschillende praktische oefeningen en opdrachten doen.

De workshop ‘loslaten’ is iets voor jou als je:

 • er nu écht iets aan wilt doen;
 • bereid bent jezelf en je gevoelens te onderzoeken;
 • bereid bent (positief) te veranderen.

Als jij jezelf hierin herkent en je wilt het heft weer in eigen handen gaan nemen

dan is de workshop ‘loslaten’ écht iets voor jou!

Een greep uit wat je gaat leren en doen:

 • Je leert de 3 belangrijkste redenen waarom jij moeite hebt met loslaten.
 • Je krijgt meer inzicht in waarom je dingen, mensen, gevoelens of gedachten vasthoudt.
 • Je leert het verschil tussen ontspanning en spanning.
 • Je leert spanningen voelen en lokaliseren.
 • Je leert een hele snelle en effectieve loslaattechniek die je overal kunt toepassen.
 • Je leert nog vele andere loslaattechnieken.
 • Je leert hoe sterk je onbewuste is en hoe je daar gebruik van kunt maken.
 • Je leert meer over de Metaalenergie en hoe je die voor je kunt laten werken.
 • Je leert wat loslaten met longen, huid en darmen te maken heeft.
 • en meer …

Manier van werken
Alhoewel we met een groep zijn is het geheel een individueel proces. Je zult veel persoonlijke inzichten krijgen maar ook aan de slag gaan met praktische oefeningen. We gebruiken daarbij verschillende werkvormen zoals meditatie, ademhalingsoefeningen, visualisaties, schrijfopdrachten, en allerlei andere oefeningen. Hiervoor hoef je geen enkele ervaring te hebben, ik verwacht alleen dat je open staat voor nieuwe ervaringen en veranderingen.

Bonussen:
Naast de workshop boordevol inzichten en praktische oefeningen krijg je ook de volgende bonussen:

 • Een uitgebreide werkmap met ondersteunende informatie, oefeningen en checklists.
 • Geluidsbestanden (mp3) van de verschillende oefeningen.
 • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers.
 • Een verrassende goodiebag om het loslaten nog leuker te maken!
 • De mogelijkheid om een vriendin mee te nemen voor slechts € 57,-. Zo kunnen jullie eventueel de kosten delen.

Reacties van deelnemers aan een vorige workshop:

Loslaten een moeilijk ingewikkeld woord, zo leek het, maar…..
Na een workshop loslaten voelde het een stuk makkelijker, maar het zal ook een kwestie van werken zijn, en vallen en opstaan. Maar met de nodige handvaten moet dat een heel eind in de goede richting gaan komen. De workshop was intensief, maar wel heel gaaf. Leuke mensen ontmoet, en samen hard gewerkt, zonder elkaar te belasten met allerlei ballast. Je doet het samen maar toch alleen, op jouw manier en op jouw tempo. En je laat alleen los wat jij los wilt laten. En je deelt alleen wat jij wil delen. Voelt goed toch? Ook nog heerlijk verzorgd, en verwend, lekker een dagje voor jezelf.
– Anja Grijseels

Ik moet bekennen dat ik nog nooit zoiets als een workshop o.i.d. gedaan had. Het is me allemaal erg meegevallen, want ik zag er best wel tegen op. Ik was bang dat het allemaal erg vermoeiend zou in verband met mijn lichamelijke klachten (fibromyalgie, astma en overgewicht), maar tot mijn verbazing ben ik zelfs een stuk minder moe dan ik verwacht had. Tijdens het rugzakblokje heb ik toch stenen met pijn weggegooid en tot mijn grote verbazing heb ik nu minder pijn. Ik kijk daarom uit naar de mp3’s met de oefeningen om daar mee verder te gaan. De wijze waarop jij het allemaal gedaan hebt, hoe je het vertelde en de verzorging met de lunch en de goodybag heeft daar ook toe bijgedragen. Je hebt het geweldig gedaan.
Zo alles bij elkaar hebben we een geweldige, gezellige en heilzame moeder-dochterdag gehad.
Bedankt nog voor alles.
– Groetjes Ineke van der Reijden

Jeanine, je bent wel echt geknipt voor het geven van workshops, dat doe je echt super! Erg leuk om naar je te luisteren!

Hallo lieve Jeanine,
Wat ben je toch een fijn mens!! Dat vond ik al tijdens de behandelingen en nu weer tijdens de cursus loslaten. Met een dosis humor weet je de zaken die belangrijk zijn voor een “relax leven” toch luchtig te houden, zonder dat je het gevoel krijgt onzin te praten…. Erg fijn!
Wat ik verwacht had is ook uitgekomen, een dag vol ontspanning, met tools om dichter bij jezelf te blijven en makkelijker in de toekomst los te kunnen laten.
Zoiezo heb ik, door de paar behandelingen bij jou, meer inzicht gekregen in hoe je lekkerder kunt leven en niet alles maar moet vasthouden als je daar last van hebt. Dus dit was een mooie aanvulling en kijk ik eigenlijk wel uit naar je volgende cursussen. Want mijn inziens hebben alle elementen wel wat ondersteuning nodig…;-))
– Liefs, Renate Hendriks / Leidschendam

Lieve Jeanine,
Wat een gezellige en rustgevende dag was het afgelopen zaterdag! Ik heb heerlijk genoten en voelde me prima op mijn gemak bij je! Alles had je zo leuk en goed georganiseerd echt een toppertje ben je!!!
Heerlijk!!!
– Liefs, Diane

Ik vond het een leuke workshop, mooie balans tussen theorie en doen. Vooral dat doen is erg belangrijk. Ik was erg benieuwd, maar had ook de hoop dat ik er echt iets aan zou hebben. Sterker nog, ik was vastbesloten dat ik er iets aan zou hebben (en de ochtend na de workshop werd ik wakker met een afvalstoffen hoofdpijn, wat voor beter bewijs van loslaten kun je hebben).
Ik was vooral op zoek naar handzame tools om los te leren laten. Ik wist al wat niet loslaten mij voor problemen geeft en ik weet ook al langer dat het niet iets eenvoudigs is. De tools heb je gegeven en ik kijk al uit naar je andere mp3 files. Ik heb (helaas) gisteren de ‘schrijf en versnipper’ oefening al moeten doen. Het hielp al wel, maar ik ben het nog niet helemaal kwijt.
Ik ben blij met de handzame oefeningen die we meekregen, die ga ik allemaal op mijn iPod nano zetten zodat ik ze altijd bij me heb. Ik wil er dan iedere dag tenminste 1 beluisteren en uitvoeren. Hopelijk gaat het daarna dan makkelijker!
– Mireille Marcelis – www.aspire-coaching-consulting.eu/

Het was erg leuk! Wat doe je dat super Jeanine! Zo leuk om naar jou te luisteren, never a dull moment! Lekker eten en een goed gevulde gezellige goodiebag toe! Een aanrader voor anderen. Tnx. Ook mijn dochter vond de inhoud vd goodiebag heel erg leuk!
– Annemarie

Jouw begeleiding tijdens de workshop:

Jeanine Hofs 2012 AJeanine Hofs (1970) is trainer en therapeut Chinese geneeswijzen en auteur van ‘Blijvend meer energie volgens de vijf elementen’. Het is haar missie om mensen te helpen met hun energie en daardoor meer uit hun leven te halen. Naast persoonlijke begeleiding geeft ze ook lezingen en trainingen door het hele land.
Meer lezen over Jeanine.

Jeanine: “In mijn workshops werken we heel individueel en heel praktisch. Inzicht krijgen en veel doen en oefenen zodat je ervaart wat de juiste technieken zijn voor jou om de controle terug te krijgen over je energie, je emoties en je denken en dus over je hele leven.”

Kosten
Meedoen aan de workshop kost uiteindelijk € 129,- Maar er geldt nu een korting! Als je nu inschrijft kun je meedoen voor slechts € 110,-. Dus meld je snel aan (er zijn nog maar 2 plaatsen)!
Let op: dit bedrag gaat later verder omhoog!
Let op: je kunt een vriendin meenemen voor maar € 57,-.

— Deze workshop staat op dit moment niet op de agenda —

Locatie
Holistisch Centrum Eindhoven
Bisschop Bekkerslaan 10B te Eindhoven
U kunt het beste parkeren aan de achterzijde. Navigeer hiervoor naar: Herentalsweg 13, Eindhoven

Wanneer

— Deze workshop staat op dit moment niet op de agenda —

Heb je interesse maar ben je verhinderd op deze dagen? Geef het door en ik plaats je op de wachtlijst voor de eerstvolgende workshop. Heb je zelf een groepje dan kan deze cursus ook speciaal en exclusief voor jullie gegeven worden. Datum en tijd kiezen we dan in overleg.

Neem je vriendin/collega/zus/moeder mee!
Ze kunnen meedoen voor slechts € 57,-. Na je aanmelding krijg je een mail waarin uitgelegd staat hoe je je partner op kunt geven. Deze speciale korting geldt voor maximaal één partner per deelnemer.

Twijfel je nog of dit wel de juiste tijd is voor jou?
Vergeet dan niet dat je al meteen profijt zult hebben. Zeker omdat de workshop gegeven wordt in de herfst, dus in het Metaalseizoen, waardoor de effecten direct doorwerken. Eén dag tijd besteden aan jezelf kan je leven enorm verbeteren! Denk nog maar eens aan wat het je kan opleveren:

 • Meer rust in je hoofd.
 • Meer controle over je eigen gedachten.
 • Meer energie!

Bedenk ook eens wat het je kost als je de workshop NIET gaat doen.
Een oud Chinees gezegde zegt: ‘Als je blijft doen wat je nu doet, zul je meer krijgen wat je nu al hebt’. Ofwel dan blijven je gedachten malen. Dan blijf je een vol hoofd houden en stagneert je persoonlijke ontwikkeling. Hoeveel energie kost dat?

Let op: mocht je twijfelen of de workshop echt iets is voor jou, neem dan eerst contact met mij op. Je kunt hiervoor een bericht inspreken/sturen (06-12.95.33.49) of mailen naar info @ jeaninehofs.nl