Het nieuwe jaar is weer begonnen.

En natuurlijk hoop ik dat het voor jou een fantastisch jaar wordt, met heel veel energie en bubbels 🙂

Om je daarbij een beetje op gang te helpen heb ik 3 tips voor waar je meteen mee aan de gang kunt:

Tip 1 – Maak geen goede voornemens
Ik weet niet hoe dat bij jou gaat maar ik kan me nooit zo heel lang aan voornemens houden. En eigenlijk is dat ook wel heel erg logisch. “Ik neem me voor iets te gaan doen…” Dat is een behoorlijk zwakke stelling. Zeker vanuit het oogpunt van energiemanagement en ‘de Wet van de aantrekkingskracht’.

Ik neem me voor om … (vul hier je doel in) … te gaan doen:
Een keer…
Misschien…
Als ik er klaar voor ben…
Wanneer ik … (vul hier jouw eigen excuus in) …

Geef toe, dat is een slappe hap!
Dat gaat hem gewoon nooit worden en dat weet jij ook wel! Hoe zou het zijn als je, in plaats van je iets voor te nemen, iets gaat beslissen? Dat zet je meteen al in een heel andere energie.

Voel maar eens wat dat met je doet:
Ik beslis nu dat ik … (vul hier je doel of je wens in) …
En omdat jij ook wel weet dat je er zonder gerichte actie niet komt, wil ik je vragen om meteen de eerste stappen te bepalen die je deze week al gaat zetten:
De eerste stappen die ik deze week ga zetten in de richting van mijn doel zijn: … (vul een paar kleine maar concrete stappen in) …

Tip 2 – Kijk de Energie & Bubbels training van 17 december terug
Heb je moeite met stap 1?
Vind je het lastig om te bepalen wat je doelen zijn, waar je naar toe zou willen werken? Maak dan samen met mij jouw eigen ‘High Energy Plan’ voor 2019. Dit zal je helpen richting te geven aan jouw pad zodat jij van 2019 jouw beste jaar ooit kunt maken!

Klik nu HIER om samen met mij jouw ‘High Energy Plan’ voor 2019 te maken!

Tip 3 – Plan meer fun en plezier in!
Als je mij al wat langer volgt, dan weet je dat ik graag plan. Het is namelijk een illusie dat je ‘meer vrijheid’ bereikt als je zomaar de hele dag doet wat er ter plekke in je opkomt. Zo plan ik focusblokken waarin ik heel gericht aan mijn belangrijkste taken voor die dag werk. Maar ik plan ook blokken voor me-time, fun en plezier. Die vul ik niet altijd in, maar ze staan wel vast. Daar komt niets of niemand aan.

Ik raad jou aan om dat ook te gaan doen. Correctie: om dat nu ook te beslissen 😉 Door meer tijd te nemen voor fun en plezier verhoog je je energiefrequentie en je creativiteit. Dat is fijn en gezond maar het zal je ook productiever maken. Win – win – win dus!

Conclusie:
Als je mijn 3 tips gaat toepassen dan maak je meteen een vliegende start in 2019! Maar mocht je nou halverwege het jaar op dit artikel stuiten, dan kan je ze natuurlijk nog steeds heel goed toepassen 😉 Is dit het enige wat je moet of kunt doen voor efficiënt energiemanagement? Nee, zeker niet, maar het is wel een mooi begin. Dus ik zou zeggen: ga aan de slag. Zet die voornemens om in beslissingen en actie en maak een fantastisch jaar van 2019!

Heb jij de 3 tips toegepast of heb jij een andere een geweldige tip voor ons voor meer energie & bubbels? Deel het met ons hieronder in de opmerkingen (wel even naar beneden scrollen).

Interessant artikel?

Vond je dit artikel inspirerend of leerzaam? Deel het dan met je netwerk. Like, Share of deel op Google+ zodat je vrienden en mensen in je netwerk ook meester kunnen worden over hun energie.

Wil je meer tips en advies ontvangen van Jeanine?

Meld je dan aan als Yin-Power Member. Het is gratis!

Plus je krijgt dan meteen een uitnodiging voor de eerstvolgende gratis online Energie & Bubbels training in je mailbox. Kijk hier voor meer informatie.

dit veld niet invullen s.v.p.