5 signalen dat het tijd wordt om los te laten

Hoe goed ben jij in loslaten?
Natuurlijk hoef je niet altijd en alles los te laten maar je moet wel zelf kunnen kiezen om iets los te laten. Want als je alleen maar vasthoudt en niet kunt loslaten dan loopt je energie op den duur vast.

Loslaten

Wordt het tijd voor jou om meer los te laten?

Kijk zelf maar:

1 – Je ‘moet’ altijd zo veel.
Je moet goed zijn in je baan of in je studie, je moet goed voor je kinderen zorgen, je moet genoeg sporten, je moet gezond eten, je moet een leuke vrouw zijn voor je partner, je moet een goed figuur hebben, je moet je huis goed bijhouden, je moet sociaal zijn met je vrienden, je moet jezelf bewijzen, je moet perfect zijn … Heb ik nog iets gemist? Als er bij jou belletjes gaan rinkelen wanneer je dit leest dan wordt het tijd dat je leert loslaten!

2 – Je hoofd zit vol.
Er malen constant allerlei gedachten door je hoofd. Van het verleden, van de toekomst. Dingen die je niet moet vergeten, dingen die je nog moet doen, dingen waar je spijt van hebt, dingen waar je je zorgen over maakt, dingen die niet gelopen zijn zoals jij had gewild, dingen waar je tegenop ziet. En dan heb ik het nog niet over dat kritische stemmetje … Heb jij ook een vol hoofd? Dan wordt het tijd dat je leert hoe je kunt loslaten want dit gaat je op den duur vermoeidheid en klachten opleveren. Als het al niet zo ver is.

3 – Je bent veel bezig met het verleden.
Het verleden is voorbij. We zitten in het nu. En je hoeft het verleden niet te vergeten. Zeker niet! Maar als het verleden constant door je hoofd blijft spoken dan kost dat heel erg veel energie. Bovendien blokkeert het je mogelijkheden om te groeien, om vooruit te komen. En nogmaals, loslaten betekent niet vergeten maar geeft je wel de mogelijkheid om met meer energie verder te gaan met je leven.

4 – Je hebt veel spanning in je lijf.
Je spieren voelen strak, misschien heb je zelfs al last van nek- en schouderklachten of hoofdpijn. ‘s Morgens kom je maar moeizaam uit bed en moet je echt opstarten. Allemaal signalen dat je te veel spanningen in je lijf vasthoudt. En die worden alleen maar erger als je er niks aan doet.

5 – Je hebt long-, huid- of darmklachten.
Longen, huid en dikke darm worden aangestuurd door de energie van het Metaalelement. En loslaten is ook een kwaliteit van de Metaalenergie. Dat betekent dat ze invloed op elkaar hebben. Je zult dan ook merken dat je longen, huid en darm er baat bij hebben als je makkelijker kunt loslaten.

Vind je dit een interessant artikel en wil je meer tips en advies ontvangen van Jeanine?

Meld je dan aan als Yin-Power Member. Het is gratis!

Plus je krijgt dan meteen een uitnodiging voor de eerstvolgende Energie & Bubbels in je mailbox. Kijk hier voor meer informatie.

dit veld niet invullen s.v.p.