Wat je van een pot NIVEA kunt leren!

NIVEA
Mijn oma zweerde erbij ?
En nog steeds wordt het door hele volksstammen gebruikt.

Ik vind dat je er NOG MEER van moet gaan gebruiken! 
NIVEA is namelijk heel goed voor je energielevel.

Hoezo?
Lees het maar eens als een acroniem: Niet Invullen Voor Een Ander

Invullen doen we allemaal. Het is heel normaal voor je brein om ontbrekende stukjes informatie aan te vullen. Zo werken wij mensen zou eenmaal. In sommige gevallen is het heel nuttig zoals in een vergadering of meeting waarbij inbreng en creativiteit gewaardeerd wordt. Maar het invullen kan ook een verwoestend effect op je energie hebben.

Als je gaat invullen voor een ander dan zit je er misschien wel naast. Waardoor je onterecht een bepaald gevoel creëert en dus ook een bepaalde energiefrequentie bij jezelf teweegbrengt. Fijn als dat een hoge en positieve energie frequentie is maar zo werkt het meestal niet 😉

Het is dus goed om je ervan bewust te worden of je aan het invullen bent voor een ander en als dat niet het gewenste resultaat heeft, je gedachten en daarmee je energie te corrigeren.

Hoe doe je dat?

Ik geef je 5 tips om NIVEA toe te passen:

1 – Ben je helderziend?
De meesten van ons niet 😉 Dus waarom denk je dan te weten wat de ander denkt of vindt? Stop daarmee! Ga een cursus mediumschap volgen of laat het voortaan gewoon bij de ander wat die persoon denkt of vindt.

2 – Stel vragen
De snelste weg om erachter te komen of jouw interpretatie correct is, is om het even te verifiëren. Stel vragen, vat in eigen woorden samen wat je gehoord hebt en laat de ander daar weer op reageren. Zo creëer je helderheid.

3 – Is het 100% waar?
Vraag jezelf af of het 100% waar is zoals jij het geïnterpreteerd hebt. Zo niet, bedenk dan meerdere mogelijkheden die ook waar zouden kunnen zijn.

4 – Observeren
Ontwikkel een kwaliteit die goud waard is: observeren. Niet bemoeien, niet invullen, niet oordelen… alleen maar observeren. Je zult merken dat het leven daar een stuk rustiger en veel fijner van wordt!

5 – Denk niet zo veel
Denken kost veel energie en negatieve gedachten blijven herhalen is al helemaal funest voor je energie. Maar oh, wat zijn wij vrouwen daar goed in. Dus train jezelf om dat malen en overmatig denken een halt toe te roepen en geniet van een rustig hoofd en een hoge energie.

“Don’t think too much, you’ll create a problem that wasn’t even there in the first place.”

Tot slot heb ik nog een bonustip voor je:

Koop een potje NIVEA en zet die op je bureau als reminder aan bovenstaande tips!

Vind je dit een interessant artikel en wil je meer tips en advies ontvangen van Jeanine?

Meld je dan aan als Yin-Power Member. Het is gratis!

Plus je krijgt dan meteen een uitnodiging voor de eerstvolgende Energie & Bubbels in je mailbox. Kijk hier voor meer informatie.

dit veld niet invullen s.v.p.