ERVARINGEN

van deelnemers


RESERVEER

jouw plaats hier


Energieweek in Andalusië
proef de sfeer 🙂

 

Ervaringen van deelnemers:

Opnieuw ben ik je tot diep in mijn hart dankbaar voor deze GEWELDIGE week. Meegaan met jou op energieweek betekent een gegarandeerde verhoging in mijn energielevel en trillingsfrequentie.
Na de 1e energieweek merkte ik direct dat ik meer energie had en beter bij mezelf kon blijven in privé en werk. Op langere termijn merkte ik dat dit door werkte. Ik kon de energie behouden, kon mezelf beschermen, meer naar mijn eigen stem luisteren en daardoor veel gemakkelijker manifesteren en floreren…. lees verder
Het fijnste en meest verrassende vond ik de fijne relaxte sfeer, en te ontdekken hoe eenvoudig het soms is om een ‘probleem’ te doorbreken. Ik heb veel geleerd, vooral om beter voor mezelf te zorgen. Ik neem dan ook heel veel energie mee naar huis en de handvaten om dat zo te houden… lees verder
Wat heb ik genoten.
Wat heb ik mezelf overwonnen.
Wat ben ik opgekomen voor mijn gevoel.
De energie week was voor mij een ervaring om nooit meer te vergeten. Dank je wel hiervoor. Bedankt voor je energie, voor een klein kijkje in jouw leven, en vooral voor je kennis die je met ons/mij hebt gedeeld. Ik ben zo blij dat ik mee ben gegaan! … lees verder
Super bedankt voor de geweldige week! Voor zoveel rust en ruimte voor mezelf in een heerlijke energie.
De energieweek is voor mij een nieuw begin. Een begin waar meer ruimte is en stilstaan bij mezelf, centraal staat. Deze week is de start geweest en nu ga ik vol ideeën en handvaten weer naar huis… lees verder
Al met al een superweek! Als er een vervolg komt vind ik het zeker de moeite van het overdenken waard. Zelfs al zou het weer dezelfde week zijn, dan denk ik dat ik er toch weer andere, nieuwe dingen uit zou kunnen halen en weer een beetje zou kunnen groeien… lees verder
Meegaan op energieweek met Jeanine is één van de beste beslissingen geweest in mijn leven. Het heeft (en doet nog steeds) heel veel gedaan voor mijn lijf en voor mijzelf. Ik heb eerst wel getwijfeld en één en ander afgewogen maar uiteindelijk dacht ik “als ik het niet ga proberen dan weet ik het nooit” en toen heb ik echt mijn intuitie gevolgd. En ik ben zo blij dat ik gegaan ben want ik heb er enorm veel aan gehad en ik zal er mijn leven lang veel aan blijven hebben! … lees verder
Deze energieweek kreeg ik cadeau van mijn dochter. En ………. Het werd een PRACHTIG HEERLIJK EN WAARDEVOL CADEAU! Ik heb ervan genoten, van het begin tot het einde. Jeanine, jouw aanpak is geweldig, echt waar, je kiest de juiste weg en je bent er geknipt voor! … lees verder
Door dat ik bij jou heb geleerd naar mijn eigen lichaam te luisteren en af en toe in vergadering met mezelf te gaan is het mij gelukt om 33 kg af te vallen en me zo een veel fitter en slanker iemand te worden! … lees verder
De hele week met de voetjes in het gras en de zon die door de bomen heen piept, en zo mijn huid verwarmd, leren hoe ik mijn energie anders kan indelen is voor mij de essentie geweest van deze week.Ik heb dankzij deze week geleerd weer meer op intuïtie te vertrouwen en er naar te handelen… lees verder
Wat heb ik genoten deze heerlijke energieweek in Andalusië met Jeanine en andere mooie vrouwen. Jeanine is een een super enthousiaste, open en oprechte en inspirerende vrouw die graag haar ruime kennis over TCM, energie, het leven, genieten, (zelf)-liefde met je deelt. Niks zweverigs, maar praktisch en toepasbaar. Gedurende de week en de thema’s die aan bod komen krijg je een totaalpakket aan handvatten, ideeën, voorbeelden om verder te gaan als je weer thuis bent.
Ik zou graag ieder jaar zo’n week voor mezelf plannen, omdat ik het waard ben! … lees verder
Wat mij het meest verbaasde was om te voelen hoe duidelijk mijn lijf signalen/antwoorden geeft. Ik heb geleerd dat ik een heleboel, wat ik verstandelijk al wist, nu ook echt begrijp en dus toe kan passen. Hoe een enorme belangrijke basis het is om positief naar jezelf te zijn en hoe je dat dan ook daadwerkelijk doet. Ook herken ik nu beter en eerder welke signalen aangeven dat ik energie dreig te verliezen. En kan dit ombuigen… lees verder
Een enorm geslaagde week met een hele fijne groepsenergie op een prachtige locatie in Andalusië. Echte IK-tijd, heerlijk! We zitten in een hectisch leven waardoor ik weinig tijd voor mijzelf inruim en ik tot steeds minder kom. Ik heb geleerd andere prioriteiten te stellen: als ik goed voor mijzelf zorg kan ik ook goed voor anderen zorgen. De spaanse zon en de inspirerende woorden van Jeanine hebben me op het goede pad gezet! … lees verder
Ik heb enorm genoten van de energieweek. Het was inspirerend, mooi en verrassend en het voegt voor mij heel veel toe aan mijn bestaan, aan mijn leven. En natuurlijk zijn er nog de moeilijke kanten maar die worden daardoor een stuk lichter. Het heeft voor mij zo veel helder en duidelijk gemaakt en ook ben ik meer bewust van wie ik ben en waar ik zit in mijn ontwikkeling en het heeft me veel handvatten gegeven om praktisch mee aan de slag te gaan … lees verder
Ik heb ik de energieweek heel veel over mezelf geleerd en nieuwe inzichten gekregen. Met name over hoe ik met mezelf om ging. Er waren een aantal hele mooie eye-openers. Bijvoorbeeld de piramide van energie en dat energie niet zomaar ineens weg is, dat je hem weer terug kunt pakken door niet in te haken op een ander maar terug te gaan naar jezelf. Dat vond ik heel fijn om te ervaren en te leren. Ook het stuk van vergeven was voor mij heel belangrijk, het raakte me enorm en dat heb ik mezelf daarna echt cadeau gegeven. … lees verder

© 2016 Jeanine Hofs | Alle rechten voorbehouden | Terms | Privacy | Disclaimer