Strong women don’t play the victim, don’t make themselves look pitiful, and don’t point fingers. They stand and they deal.” – Mandy Hale

Een Yin-Power vrouw is krachtig en bijzonder.
Ze is uniek. Ze is positief, relaxt, ze weet wat ze wil en ze gaat daar ook voor. Ze heeft vertrouwen in zichzelf en motiveert en inspireert anderen daarmee. Je komt ze nog niet overal tegen maar ze zijn in opmars! En ze zijn zó hard nodig voor de balans in deze wereld…

Yin-Power vrouwen worden niet geboren met superpowers!
Ze zijn net zoals jij en ik. Het leven heeft hen uitdagingen gegeven en daar hebben ze van geleerd. Dat heeft ze gemaakt tot de vrouwen die ze vandaag de dag zijn: sterker en zelfbewuster dan ooit.

De Yin-Power vrouw weet als geen ander hoe belangrijk het is om voor zichzelf te zorgen. Om haar energie te versterken, zodat ze kan floreren op alle vlakken in haar leven, of dat nou privé of zakelijk is. Omdat ze weet dat ze het waard is. Dat ze het waard is gelukkig en blij te zijn. Om haar dromen na te jagen en daarmee een betere wereld te creëren voor zichzelf en de mensen om haar heen.

Ze weet dat ze dat alleen kan bereiken als ze van binnen naar buiten leeft.
Als ze zich niet meer druk maakt over die onbelangrijke en onbenullige zaken waar ze vroeger nog veel energie in zou stoppen.

Dit zijn 10 dingen waar de Yin-Power vrouw geen energie meer in steekt:

1 – Meningen van anderen waar ze niet mee zouden willen ruilen
Yin-Power vrouwen weten dat ze het gemiddelde worden van de 5-7 mensen waar ze het meeste tijd mee doorbrengen. Daarom waarderen ze advies van hun mentoren, partners en leraren enorm, maar steken ze geen energie in meningen van mensen waar ze niet mee zouden willen ruilen. Dat betekent ook dat ze zich niet druk maken om wat die mensen eventueel zouden kunnen denken van hen.

2 – Relaties die alleen maar energie kosten
Yin-Power vrouwen beseffen heel goed dat hun energie hun grootste kapitaal is dus daar zijn ze zuinig op. Daarom verminderen ze zoveel mogelijk het contact met mensen die alleen maar energie kosten, mensen die hen niet waarderen voor wie ze zijn, die hen als vanzelfsprekend nemen of die alle plezier wegzuigen uit hun leven. Ze weten dat ze meer verdienen dan dat.

3 – Schuldgevoel na Me-time
Yin-Power vrouwen weten dat alle succes van binnen begint en dat ze daar moeten beginnen met voeden. Self care dus. Ze beseffen dat je niet goed presteert wanneer je moe bent, ondervoed, overwerkt of op een andere manier een disbalans in je leven ervaart.

Daarom zijn Yin-Power vrouwen net zo toegewijd aan ontspanning en wellness als aan werk en productiviteit. Ze steken geen energie in het zich schuldig voelen over alles wat ze hadden kunnen doen in dat lange weekend, of waarom ze geen tijd vrij zouden nemen als ze het echt nodig hebben.

4 – Melodrama van anderen
Yin-Power vrouwen zijn niet zoveel met anderen bezig en al helemaal niet met de drama’s van anderen. Ze kiezen ervoor om hun leven anders in te vullen, om goed voor zichzelf te zorgen en de wereld mooier te maken. Mensen die ervoor kiezen de leegte in hun bestaan op te vullen met constante drama, daar hebben ze niet zoveel mee dus weigeren ze deel te nemen hieraan. Mede ook omdat die mensen vaak helemaal niet af willen van die melodrama en de aandacht die daarmee meekomt.

5 – Altijd gelijk willen hebben
‘Choose your battles’ denkt de Yin-Power vrouw in de meeste situaties. Ze heeft liever haar geluk dan haar gelijk dus ze heeft niet de behoefte om altijd gelijk te hebben of haar gelijk te krijgen. Als ze vindt dat ze gelijk heeft dan is dat weten voor haar al voldoende. Bovendien weet ze ook dat ze niet perfect is en dat ook niet hoeft te zijn. Ze staat altijd open om te leren en voor de meningen van anderen.

6 – Malen en piekeren
Het is één van de grootste energie kostende posten. Piekeren is je voorbereiden op het ergste wat er kan gebeuren en dan ook verwachten dat dat gaat gebeuren. Maar de Yin-Power vrouw weet dat piekeren je niet voorbereidt op de moeilijke momenten in het leven, integendeel, het maakt de kans alleen maar groter dat je je angsten ook waar maakt (universele wet).

7 – Slachtoffergedrag
Yin-Power vrouwen leven van binnen naar buiten. Slachtoffer gedrag is een resultaat van het leven van buiten naar binnen: alles ligt aan een ander en ik kon daar niks aan doen… Yin-Power vrouwen weigeren de schuld buiten zichzelf neer te leggen en weigeren ook mee te werken aan het gedrag van anderen die dat wel doen. Ze klagen niet, voelen zich niet zielig maar gaan op zoek naar hoe ze het wél beter kunnen maken. Inside-out.

8 – Door iedereen leuk gevonden moeten worden
Yin-Power vrouwen zijn geen people pleasers of niet meer 😉
Ze streven er niet naar door iedereen leuk gevonden te worden want ze weten heel goed dat dat een illusie is. Ze kunnen niet voldoen aan de verwachtingen van iedereen, wat ze ook zouden doen. Dus ze checken niet 1000 keer op een dag hun bericht op social om te kijken wie er een ‘like’ geeft. Facebook bepaalt toch zeker niet hun eigenwaarde, kom op zeg!

De angst van de Yin-Power vrouw is eerder dat ze niet haar leven kan leiden zoals zij het graag heeft of waar zij blij van wordt, door de behoefte aan erkenning door anderen.

Een belangrijke slogan van de Yin-Power vrouw is:

“Het is niet jouw taak om mij leuk te vinden, dat is mijn taak.” (Louise Hay)

9 – Het inhouden van haar mening
Yin-Power vrouwen
“Is iemand het niet eens met mijn mening? Dat is dan jammer, maar niet mijn probleem.” Dat is wat een Yin-Power vrouw denkt. Ze is niet onbeschoft, maar ze laat ook niet de kaas van haar brood eten. Ze hoeft niet constant aan het woord te zijn in een vergadering, maar als ze haar mening van belang acht dan laat ze die horen. Want wat ze te zeggen heeft, is belangrijk.

10 – Perfectionisme
Yin-Power vrouwen doen niet aan perfectionisme, of niet meer 😉
Dat geldt voor hun lichaam: “Hallo, ik ben geen 20 meer en deze buik heeft twee kinderen gedragen dus ja, die is heerlijk zacht en rond!”. Maar ook voor taken en werkzaamheden. Ze wachten niet tot iets 100% perfect is voordat ze het naar buiten brengen, want ze weten dat dat niet kan. Niks is ooit 100% perfect en als je in die illusie gelooft, dan komt er nooit iets af. Bovendien leer je alleen maar van je fouten. Hun motto is: showing up and start! Verbeteren kan later nog.

Conclusie:
De Yin-Power vrouw is krachtig en bijzonder. Ze is uniek. Ze is niet geboren met super powers, maar is door ervaringen geworden wie ze nu is. Ze bruist en ze bubbelt en laat zichzelf zien en horen. En dat is mooi, want we hebben er veel meer van nodig op deze wereld!

Ben jij ook een Yin-Power vrouw?
Of een Yin-Power vrouw in de dop?

Wil je leren hoe je nog krachtiger kunt worden en nog meer impact kunt maken in deze wereld? Doe dan mee met de volgende Energie & Bubbels uitzending. Het is gratis!!

MELD JE HIER AAN.
(Ben je al Yin-Power Member? Gebruik dan de directe link in je mail)

Vind je dit een interessant artikel en wil je meer tips en advies ontvangen van Jeanine?

Meld je dan aan als Yin-Power Member. Het is gratis!

Plus je krijgt dan meteen een uitnodiging voor de eerstvolgende Energie & Bubbels in je mailbox. Kijk hier voor meer informatie.

dit veld niet invullen s.v.p.