Wat is jouw energie type? Doe de test!

‘Master your energy, master your life & business.’

Wanneer je meester bent over je energie dan ben je ook meester over je leven. Op alle vlakken; dus op het gebied van gezondheid, relaties, je geld, je werk of je bedrijf. Alle succes komt van binnenuit en jouw energie is daarin je belangrijkste kapitaal.

Alles bestaat uit energie. Dus jij ook. Als die energie sterk is en lekker stroomt dan zul jij je ook geweldig voelen. Dan ben je creatief en productief, dan heb je de beste ideeën, dan maak je de beste keuzes én bovendien trek je dan ook de fijnste mensen en omstandigheden aan!

Volgens de oosterse energieleer is alle energie te verdelen in vijf stromingen, je kent ze waarschijnlijk als de vijf elementen: Vuur, Aarde, Metaal, Water en Hout. Deze energieën stromen alle vijf door je lichaam en maken dat je zowel fysiek als mentaal optimaal kunt functioneren. 

Alle vijf de elementen zijn dus aanwezig in jou maar er is er altijd één prominent aanwezig. De invloed van dit element bepaalt waarom je altijd zo reageert op bepaalde situaties. Waarom je energie verliest aan juist die persoon of aan die situatie. Dit element geeft je je kwaliteiten maar daarmee ook je valkuilen. Het bepaalt je drijfveren en je behoeftes alsmede de manier waarop je communiceert en hoe je omgaat met je omgeving. 

Wil jij weten wat jouw energie type is?

Dan heb ik twee opties voor je:

1 – Doe de korte en vereenvoudigde (gratis) test

Hiermee ontdek jij binnen 2-3 minuten wat jouw dominante energie type is op dat moment.

Deze korte test geeft je één element type. Er wordt in 20 vragen bepaald wat jouw dominante energie op dit moment is. Omdat het maar 20 vragen zijn kan ik natuurlijk nooit zo uitgebreid jouw energie profiel bepalen als bij de uitgebreide test. Het resultaat van deze test is dan ook een momentopname en mogelijk onderhevig aan schommelingen. Daarom raad je ik je ook aan om de test ÉÉN keer te doen op een moment waarop je even de tijd voor jezelf hebt en je relaxt de test kunt doen (en dus NIET de test een paar keer te herhalen). Bij 90% van de mensen blijkt de eerste test de juiste uitslag te geven.

?? KLIK HIER OM DE GRATIS TEST TE DOEN

2 – Doe de uitgebreide (betaalde) test 

Deze uitgebreide versie heeft beduidend meer vragen. Je zult er echt even de tijd voor moeten nemen en dat doe ik daarna dan ook. Nadat je hem hebt ingediend, ga ik hem voor je analyseren en vervolgens stuur ik je het element wat bij jou op de eerste positie staat, het element op de tweede positie én het bijbehorend energieprofiel ter verdieping. 

Ik noem dit ‘Jouw Persoonlijke SuccesCode’ en het is een onderdeel van (en de rode draad door) al mijn trajecten, energieweken en programma’s. Deze test is zo uitgebreid dat hij niet onderhevig is aan schommelingen, het is dus ook geen momentopname. Het geeft je jouw energetische blauwdruk en die zal niet veranderen.

?? BESTEL HIER DE UITGEBREIDE TEST

Veel gestelde vragen over de test

Voor de uitgebreide test
Nee, het is mijn ervaring dat je dominante energie (dus je eerste en tweede element) niet verandert. Ook niet wanneer je bijvoorbeeld een traject hebt doorlopen voor persoonlijke ontwikkeling. Onze test is uitgebreid getest en we hebben ook mensen meerdere keren de test laten doen. Vóór zo’n traject of fase in iemands leven (of in de energie van ervoor) en erna. En altijd bleven de bovenste twee elementen op dezelfde plaats. Vaak zien we wel wat verschuiving binnen de elementen qua verdeling kwaliteiten en valkuilen. Ook kunnen de onderste elementen van plaats wisselen.

Voor de korte en vereenvoudigde test
Het vaker doen van de korte test kan een andere uitslag geven. Dit wil echter niet zeggen dat je dominante energie veranderd is. Bij meer dan 80% van de mensen geeft de eerste test de meest accurate uitslag maar soms zijn 20 vragen niet voldoende om goed te testen. Wil je het zeker weten dan adviseren wij om te investeren in de uitgebreide test waarbij je ook een uitgebreid profiel ontvangt of om in een programma of energieweek van Jeanine.

Nee, zoals ik bij de vorige vraag ook al aangegeven heb, veranderen je eerste en tweede element nooit van positie.

Ik heb de korte test toch meerdere keren gedaan en nu komen er steeds twee elementen uit. Welke is nu mijn dominante energie?

De kans is heel erg groot dat deze elementen jouw nummer één en twee zijn maar als je het beter wilt testen dan raden wij je aan om te investeren in de uitgebreide test, een training of een energieweek bij Jeanine.

Vind je dit een interessant artikel en wil je meer tips en advies ontvangen van Jeanine?

Meld je dan aan als Yin-Power Member. Het is gratis!

Plus je krijgt dan meteen een uitnodiging voor de eerstvolgende Energie & Bubbels in je mailbox. Kijk hier voor meer informatie.

dit veld niet invullen s.v.p.